|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 5:43 am
Terrorystka Frania Rin_Youkai Terrorystka Frania o rany... ale to słodki widoczek heart ojej x_x'' a czemu on spi jak ty jestes u niego x_x'''' bo jest chory a ja sie nim opiekuje ;] w nocy nie spał.. niech teraz śpiposwiecenie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 5:56 am
Rin_Youkai Terrorystka Frania Rin_Youkai Terrorystka Frania o rany... ale to słodki widoczek heart ojej x_x'' a czemu on spi jak ty jestes u niego x_x'''' bo jest chory a ja sie nim opiekuje ;] w nocy nie spał.. niech teraz śpiposwiecenie xd a gdzie tam heart
łohoh łopcuch sie zeźli na mnie rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 6:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 6:42 am
Dziekuje nieznanemu dobroczyncy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 6:43 am
Mroczny Tato Dziekuje nieznanemu dobroczyncy xd ty ich ostatnio masz duzo ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 6:45 am
Rin_Youkai Mroczny Tato Dziekuje nieznanemu dobroczyncy xd ty ich ostatnio masz duzo ninja drugi dzien pod rzad dostalem prezent o lacznej wartosci 9k... wesze w tym spisek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 6:46 am
Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato Dziekuje nieznanemu dobroczyncy xd ty ich ostatnio masz duzo ninja drugi dzien pod rzad dostalem prezent o lacznej wartosci 9k... wesze w tym spisek xd jak spisek to moge sie dolaczyc heart z/w kuchenka do wymycia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 6:47 am
Rin_Youkai Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato Dziekuje nieznanemu dobroczyncy xd ty ich ostatnio masz duzo ninja drugi dzien pod rzad dostalem prezent o lacznej wartosci 9k... wesze w tym spisek xd jak spisek to moge sie dolaczyc heart z/w kuchenka do wymycia xp ja nie jestem skapy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 6:54 am
Mroczny Tato ja nie jestem skapy blaugh sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 7:06 am
Rin_Youkai Mroczny Tato ja nie jestem skapy blaugh sad sad sad czemu smutna? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 7:08 am
witka ludziska ^^
co sie smutacie???????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 7:10 am
renge_karen witka ludziska ^^
co sie smutacie??????? *liz eMeczke* blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 7:10 am
Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato ja nie jestem skapy blaugh sad sad sad czemu smutna? sad OJEJ! zle przeczytalam twojego posta! Juz nie jestem smutna XDD heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 7:11 am
Rin_Youkai Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato ja nie jestem skapy blaugh sad sad sad czemu smutna? sad OJEJ! zle przeczytalam twojego posta! Juz nie jestem smutna XDD heart xd 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|