|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:42 am
Aidanna Twistus zuzika ten na dole... to pies chyba jest?! rofl wkliknij sie w link w mojej sygnaturce blaugh nie pozalujesz wink z tego co mi wiadomo to jest zabronione na gai wink koledze juz raz zablokowali sygnature za posiadanie linka do bite fight wink tak eek 3nodding tak w sensie ze zabronione czy tak ze zablokowali mu sygnaturke xd ? chyba zabronione i tak zablokowali mu siga za bitefigh 3nodding ale ja jestem tylko wredny modem cochce wam utrudnic zycie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:43 am
Aidanna Twistus zuzika ten na dole... to pies chyba jest?! rofl wkliknij sie w link w mojej sygnaturce blaugh nie pozalujesz wink z tego co mi wiadomo to jest zabronione na gai wink koledze juz raz zablokowali sygnature za posiadanie linka do bite fight wink tak eek iiiiee... to niemozliwe... mam to skasowac... ? crying leeeeee... ieeeeee... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:45 am
Twistus Aidanna Twistus zuzika ten na dole... to pies chyba jest?! rofl wkliknij sie w link w mojej sygnaturce blaugh nie pozalujesz wink z tego co mi wiadomo to jest zabronione na gai wink koledze juz raz zablokowali sygnature za posiadanie linka do bite fight wink tak eek 3nodding tak w sensie ze zabronione czy tak ze zablokowali mu sygnaturke xd ? chyba zabronione i tak zablokowali mu siga za bitefigh 3nodding ale ja jestem tylko wredny modem cochce wam utrudnic zycie 3nodding bos ty zly fuj mod 3nodding xd bez obrazy 3nodding ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:47 am
zuzika iiiiee... to niemozliwe... mam to skasowac... ? crying leeeeee... ieeeeee... gonk jeszcze sie upewnie ...ale pierwsze zablokowanie sygnaturki kosztuje Cie 10g xd
Aid najgorszy z molziwych pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:48 am
Twistus Aidanna Twistus zuzika ten na dole... to pies chyba jest?! rofl wkliknij sie w link w mojej sygnaturce blaugh nie pozalujesz wink z tego co mi wiadomo to jest zabronione na gai wink koledze juz raz zablokowali sygnature za posiadanie linka do bite fight wink tak eek 3nodding tak w sensie ze zabronione czy tak ze zablokowali mu sygnaturke xd ? chyba zabronione i tak zablokowali mu siga za bitefigh 3nodding ale ja jestem tylko wredny modem cochce wam utrudnic zycie 3nodding bitefigh... a co to jest???? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:50 am
zuzika Twistus Aidanna Twistus zuzika ten na dole... to pies chyba jest?! rofl wkliknij sie w link w mojej sygnaturce blaugh nie pozalujesz wink z tego co mi wiadomo to jest zabronione na gai wink koledze juz raz zablokowali sygnature za posiadanie linka do bite fight wink tak eek 3nodding tak w sensie ze zabronione czy tak ze zablokowali mu sygnaturke xd ? chyba zabronione i tak zablokowali mu siga za bitefigh 3nodding ale ja jestem tylko wredny modem cochce wam utrudnic zycie 3nodding bitefigh... a co to jest???? sweatdrop http://s4.bitefight.pl/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus zuzika iiiiee... to niemozliwe... mam to skasowac... ? crying leeeeee... ieeeeee... gonk jeszcze sie upewnie ...ale pierwsze zablokowanie sygnaturki kosztuje Cie 10g xd
Aid najgorszy z molziwych pirate uuuu... 10 goldow... toc to caly moj majatek...! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus zuzika iiiiee... to niemozliwe... mam to skasowac... ? crying leeeeee... ieeeeee... gonk jeszcze sie upewnie ...ale pierwsze zablokowanie sygnaturki kosztuje Cie 10g xd
Aid najgorszy z molziwych pirate osz... ja to musze uwarzac na te sygnaturki xp domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:51 am
zuzika Twistus zuzika iiiiee... to niemozliwe... mam to skasowac... ? crying leeeeee... ieeeeee... gonk jeszcze sie upewnie ...ale pierwsze zablokowanie sygnaturki kosztuje Cie 10g xd
Aid najgorszy z molziwych pirate uuuu... 10 goldow... toc to caly moj majatek...! rofl potem 100 1000 i chyba ban albo calkowite zablokowanie siga 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:52 am
Ozzwald zuzika Twistus Aidanna Twistus zuzika ten na dole... to pies chyba jest?! rofl wkliknij sie w link w mojej sygnaturce blaugh nie pozalujesz wink z tego co mi wiadomo to jest zabronione na gai wink koledze juz raz zablokowali sygnature za posiadanie linka do bite fight wink tak eek 3nodding tak w sensie ze zabronione czy tak ze zablokowali mu sygnaturke xd ? chyba zabronione i tak zablokowali mu siga za bitefigh 3nodding ale ja jestem tylko wredny modem cochce wam utrudnic zycie 3nodding bitefigh... a co to jest???? sweatdrop http://s4.bitefight.pl/o jaaaa... az mi sie zimno zrobilo jak to zobaczylam... no comments... brrr... neutral cytaty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:53 am
Aidanna Twistus zuzika iiiiee... to niemozliwe... mam to skasowac... ? crying leeeeee... ieeeeee... gonk jeszcze sie upewnie ...ale pierwsze zablokowanie sygnaturki kosztuje Cie 10g xd
Aid najgorszy z molziwych pirate osz... ja to musze uwarzac na te sygnaturki xp domokun gonk bez powodu Ci o nich nie mowie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:54 am
HEEEEH... to mam wyrzucic to z sygnaturkii??? gonk chyba na wszelki wypadek... aleeee... MAM NA MOIM PAGE'U! HE xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:55 am
Twistus Aidanna Twistus zuzika iiiiee... to niemozliwe... mam to skasowac... ? crying leeeeee... ieeeeee... gonk jeszcze sie upewnie ...ale pierwsze zablokowanie sygnaturki kosztuje Cie 10g xd
Aid najgorszy z molziwych pirate osz... ja to musze uwarzac na te sygnaturki xp domokun gonk bez powodu Ci o nich nie mowie gonk x3 juz nastepnym razem nie mow... musze sie nauczyc domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 3:05 am
4laugh --> papa roach - not listening
Cause You gotta be bigger, be faster, be stronger If your gonna survive any longer In this lifetime, it better be the right time The first time might be your last time Am I a failure if I got nothing to lose No, I'm not a failure, I got something to prove
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|