|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:11 pm
opcy Omega Sun Aha, ja robie inaczej. Moze osoby zbanowane wcale nie chca do nas wracac.. ich wybor 3nodding szpoko.. jakbys mogla to dopisz ja jeszcze w topiku z banami.. 3nodding to ja tez sie zmywam spac.. dbrejnocy! biggrin Disastertron [Neutralite] Violent Violet Garden [2:40]Baybay.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:12 pm
opcy Omega Sun opcy @Omi: eMce juz wyslalas zaproszenie? Ze co? A od kiedy wysylamy zaproszenia zbanowanym? Jak zlozy requesta to ja dodamy z powrotem. aaa.. tak to dziala... ja wysylalem requesty.. za dobre masz serducho
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:13 pm
Adwokat Kozy Chodzi ci o wiek mojego kompa? 3 lata temu był to hi-end biggrin To co ty masz jak 3 lata temu był wporzo. ja mam ledo 1.4 celeron i HOMM 5 normalnie bez przeszkud chodzi do tego byle jakie 512 ramu 133 SDRAM i grafike G4 200Ti ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:14 pm
BeeWolf_san Adwokat Kozy Chodzi ci o wiek mojego kompa? 3 lata temu był to hi-end biggrin To co ty masz jak 3 lata temu był wporzo. ja mam ledo 1.4 celeron i HOMM 5 normalnie bez przeszkud chodzi do tego byle jakie 512 ramu 133 SDRAM i grafike G4 200Ti ... A ja mam pizamke...*^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:16 pm
Delein the Wildest BeeWolf_san Adwokat Kozy Chodzi ci o wiek mojego kompa? 3 lata temu był to hi-end biggrin To co ty masz jak 3 lata temu był wporzo. ja mam ledo 1.4 celeron i HOMM 5 normalnie bez przeszkud chodzi do tego byle jakie 512 ramu 133 SDRAM i grafike G4 200Ti ... A ja mam pizamke...*^^* a jakie majteczki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
to jeszcze musisz nam powiedziec jaka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest BeeWolf_san Adwokat Kozy Chodzi ci o wiek mojego kompa? 3 lata temu był to hi-end biggrin To co ty masz jak 3 lata temu był wporzo. ja mam ledo 1.4 celeron i HOMM 5 normalnie bez przeszkud chodzi do tego byle jakie 512 ramu 133 SDRAM i grafike G4 200Ti ... A ja mam pizamke...*^^* hue smile hommv usrany jest błędami jeszcze puki co..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:17 pm
A niech ci Advo powie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:18 pm
Delein the Wildest A niech ci Advo powie whee a ja siem ciebie pytom smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:18 pm
Kiray to jeszcze musisz nam powiedziec jaka... W dziką panterkę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:20 pm
BeeWolf_san Delein the Wildest A niech ci Advo powie whee a ja siem ciebie pytom smile Takie w brazowe łatki...za male troszku ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:20 pm
Delein the Wildest Kiray to jeszcze musisz nam powiedziec jaka... W dziką panterkę. blaugh rofl Adwo w porownaniu z HOMM IV ta wersja wypada o wiele lepiej... i nie chodzi tylko o sama grafike...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:22 pm
Delein the Wildest BeeWolf_san Delein the Wildest A niech ci Advo powie whee a ja siem ciebie pytom smile Takie w brazowe łatki...za male troszku ninja Łatki czy majtki ...O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:24 pm
Maytky...tak to jest jak sie na oko kupuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|