|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:33 am
dark wampirek Lavagetas_heqetai no patrzcie ją ;P dla mnie taki upał to jak katalizator ;D A dla mnie wręcz przeciwnie D: W takie gorąco to najwyżej szklaneczka zimnego mleka i opierdalam sie cały dzien bo nic mi sie nie chce wink Niech chociaż jakis wiater zacznie powiewac i juz bedzie przyjemniej smile uwazaj o co prosisz bo jeszcze ktoś mogłby tu wiatrem zarzucić a wtedy dopiero byłoby duszno ;P o szklance mleka juz nie wspomne ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:36 am
Lavagetas_heqetai dark wampirek A dla mnie wręcz przeciwnie D: W takie gorąco to najwyżej szklaneczka zimnego mleka i opierdalam sie cały dzien bo nic mi sie nie chce wink Niech chociaż jakis wiater zacznie powiewac i juz bedzie przyjemniej smile uwazaj o co prosisz bo jeszcze ktoś mogłby tu wiatrem zarzucić a wtedy dopiero byłoby duszno ;P o szklance mleka juz nie wspomne ;D Wszystkim rządzi interpretacja cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:37 am
alez oczywiscie ze nie wybacz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:38 am
opcy Twistus biedne wrazliwe Bucowate serduszko jak ona smiala rofl rofl mrgreen chyba ja zbanuje... zupalnie losowo oczywiscie... mrgreen Looptroop [Fort Europa #01] Dm-87 [1:16] oczywiscie ze losowym dziwny zbieg okolicznosci mrgreen wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai dark wampirek Lavagetas_heqetai no patrzcie ją ;P dla mnie taki upał to jak katalizator ;D A dla mnie wręcz przeciwnie D: W takie gorąco to najwyżej szklaneczka zimnego mleka i opierdalam sie cały dzien bo nic mi sie nie chce wink Niech chociaż jakis wiater zacznie powiewac i juz bedzie przyjemniej smile uwazaj o co prosisz bo jeszcze ktoś mogłby tu wiatrem zarzucić a wtedy dopiero byłoby duszno ;P o szklance mleka juz nie wspomne ;D szklanki nie zapelnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
uciekam- mam goscia- narka wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:42 am
Twistus oczywiscie ze losowym dziwny zbieg okolicznosci mrgreen wink chaos chaos... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:44 am
opcy Twistus oczywiscie ze losowym dziwny zbieg okolicznosci mrgreen wink chaos chaos... heart zlo zlo heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:49 am
Twistus opcy Twistus oczywiscie ze losowym dziwny zbieg okolicznosci mrgreen wink chaos chaos... heart zlo zlo heart WLADZA!!!! muahahahah!!! heart twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:51 am
opcy Twistus opcy Twistus oczywiscie ze losowym dziwny zbieg okolicznosci mrgreen wink chaos chaos... heart zlo zlo heart WLADZA!!!! muahahahah!!! heart twisted heart ninja czysmy zostali sami ninja ?
i ja kto znowu jest poczuc wladze w palcach xd mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:57 am
Twistus ninja czysmy zostali sami ninja ?
i ja kto znowu jest poczuc wladze w palcach xd mrgreen tak samo... *relaksuje sie czytajac GCD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 5:01 am
opcy Twistus ninja czysmy zostali sami ninja ?
i ja kto znowu jest poczuc wladze w palcach xd mrgreen tak samo... *relaksuje sie czytajac GCD* ja znikam na jakis czas papa Bucek :* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|