|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:10 pm
To przyjedz do mnie, ja mam browary doslownie przez plot ze szkola blaugh Mozna sie upic juz samym, przesiaknietym chmielem powietrzem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:10 pm
BeeWolf_san Ozual Rin_Youkai Ozual aww jaka u was pogoda? u mnie jest tak goraco ze masakra, i duszno przedewszystkim... z 30 stopni teraz na ulicy xp u mnie grzmi =='''''' no kocham burze poprostu A a browara. browary nie... wodke tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:11 pm
Ozual BeeWolf_san Ozual Rin_Youkai Ozual aww jaka u was pogoda? u mnie jest tak goraco ze masakra, i duszno przedewszystkim... z 30 stopni teraz na ulicy xp u mnie grzmi =='''''' no kocham burze poprostu A a browara. browary nie... wodke tak... Voodka jest niedobra i nalerzy lac ja w morde... datego wole Browar.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:12 pm
BeeWolf_san browary nie... wodke tak... Voodka jest niedobra i nalerzy lac ja w morde... datego wole Browar. ee tam razz wino wymiata razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:12 pm
Omega Sun To przyjedz do mnie, ja mam browary doslownie przez plot ze szkola blaugh Mozna sie upic juz samym, przesiaknietym chmielem powietrzem xd *przytul do nozek Omi* od dawna chcialem to zrobic whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:14 pm
Autark Omega Sun To przyjedz do mnie, ja mam browary doslownie przez plot ze szkola blaugh Mozna sie upic juz samym, przesiaknietym chmielem powietrzem xd *przytul do nozek Omi* od dawna chcialem to zrobic whee Spadajmoje, kopie go.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:14 pm
Autark Omega Sun To przyjedz do mnie, ja mam browary doslownie przez plot ze szkola blaugh Mozna sie upic juz samym, przesiaknietym chmielem powietrzem xd *przytul do nozek Omi* od dawna chcialem to zrobic whee yyyy question *glask glask* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:15 pm
BeeWolf_san Autark Omega Sun To przyjedz do mnie, ja mam browary doslownie przez plot ze szkola blaugh Mozna sie upic juz samym, przesiaknietym chmielem powietrzem xd *przytul do nozek Omi* od dawna chcialem to zrobic whee Spadajmoje, kopie go. ta nozke nie puszcze, za dlugo na to czekalem xp chwyc sie drugiej, rownie fajna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:15 pm
@Bee no co z tym musze sie zgodzic ale tak i tak wodka daje satysfakcje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:17 pm
Omega Sun yyyy question *glask glask* xd rolleyes redface *przytula glowe do jej nozki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:17 pm
Autark ta nozke nie puszcze, za dlugo na to czekalem xp chwyc sie drugiej, rownie fajna Obie moje spadaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:18 pm
Normalnie ide cos chrupnac lulu , *ziew*..branoc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:18 pm
BeeWolf_san Autark ta nozke nie puszcze, za dlugo na to czekalem xp chwyc sie drugiej, rownie fajna Obie moje spadaj. nie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:20 pm
oki doki, ide , zegnajcie... aww dzien bylby piekny gdyby nie ten Mroczny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|