|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 1:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 1:48 am
a ja zmykam smile narazie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 1:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 1:50 am
Radyjka a ja zmykam smile narazie smile a buu... xp to ja sie tu pokrece xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 1:59 am
Aidanna Radyjka a ja zmykam smile narazie smile a buu... xp to ja sie tu pokrece xp hmm... Aidanna... hmm... Masz nice picture w sygnaturce 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:04 am
zuzika Aidanna Radyjka a ja zmykam smile narazie smile a buu... xp to ja sie tu pokrece xp hmm... Aidanna... hmm... Masz nice picture w sygnaturce 3nodding misio czy ten na dole?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:22 am
Aidanna zuzika Aidanna Radyjka a ja zmykam smile narazie smile a buu... xp to ja sie tu pokrece xp hmm... Aidanna... hmm... Masz nice picture w sygnaturce 3nodding misio czy ten na dole? ten na dole... to pies chyba jest?! rofl wkliknij sie w link w mojej sygnaturce blaugh nie pozalujesz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:31 am
zuzika ten na dole... to pies chyba jest?! rofl wkliknij sie w link w mojej sygnaturce blaugh nie pozalujesz wink przeta to misiek panda jest crying osz... moja dusza xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:33 am
zuzika ten na dole... to pies chyba jest?! rofl wkliknij sie w link w mojej sygnaturce blaugh nie pozalujesz wink z tego co mi wiadomo to jest zabronione na gai wink koledze juz raz zablokowali sygnature za posiadanie linka do bite fight wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:35 am
Aidanna zuzika ten na dole... to pies chyba jest?! rofl wkliknij sie w link w mojej sygnaturce blaugh nie pozalujesz wink przeta to misiek panda jest crying osz... moja dusza xp xd opsss... sorki smile fajny misiek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:36 am
Twistus zuzika ten na dole... to pies chyba jest?! rofl wkliknij sie w link w mojej sygnaturce blaugh nie pozalujesz wink z tego co mi wiadomo to jest zabronione na gai wink koledze juz raz zablokowali sygnature za posiadanie linka do bite fight wink nieeee... no co ty.... a to jezd zmiezne... ha ha HA rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:40 am
loho... hidden ninja... nie pogadasz... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:40 am
Twistus zuzika ten na dole... to pies chyba jest?! rofl wkliknij sie w link w mojej sygnaturce blaugh nie pozalujesz wink z tego co mi wiadomo to jest zabronione na gai wink koledze juz raz zablokowali sygnature za posiadanie linka do bite fight wink tak eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|