|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:53 pm
Rin_Youkai Mroczny Tato znikam... przynajmniej na jakis czas, narazie moje mile panie 3nodding 4laugh co za przyjemniaczek ninja a co sie bedzie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:53 pm
Ozual aww jaka u was pogoda? u mnie jest tak goraco ze masakra, i duszno przedewszystkim... z 30 stopni teraz na ulicy xp u mnie grzmi ==''''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:54 pm
Karnaaa Rin_Youkai Mroczny Tato znikam... przynajmniej na jakis czas, narazie moje mile panie 3nodding 4laugh co za przyjemniaczek ninja a co sie bedzie mrgreen "...szczypal"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:56 pm
Omega Sun Ozual aww jaka u was pogoda? u mnie jest tak goraco ze masakra, i duszno przedewszystkim... z 30 stopni teraz na ulicy xp przeciez jest wieczor confused no wlasnie wiem, i ja normalnie prawie ze goly siedzie z wentylatorkiem na karku i tak i tak goraco mi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:57 pm
Rin_Youkai Ozual aww jaka u was pogoda? u mnie jest tak goraco ze masakra, i duszno przedewszystkim... z 30 stopni teraz na ulicy xp u mnie grzmi =='''''' no kocham burze poprostu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:58 pm
Ozual Rin_Youkai Ozual aww jaka u was pogoda? u mnie jest tak goraco ze masakra, i duszno przedewszystkim... z 30 stopni teraz na ulicy xp u mnie grzmi =='''''' no kocham burze poprostu potem jest takie fajne powietrze heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:59 pm
Ozual Rin_Youkai Ozual aww jaka u was pogoda? u mnie jest tak goraco ze masakra, i duszno przedewszystkim... z 30 stopni teraz na ulicy xp u mnie grzmi =='''''' no kocham burze poprostu ja tez +^+ heart heart heart (kiedy masz urodzinki ??) --> wiem dziwne pytanie Loka zganiaja mnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:00 pm
Omega Sun Ozual Rin_Youkai Ozual aww jaka u was pogoda? u mnie jest tak goraco ze masakra, i duszno przedewszystkim... z 30 stopni teraz na ulicy xp u mnie grzmi =='''''' no kocham burze poprostu potem jest takie fajne powietrze heart ojo a ja uwielbiam patrzec na poruny 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:00 pm
Ozual Omega Sun Ozual aww jaka u was pogoda? u mnie jest tak goraco ze masakra, i duszno przedewszystkim... z 30 stopni teraz na ulicy xp przeciez jest wieczor confused no wlasnie wiem, i ja normalnie prawie ze goly siedzie z wentylatorkiem na karku i tak i tak goraco mi ja spie pod koldra gruba XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:03 pm
Omega Sun Ozual Rin_Youkai Ozual aww jaka u was pogoda? u mnie jest tak goraco ze masakra, i duszno przedewszystkim... z 30 stopni teraz na ulicy xp u mnie grzmi =='''''' no kocham burze poprostu potem jest takie fajne powietrze heart heart heart bosko przejrzysty umysl robi sie po burzy i w trakcie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:04 pm
Rin_Youkai Ozual Omega Sun Ozual aww jaka u was pogoda? u mnie jest tak goraco ze masakra, i duszno przedewszystkim... z 30 stopni teraz na ulicy xp przeciez jest wieczor confused no wlasnie wiem, i ja normalnie prawie ze goly siedzie z wentylatorkiem na karku i tak i tak goraco mi ja spie pod koldra gruba XDD nie tylko ty 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:05 pm
Rin_Youkai Ozual Omega Sun Ozual aww jaka u was pogoda? u mnie jest tak goraco ze masakra, i duszno przedewszystkim... z 30 stopni teraz na ulicy xp przeciez jest wieczor confused no wlasnie wiem, i ja normalnie prawie ze goly siedzie z wentylatorkiem na karku i tak i tak goraco mi ja spie pod koldra gruba XDD o lol razz ja spie nago tak goraco jest mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:06 pm
Ozual Rin_Youkai Ozual Omega Sun przeciez jest wieczor confused no wlasnie wiem, i ja normalnie prawie ze goly siedzie z wentylatorkiem na karku i tak i tak goraco mi ja spie pod koldra gruba XDD nie tylko ty 3nodding xd pod koldra bym sie chyba udusila confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:07 pm
Ozual Rin_Youkai Ozual aww jaka u was pogoda? u mnie jest tak goraco ze masakra, i duszno przedewszystkim... z 30 stopni teraz na ulicy xp u mnie grzmi =='''''' no kocham burze poprostu A a browara.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|