|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:01 pm
ninja powiem wam tylko jedno... HOMM V jest zajebisty ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:02 pm
@Omi: eMce juz wyslalas zaproszenie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:02 pm
Kiray ninja powiem wam tylko jedno... HOMM V jest zajebisty ninja Zainstalowałem, popatrzyłem i wywaliłem razz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:03 pm
opcy @Omi: eMce juz wyslalas zaproszenie? Ze co? A od kiedy wysylamy zaproszenia zbanowanym? Jak zlozy requesta to ja dodamy z powrotem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:04 pm
Omega Sun opcy @Omi: eMce juz wyslalas zaproszenie? Ze co? A od kiedy wysylamy zaproszenia zbanowanym? Jak zlozy requesta to ja dodamy z powrotem. aaa.. tak to dziala... ja wysylalem requesty..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:05 pm
Kiray ninja powiem wam tylko jedno... HOMM V jest zajebisty ninja Ano jest.. szkoda tylko ze takie wymaganie.. u mnie strasznie tnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:06 pm
opcy Omega Sun opcy @Omi: eMce juz wyslalas zaproszenie? Ze co? A od kiedy wysylamy zaproszenia zbanowanym? Jak zlozy requesta to ja dodamy z powrotem. aaa.. tak to dziala... ja wysylalem requesty.. Aha, ja robie inaczej. Moze osoby zbanowane wcale nie chca do nas wracac.. ich wybor 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
No nic dobranoc wszytskim biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja tak tylko powiedziec dobranoc wszytskim ninja 4laugh xp ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:07 pm
Radyjka No nic dobranoc wszytskim biggrin dobranoc 3nodding ---------------- ja tez juz znikam do lozeczka *uklada sie wygodnie na kanapie i zasypia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:07 pm
Kiray ninja powiem wam tylko jedno... HOMM V jest zajebisty ninja Nie wiem, u mnie nie kompie nic powyzej pasjansa nie chodzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:08 pm
Adwokat Kozy Kiray ninja powiem wam tylko jedno... HOMM V jest zajebisty ninja Ano jest.. szkoda tylko ze takie wymaganie.. u mnie strasznie tnie. Nie jest to gra dla 5 latkow... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:10 pm
Omega Sun Aha, ja robie inaczej. Moze osoby zbanowane wcale nie chca do nas wracac.. ich wybor 3nodding szpoko.. jakbys mogla to dopisz ja jeszcze w topiku z banami.. 3nodding to ja tez sie zmywam spac.. dbrejnocy! biggrin Disastertron [Neutralite] Violent Violet Garden [2:40]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:10 pm
BeeWolf_san Adwokat Kozy Kiray ninja powiem wam tylko jedno... HOMM V jest zajebisty ninja Ano jest.. szkoda tylko ze takie wymaganie.. u mnie strasznie tnie. Nie jest to gra dla 5 latkow... mrgreen Chodzi ci o wiek mojego kompa? 3 lata temu był to hi-end biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:11 pm
Adwokat Kozy Kiray ninja powiem wam tylko jedno... HOMM V jest zajebisty ninja Ano jest.. szkoda tylko ze takie wymaganie.. u mnie strasznie tnie. ja tez mogl bym o nim wczesniej tylko pomazyc ale braciak kompa kupil wiec teraz sobie w to gram cool ... i nie tylko w to szkoda tylko ze jeszcze cos jest nie tak i bardzo czesto mnie wywala sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|