|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:41 pm
Karnaaa Mroczny Tato Omega Sun http://www.smog.pl/wideo/1314/dlaczego_mowimy_na_rasiaka_drewno/ Znalazlam to dzisiaj w necie. Moze juz widzieliscie ten filmik, z jednej strony jest nawet zabawny, ale z drugiej strasznie mi szkoda tego chlopaka... nawet napisali o nim przesmiewcza piosenke widzialem juz chyba wszystko co o rasiaku splodzili i najbardziej podoba mi sie jego znak firmowy mrgreen wiesz... za nic nie pisza wink ale ze smoga najbardziej lubie nasze klony xd http://www.smog.pl/wideo/843/atak_klonow/ a u mnie jek zwykle wszysko sie muli i wiesza rolleyes *przytul* wiesz... az tak wiele to nie tracisz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:42 pm
EvilYuki Omega Sun a nasza chemica w LO, ustawiala sobie na sprawdzianach krzeslo na biurku lub parapecie a potem sie na to wspinala, zeby obserwowac czy nie sciagamy. Raz sie zwalila z tego, wyladowala pod biurkiem i skwitowala to tekstem "I TAK WAS WIDZE!" xd oj, rozwaliło mnie to... mrgreen naprawdę bardzo pozytywna kobieta rofl Ona miala co lekcja rozne dziwne odjazdy na skutek nieslychanego roztargnienia (mieszanie kawy dlugopisem, wybuchajace doswiadczenia chemiczne, ciagle zaczepianie sie i wiecznie spadajaca ze schodow torebka) i teksty ("Myyynus!!! Ty analfabeto chemiczny") i zawsze bylo zabawnie, co nie zmienia faktu, ze jej lekcje byly przerazajace i nieslychanie stresujace bo to prawdziwa pila xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:43 pm
Mroczny Tato Karnaaa a u mnie jek zwykle wszysko sie muli i wiesza rolleyes *przytul* wiesz... az tak wiele to nie tracisz xd Przynajmniej moglam przeczytac ze film ogladam na wlasna odpowiedzialnaosc mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:45 pm
Karnaaa Mroczny Tato Karnaaa a u mnie jek zwykle wszysko sie muli i wiesza rolleyes *przytul* wiesz... az tak wiele to nie tracisz xd Przynajmniej moglam przeczytac ze film ogladam na wlasna odpowiedzialnaosc mrgreen to juz cos mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:45 pm
Omega Sun EvilYuki Omega Sun a nasza chemica w LO, ustawiala sobie na sprawdzianach krzeslo na biurku lub parapecie a potem sie na to wspinala, zeby obserwowac czy nie sciagamy. Raz sie zwalila z tego, wyladowala pod biurkiem i skwitowala to tekstem "I TAK WAS WIDZE!" xd oj, rozwaliło mnie to... mrgreen naprawdę bardzo pozytywna kobieta rofl Ona miala co lekcja rozne dziwne odjazdy na skutek nieslychanego roztargnienia (mieszanie kawy dlugopisem, wybuchajace doswiadczenia chemiczne, ciagle zaczepianie sie i wiecznie spadajaca ze schodow torebka) i teksty ("Myyynus!!! Ty analfabeto chemiczny") i zawsze bylo zabawnie, co nie zmienia faktu, ze jej lekcje byly przerazajace i nieslychanie stresujace bo to prawdziwa pila xd kurde skad ja to znam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:46 pm
Karnaaa Mroczny Tato Karnaaa a u mnie jek zwykle wszysko sie muli i wiesza rolleyes *przytul* wiesz... az tak wiele to nie tracisz xd Przynajmniej moglam przeczytac ze film ogladam na wlasna odpowiedzialnaosc mrgreen a to juz polowa sukcesu rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:46 pm
a ja ma nudne chemie ==''''''' buuuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:48 pm
Mroczny Tato Karnaaa Mroczny Tato Karnaaa a u mnie jek zwykle wszysko sie muli i wiesza rolleyes *przytul* wiesz... az tak wiele to nie tracisz xd Przynajmniej moglam przeczytac ze film ogladam na wlasna odpowiedzialnaosc mrgreen to juz cos mrgreen nooooo 4laugh , to byl taki ekscytujacy i chyba najlelpszy moment w calym filmiku rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:49 pm
Rin_Youkai Karnaaa Mroczny Tato Karnaaa a u mnie jek zwykle wszysko sie muli i wiesza rolleyes *przytul* wiesz... az tak wiele to nie tracisz xd Przynajmniej moglam przeczytac ze film ogladam na wlasna odpowiedzialnaosc mrgreen a to juz polowa sukcesu rofl no wiesz , u mnie to trwalo jakies 15 sekund mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:50 pm
znikam... przynajmniej na jakis czas, narazie moje mile panie 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:51 pm
Rin_Youkai a ja ma nudne chemie ==''''''' buuuuu u mnie baba to kosa , noo ale uczyc potrafi to fakt 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
aww jaka u was pogoda? u mnie jest tak goraco ze masakra, i duszno przedewszystkim... z 30 stopni teraz na ulicy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato znikam... przynajmniej na jakis czas, narazie moje mile panie 3nodding 4laugh co za przyjemniaczek ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato znikam... przynajmniej na jakis czas, narazie moje mile panie 3nodding 4laugh bay bay
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:53 pm
Ozual aww jaka u was pogoda? u mnie jest tak goraco ze masakra, i duszno przedewszystkim... z 30 stopni teraz na ulicy xp przeciez jest wieczor confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|