|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:08 am
Delein the Wildest opcy Delein the Wildest Yaaay deszcz pada deszcz! u mnie byla burza.. biggrin Tylko dlaczego zawsze musi lac jak mam wyjsc == To znak z nieba. AMEN 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:10 am
zuzika opcy Delein the Wildest Yaaay deszcz pada deszcz! u mnie byla burza.. biggrin JAAAA TEZ CHCE BURZEEEEE!!!! KOCHAM BURZE!!! MAM SWIRA NA PUNKCIE BURZ!!!! heart heart heart rofl gdzie mieszkasz??? cool Bucus kolejna wielbicielka Ciebie widze cool mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:10 am
Twistus zuzika opcy Delein the Wildest Yaaay deszcz pada deszcz! u mnie byla burza.. biggrin JAAAA TEZ CHCE BURZEEEEE!!!! KOCHAM BURZE!!! MAM SWIRA NA PUNKCIE BURZ!!!! heart heart heart rofl gdzie mieszkasz??? cool Bucus kolejna wielbicielka Ciebie widze cool mrgreen co ty masz za fryzure! APAGE! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest co ty masz za fryzure! APAGE! eek oddaje hold wladzy rofl a tak na serio wkurfilo mnie poruwnanie do Leth i musialm fryza zmienic 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzika opcy Delein the Wildest Yaaay deszcz pada deszcz! u mnie byla burza.. biggrin JAAAA TEZ CHCE BURZEEEEE!!!! KOCHAM BURZE!!! MAM SWIRA NA PUNKCIE BURZ!!!! heart heart heart rofl gdzie mieszkasz??? Jastrzebie... miasto ktore ostatnio zrezygnowalo ze szturmu na warszawke mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:13 am
Twistus Delein the Wildest co ty masz za fryzure! APAGE! eek oddaje hold wladzy rofl a tak na serio wkurfilo mnie poruwnanie do Leth i musialm fryza zmienic 3nodding Hły...czub na cukrze? XD Aay Lava!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:15 am
Dobra, to ja biegam na mytyng... Si ju! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wspniały dzien- 32 stopnie- cieplarniany orgazm!
Hej Delka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus cool Bucus kolejna wielbicielka Ciebie widze cool mrgreen mzoesz sie z nia bic.. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
heyka :*
Del no cocchesz zreszta i tak znajac mnie za kilka dni zmienie ja rofl rofl rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:16 am
OLLLL... Musze mykac...! eeech... BYE BYE. Wspominajcie mnie burzowo... "haiii" heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:17 am
opcy Twistus cool Bucus kolejna wielbicielka Ciebie widze cool mrgreen mzoesz sie z nia bic.. cool cool zapewne na gole klaty cool ?
LAvus Ty to chyba wiecznie masz orgazm neizaleznie od pogody wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 4:17 am
Twistus heyka :*
Del no cocchesz zreszta i tak znajac mnie za kilka dni zmienie ja rofl rofl rofl mrgreen serwus :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|