|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:51 pm
BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san Delein the Wildest Hy, rodzinka z Wroclawia wrocila. PRzerabane. >Wciaga Omege w kacik< Młaf młaf. mrgreen heart Nie ma zle :3 Wporzo, a kto przyjechał ? lubisz ich :> bo ja nie lubie wrocławian smile mrgreen Moja mam z bratem wrocili XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:52 pm
Twistus 4laugh nie gorsza ni Ty whee ha, wiedzialam, ze kiedys wykorzystasz poufne informacje przeciwko mnie wink Jak Ty mnie dobrze znasz... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adwokat Kozy HaaaaDziaaa! Nie ma tak lekko *wykonuje unik* A ty małpo, specialnym skokiem błotnej foki wsadza mu palec do nosa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:53 pm
Adwokat Kozy HaaaaDziaaa! Nie ma tak lekko *wykonuje unik* *masuje sie po glowie* Ty uwazaj z tymi unikami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Twistus 4laugh nie gorsza ni Ty whee ha, wiedzialam, ze kiedys wykorzystasz poufne informacje przeciwko mnie wink Jak Ty mnie dobrze znasz... ninja 4laugh a aszdisz ze po co je tak skrupulatnie zapisuje wszystkie wink napewno nie z checi wsparcia wink az czasami za dobrze boje sie tego czasem gonk mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Autark zrobilem cos zlego? jak tak to nie chcialem, przepraszam ok, nie ma sprawy to brzmi jakby mylo inaczej, no coz, lepiej na dzisiaj juz se pojde, pa ludziki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:54 pm
Twistus Omega Sun Twistus 4laugh nie gorsza ni Ty whee ha, wiedzialam, ze kiedys wykorzystasz poufne informacje przeciwko mnie wink Jak Ty mnie dobrze znasz... ninja 4laugh a aszdisz ze po co je tak skrupulatnie zapisuje wszystkie wink napewno nie z checi wsparcia wink az czasami za dobrze boje sie tego czasem gonk mrgreen zla zla Moni crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:55 pm
whee za dobra jestes ..tak mnie komplementowac wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:55 pm
@Dzika: wygladasz jeszcze bardziej dziko niz zwykle... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:57 pm
opcy @Dzika: wygladasz jeszcze bardziej dziko niz zwykle... wink Wrau to przez te upaly :3 Wiesz, trza sie rozbierac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:57 pm
Twistus whee za dobra jestes ..tak mnie komplementowac wink mrgreen Wrzucimy ja do pieca ?! Zanaczy sie Twisted smile mrgreen domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:58 pm
BeeWolf_san Twistus whee za dobra jestes ..tak mnie komplementowac wink mrgreen Wrzucimy ja do pieca ?! mrgreen mnie do pieca? buuu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:58 pm
BeeWolf_san Twistus whee za dobra jestes ..tak mnie komplementowac wink mrgreen Wrzucimy ja do pieca ?! mrgreen kogo O.o?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:59 pm
Omega Sun BeeWolf_san Twistus whee za dobra jestes ..tak mnie komplementowac wink mrgreen Wrzucimy ja do pieca ?! mrgreen mnie do pieca? buuu crying Radyjka Broni Omi ;] nie da jej wrzucic do pieca ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|