Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24307 24308 24309 24310 24311 24312 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:31 pm

Karnaaa
Rin_Youkai
Karnaaa
noo w konco mnie zauwazylas 4laugh co tam ? dawno Cie nie widzialam (wim wim neta nie mialas)
a no nie mialam, ale juz mam! < a teraz ide kosiarke wlozyc XD z.w >
heeee? kosiarkee wlozyc?? rofl
do piwnicy ninja
PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:32 pm

EvilYuki
Ozual
EvilYuki
szukam zrozumienia...
ja pomoge... zalezy w jakiej sprawie
aj... ogolnie...
hm....cos nie tak? sad

Radyjka

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:33 pm

Omega Sun
http://www.smog.pl/wideo/1314/dlaczego_mowimy_na_rasiaka_drewno/

Znalazlam to dzisiaj w necie. Moze juz widzieliscie ten filmik, z jednej strony jest nawet zabawny, ale z drugiej strasznie mi szkoda tego chlopaka... nawet napisali o nim przesmiewcza piosenke

XD
Nie no moim zdaniem powinni go przeszkolic porzadnie...
PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:34 pm

Mroczny Tato
my mamy za to fizyczke co ma jakies 25lat... z dzialu fizy chyba nic nie potrafi - wszystko czyta z ksiazki sweatdrop
i raz jak jedna klasa pisala sprawdzian to ona idac zachaczyla o biurko i wywrocila sie na srodku sali rofl

a nasza chemica w LO, ustawiala sobie na sprawdzianach krzeslo na biurku lub parapecie a potem sie na to wspinala, zeby obserwowac czy nie sciagamy. Raz sie zwalila z tego, wyladowala pod biurkiem i skwitowala to tekstem "I TAK WAS WIDZE!" xd

Omega Sun
Captain

EvilYuki
Crew

Radyjka
EvilYuki
Ozual
EvilYuki
szukam zrozumienia...
aj... ogolnie...
hm....cos nie tak? sad
nie, właśnie wszystko okej xd przeważnie miewam doły mrgreen

Omega Sun

Znalazlam to dzisiaj w necie. Moze juz widzieliscie ten filmik, z jednej strony jest nawet zabawny, ale z drugiej strasznie mi szkoda tego chlopaka... nawet napisali o nim przesmiewcza piosenke
widzialem juz chyba wszystko co o rasiaku splodzili i najbardziej podoba mi sie jego znak firmowy mrgreen
wiesz... za nic nie pisza wink
ale ze smoga najbardziej lubie nasze klony xd

http://www.smog.pl/wideo/843/atak_klonow/

Mroczny Tato

Karnaaa

Sparkly Fatcat

6,600 Points
  • Signature Look 250
  • Autobiographer 200
  • Dressed Up 200

Rin_Youkai
Karnaaa
Rin_Youkai
Karnaaa
noo w konco mnie zauwazylas 4laugh co tam ? dawno Cie nie widzialam (wim wim neta nie mialas)
a no nie mialam, ale juz mam! < a teraz ide kosiarke wlozyc XD z.w >
heeee? kosiarkee wlozyc?? rofl
do piwnicy ninja
aaaaaaaaaa no chyba ze mrgreen a tak nawiasem mowiac to taka kosiarka moze byc niezlym srodkiem transportu co nie ? mrgreen
PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:35 pm

EvilYuki
Radyjka
EvilYuki
Ozual
EvilYuki
szukam zrozumienia...
aj... ogolnie...
hm....cos nie tak? sad
no coz nie tylko ty... mi sie zdarzalo nie raz pomoc Radyjce (przynajmniej tak mi sie wydaje)

Gosza

Mroczny Tato

PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:36 pm

Omega Sun
Mroczny Tato
my mamy za to fizyczke co ma jakies 25lat... z dzialu fizy chyba nic nie potrafi - wszystko czyta z ksiazki sweatdrop
i raz jak jedna klasa pisala sprawdzian to ona idac zachaczyla o biurko i wywrocila sie na srodku sali rofl

a nasza chemica w LO, ustawiala sobie na sprawdzianach krzeslo na biurku lub parapecie a potem sie na to wspinala, zeby obserwowac czy nie sciagamy. Raz sie zwalila z tego, wyladowala pod biurkiem i skwitowala to tekstem "I TAK WAS WIDZE!" xd
xd mieliscie lepiej od nas... ogolnie to jeden nauczyciel przesciga drugiego w swoich rewolucyjnych pomyslach rofl xd

Omega Sun

oj, rozwaliło mnie to... mrgreen naprawdę bardzo pozytywna kobieta rofl

EvilYuki
Crew

Omega Sun
Captain

Delein the Wildest
Omega Sun

XD

nie widzialam go nigdy "w akcji" ale swego czasu na forum bylo mnostwo dowcipow o nim i tak sie zastanawialam wtedy kto to jest i czym sobie na to biedak zasluzyl... Po tym filmiku juz wiem wink Ale moze chlopak mial zly dzien, albo sie stresuje przed publicznoscia xd
PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:37 pm

EvilYuki
Radyjka
EvilYuki
Ozual
EvilYuki
szukam zrozumienia...
aj... ogolnie...
hm....cos nie tak? sad
eh...ja też tak kiedys miałam czesto ale na szczeście sie juz "wyleczyłam" a raczej ludzie z ktorymi przebywam smile

Radyjka

Karnaaa

Sparkly Fatcat

6,600 Points
  • Signature Look 250
  • Autobiographer 200
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:38 pm

Mroczny Tato
Omega Sun

widzialem juz chyba wszystko co o rasiaku splodzili i najbardziej podoba mi sie jego znak firmowy mrgreen
wiesz... za nic nie pisza wink
ale ze smoga najbardziej lubie nasze klony xd

http://www.smog.pl/wideo/843/atak_klonow/
a u mnie jek zwykle wszysko sie muli i wiesza rolleyes
PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:39 pm

Omega Sun
Delein the Wildest
Omega Sun

XD

nie widzialam go nigdy "w akcji" ale swego czasu na forum bylo mnostwo dowcipow o nim i tak sie zastanawialam wtedy kto to jest i czym sobie na to biedak zasluzyl... Po tym filmiku juz wiem wink Ale moze chlopak mial zly dzien, albo sie stresuje przed publicznoscia xd
bo on to taki nasz polski Ronaldinho mrgreen

Mroczny Tato

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:39 pm

Omega Sun
Delein the Wildest
Omega Sun

XD

no poprosotu Cute XDDDD
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24307 24308 24309 24310 24311 24312 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games