|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 7:15 am
renge_karen Mroczny Tato renge_karen witka ludziska ^^
co sie smutacie??????? *liz eMeczke* blaugh heart redface blaugh heart =*eeee.... a od kiedy ty to eMka? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 7:19 am
renge_karen Mroczny Tato renge_karen witka ludziska ^^
co sie smutacie??????? *liz eMeczke* blaugh heart redface blaugh heart =*to karen to Emka @_@''''''''''''''''''''''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 7:20 am
Rin_Youkai renge_karen Mroczny Tato renge_karen witka ludziska ^^
co sie smutacie??????? *liz eMeczke* blaugh heart redface blaugh heart =*to karen to Emka @_@'''''''''''''''''''''''' no ja wlasnie nie wiem o co chodzi bo eMus siedzi u mnie i gada o FIFIE xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 7:23 am
Mroczny Tato renge_karen Mroczny Tato renge_karen witka ludziska ^^
co sie smutacie??????? *liz eMeczke* blaugh heart redface blaugh heart =*eeee.... a od kiedy ty to eMka? sweatdrop chyba cos przespalam albo mi sie wydaje???????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 7:23 am
Mroczny Tato Rin_Youkai to karen to Emka @_@'''''''''''''''''''''''' no ja wlasnie nie wiem o co chodzi bo eMus siedzi u mnie i gada o FIFIE xd golabeczki 2 * szykuje patelnie *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 7:24 am
Rin_Youkai Mroczny Tato Rin_Youkai to karen to Emka @_@'''''''''''''''''''''''' no ja wlasnie nie wiem o co chodzi bo eMus siedzi u mnie i gada o FIFIE xd golabeczki 2 * szykuje patelnie * *ukrywa ja pod koszulka* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 7:26 am
Mroczny Tato Rin_Youkai renge_karen Mroczny Tato renge_karen witka ludziska ^^
co sie smutacie??????? *liz eMeczke* blaugh heart redface blaugh heart =*to karen to Emka @_@'''''''''''''''''''''''' no ja wlasnie nie wiem o co chodzi bo eMus siedzi u mnie i gada o FIFIE xd *kreciol*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 7:28 am
Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato Rin_Youkai to karen to Emka @_@'''''''''''''''''''''''' no ja wlasnie nie wiem o co chodzi bo eMus siedzi u mnie i gada o FIFIE xd golabeczki 2 * szykuje patelnie * *ukrywa ja pod koszulka* xd oo i po obiedzie cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 7:30 am
ha! xd zjedz sobie karen... tez grucha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 7:31 am
Mroczny Tato ha! xd zjedz sobie karen... tez grucha xd ale ja czerwonych nie jadam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 7:33 am
Rin_Youkai Mroczny Tato ha! xd zjedz sobie karen... tez grucha xd ale ja czerwonych nie jadam xp trudno trudno mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 7:34 am
ja ostatnio z ojcem w Fife 2001 gramy >< ale masakra odchodzi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 7:38 am
renge_karen ja ostatnio z ojcem w Fife 2001 gramy >< ale masakra odchodzi biggrin sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 7:41 am
Mroczny Tato ha! xd zjedz sobie karen... tez grucha xd cos ty powiedzial >>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|