|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:18 am
Lavagetas_heqetai wspniały dzien- 32 stopnie- cieplarniany orgazm! Hej Delka! U Ciebie tez? >o< Jak dla mnie to jest aż za ciepło. Zdycham.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Twistus cool Bucus kolejna wielbicielka Ciebie widze cool mrgreen mzoesz sie z nia bic.. cool EY EY... Nie jestem zadna wielbicielka stare whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:19 am
Twistus opcy Twistus cool Bucus kolejna wielbicielka Ciebie widze cool mrgreen mzoesz sie z nia bic.. cool cool zapewne na gole klaty cool ?
LAvus Ty to chyba wiecznie masz orgazm neizaleznie od pogody wink no ba- jestem jak wieprz- 30 min w ekstazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:19 am
Lavagetas_heqetai Twistus opcy Twistus cool Bucus kolejna wielbicielka Ciebie widze cool mrgreen mzoesz sie z nia bic.. cool cool zapewne na gole klaty cool ?
LAvus Ty to chyba wiecznie masz orgazm neizaleznie od pogody wink no ba- jestem jak wieprz- 30 min w ekstazie... xd zalamujesz mnie czasami wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:20 am
dark wampirek Lavagetas_heqetai wspniały dzien- 32 stopnie- cieplarniany orgazm! Hej Delka! U Ciebie tez? >o< Jak dla mnie to jest aż za ciepło. Zdycham. nie znasz sie- spocone, błyszczące ciała dyszące na siebie i ocierajace o siebie nawzajem mrgreen tylko gdzie do k**** to drugie ciało! ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:21 am
Twistus Lavagetas_heqetai Twistus opcy Twistus cool Bucus kolejna wielbicielka Ciebie widze cool mrgreen mzoesz sie z nia bic.. cool cool zapewne na gole klaty cool ?
LAvus Ty to chyba wiecznie masz orgazm neizaleznie od pogody wink no ba- jestem jak wieprz- 30 min w ekstazie... xd zalamujesz mnie czasami wink a czasem przełamuje ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:23 am
Lavagetas_heqetai dark wampirek U Ciebie tez? >o< Jak dla mnie to jest aż za ciepło. Zdycham. nie znasz sie- spocone, błyszczące ciała dyszące na siebie i ocierajace o siebie nawzajem mrgreen tylko gdzie do k**** to drugie ciało! ;DTo da się zrobic i bez 30 stopni ciepla ninja cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:26 am
dark wampirek Lavagetas_heqetai dark wampirek U Ciebie tez? >o< Jak dla mnie to jest aż za ciepło. Zdycham. nie znasz sie- spocone, błyszczące ciała dyszące na siebie i ocierajace o siebie nawzajem mrgreen tylko gdzie do k**** to drugie ciało! ;DTo da się zrobic i bez 30 stopni ciepla ninja cool no patrzcie ją ;P dla mnie taki upał to jak katalizator ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:28 am
Lavagetas_heqetai dark wampirek Lavagetas_heqetai dark wampirek U Ciebie tez? >o< Jak dla mnie to jest aż za ciepło. Zdycham. nie znasz sie- spocone, błyszczące ciała dyszące na siebie i ocierajace o siebie nawzajem mrgreen tylko gdzie do k**** to drugie ciało! ;DTo da się zrobic i bez 30 stopni ciepla ninja cool no patrzcie ją ;P dla mnie taki upał to jak katalizator ;D by pojsc popodgladac roznegilzowane panienki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:29 am
Lavagetas_heqetai no patrzcie ją ;P dla mnie taki upał to jak katalizator ;D A dla mnie wręcz przeciwnie D: W takie gorąco to najwyżej szklaneczka zimnego mleka i opierdalam sie cały dzien bo nic mi sie nie chce wink Niech chociaż jakis wiater zacznie powiewac i juz bedzie przyjemniej smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:31 am
Twistus Lavagetas_heqetai dark wampirek Lavagetas_heqetai dark wampirek U Ciebie tez? >o< Jak dla mnie to jest aż za ciepło. Zdycham. nie znasz sie- spocone, błyszczące ciała dyszące na siebie i ocierajace o siebie nawzajem mrgreen tylko gdzie do k**** to drugie ciało! ;DTo da się zrobic i bez 30 stopni ciepla ninja cool no patrzcie ją ;P dla mnie taki upał to jak katalizator ;D by pojsc popodgladac roznegilzowane panienki wink nie ogladam zadnych ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:32 am
Twistus biedne wrazliwe Bucowate serduszko jak ona smiala rofl rofl mrgreen chyba ja zbanuje... zupalnie losowo oczywiscie... mrgreen Looptroop [Fort Europa #01] Dm-87 [1:16]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|