|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:25 pm
Rin_Youkai Karnaaa Radyjka Karnaaa Witam wszystkich 4laugh co tam ciekawego porabiacie ?? ninja siemka smile przynajmniej jedna osobka mnie przywitala sweatdrop Kyuuuuuuuuuu *tul tul * heart noo w konco mnie zauwazylas 4laugh co tam ? dawno Cie nie widzialam (wim wim neta nie mialas)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:25 pm
Mroczny Tato Rin_Youkai mogl jeszcze narysowac kwiatka ninja jeden na niektorych kartkowkach cos tam maluje xd drugi za to jak mial sprawdzany zeszyt z polaka to pod wzorem zyciorysu mial nizej podpisane 'dozywocie w pierdlu' xd a my mamy taka 60letnia polonistke rofl jak chcesz moge Ci na spr. rysowac kwiatki ninja heart rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:26 pm
*ogladaja Szklo Kontaktowe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:27 pm
Karnaaa noo w konco mnie zauwazylas 4laugh co tam ? dawno Cie nie widzialam (wim wim neta nie mialas) a no nie mialam, ale juz mam! < a teraz ide kosiarke wlozyc XD z.w >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Mroczny Tato Omega Sun nie martw sie, niedlugo stanieja smile One sa takie drogie tylko jak je rzuca do marketu. I to nie jest seria tylko jeden przedmiot, z tym, ze mozna go nosic na 12 sposobow smile 12 pozycji redface wink Ty zboczuchu, Tobie to sie wszystko zawsze musi zle kojarzyc wink ale dlaczego akurat zle? blaugh Rin a wolalabys zeby mial jakies granice? ;> Karna ja nawet w zime (czy tez zadna inna pore roku) zakupow robic nie lubie. chyba ze jakis sprzecik do kompa czy cos mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:28 pm
Rin_Youkai Mroczny Tato Rin_Youkai mogl jeszcze narysowac kwiatka ninja jeden na niektorych kartkowkach cos tam maluje xd drugi za to jak mial sprawdzany zeszyt z polaka to pod wzorem zyciorysu mial nizej podpisane 'dozywocie w pierdlu' xd a my mamy taka 60letnia polonistke rofl jak chcesz moge Ci na spr. rysowac kwiatki ninja heart rofl teraz to i mozesz latajace penisy xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:28 pm
Rin_Youkai Karnaaa noo w konco mnie zauwazylas 4laugh co tam ? dawno Cie nie widzialam (wim wim neta nie mialas) a no nie mialam, ale juz mam! < a teraz ide kosiarke wlozyc XD z.w > heeee? kosiarkee wlozyc?? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
ja pomoge... zalezy w jakiej sprawie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Omega Sun Mroczny Tato Omega Sun nie martw sie, niedlugo stanieja smile One sa takie drogie tylko jak je rzuca do marketu. I to nie jest seria tylko jeden przedmiot, z tym, ze mozna go nosic na 12 sposobow smile 12 pozycji redface wink Ty zboczuchu, Tobie to sie wszystko zawsze musi zle kojarzyc wink ale dlaczego akurat zle? blaugh Rin a wolalabys zeby mial jakies granice? ;> Karna ja nawet w zime (czy tez zadna inna pore roku) zakupow robic nie lubie. chyba ze jakis sprzecik do kompa czy cos mrgreen Jakbym barciszka slyszala rolleyes sprzecik i sprzecik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:30 pm
Ozual ja pomoge... zalezy w jakiej sprawie aj... ogolnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:30 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:31 pm
Mroczny Tato Omega Sun Ty zboczuchu, Tobie to sie wszystko zawsze musi zle kojarzyc wink ale dlaczego akurat zle? blaugh bo jako wstretny mod stale was lurkuje i na podstawie moich obserwacji wnioskuje, ze miales cos dziwnego na mysli blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|