|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:26 pm
Adwokat Kozy Delein the Wildest A niech ci Advo powie whee mokre.. smile HA!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:27 pm
Delein the Wildest Maytky...tak to jest jak sie na oko kupuje... Wspułczuje ci baldzo. A i powiedz Adwokatowi ze na majtki sie nie slini. Ide spac bo browar mnie wrwadził w stan hibernacji papapapapa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:33 pm
BeeWolf_san Delein the Wildest Maytky...tak to jest jak sie na oko kupuje... Wspułczuje ci baldzo. A i powiedz Adwokatowi ze na majtki sie nie slini. Ide spac bo browar mnie wrwadził w stan hibernacji papapapapa. Jasne, przekaze mu XD Papa :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:34 pm
Ja tez ide spac... Dobranoc! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:24 pm
a ja nie idę spać... brrr...
staczam się... siedzieć o drugiej w nocy przy kompie z piwem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 11:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 11:59 pm
witam,, mhh z rana nikogo niema to se ide..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 1:11 am
Hey ludzie!!! Jest tu kto??? wink Pozdrawiam was goracym: "haiiii" xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 1:24 am
zuzika Hey ludzie!!! Jest tu kto??? wink Pozdrawiam was goracym: "haiiii" xd rofl siemka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 1:25 am
Radyjka zuzika Hey ludzie!!! Jest tu kto??? wink Pozdrawiam was goracym: "haiiii" xd rofl siemka biggrin hm....nikogo juz tu nie ma?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 1:34 am
Radyjka Radyjka zuzika Hey ludzie!!! Jest tu kto??? wink Pozdrawiam was goracym: "haiiii" xd rofl siemka biggrin hm....nikogo juz tu nie ma?? sad jesteeeem... jeeeeesteeeeem wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 1:44 am
zuzika Radyjka Radyjka zuzika Hey ludzie!!! Jest tu kto??? wink Pozdrawiam was goracym: "haiiii" xd rofl siemka biggrin hm....nikogo juz tu nie ma?? sad jesteeeem... jeeeeesteeeeem wink whee hm. jestes?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 1:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 1:45 am
Radyjka zuzika Radyjka Radyjka zuzika Hey ludzie!!! Jest tu kto??? wink Pozdrawiam was goracym: "haiiii" xd rofl siemka biggrin hm....nikogo juz tu nie ma?? sad jesteeeem... jeeeeesteeeeem wink whee hm. jestes?:> ja przed chwila rybki łowiłam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|