|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:20 pm
Karnaaa Witam wszystkich 4laugh co tam ciekawego porabiacie ?? ninja siemka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Mroczny Tato rany... na poczatku to byla ironia.. a ze on nie ogarnia tego to kurde nie moja wina... wiem juz ze z nim trzeba gadac prosto. tyle no przykro mi ja za to przeprosilem ale wtedy on juz zaczol i nie moze skonczyc .... obaj zachowujecie sie jak dzieci. Dyskusje uwazam za zamknieta, a jak ktorys jeszcze raz wspomni cos o drugim to go osobiscie wypatrosze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Rin_Youkai Omega Sun przeczytalam i musze stwierdzic, ze jak zwykle robicie z igly widly i oczywiscie nikt nikomu nie ustapi i jak znam zycie to bedziecie to pewnie jeszcze ciagnac z 10 stron skutecznie zniechecajac do rozmowy wszystkich tu lurkujacych stressed Kucza masz szekszi ogonek heart , wszyscy teraz maja cos z tej seri ( oczywiscie jaaaa jak potrzeba to musze byc bez kasy == i jak zwykle miec wszystko opoznione =='''''''''' ) nie martw sie, niedlugo stanieja smile One sa takie drogie tylko jak je rzuca do marketu. I to nie jest seria tylko jeden przedmiot, z tym, ze mozna go nosic na 12 sposobow smile 12 pozycji redface wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:21 pm
Omega Sun Rin_Youkai Omega Sun przeczytalam i musze stwierdzic, ze jak zwykle robicie z igly widly i oczywiscie nikt nikomu nie ustapi i jak znam zycie to bedziecie to pewnie jeszcze ciagnac z 10 stron skutecznie zniechecajac do rozmowy wszystkich tu lurkujacych stressed Kucza masz szekszi ogonek heart , wszyscy teraz maja cos z tej seri ( oczywiscie jaaaa jak potrzeba to musze byc bez kasy == i jak zwykle miec wszystko opoznione =='''''''''' ) nie martw sie, niedlugo stanieja smile One sa takie drogie tylko jak je rzuca do marketu. I to nie jest seria tylko jeden przedmiot, z tym, ze mozna go nosic na 12 sposobow smile no coz... jako tako to mogliby te stare przedmioty dac razem z obrazkami jak sie nosi... fire gauntlet (mam 2) to sa pokazane tylko ulozenia postaci *konturki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato Rin_Youkai chwila odetchniecia O tutaj! moze troche temat sie rozluzni wink znam to xd kumpel dostal pale bo wlasnie cos takiego narysowal xd oz!!! xd wiesz i tak nic nie umial mimo ze to dosc banalny temat, to chlopak zaszalal xd mogl jeszcze narysowac kwiatka ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Ozual Mroczny Tato rany... na poczatku to byla ironia.. a ze on nie ogarnia tego to kurde nie moja wina... wiem juz ze z nim trzeba gadac prosto. tyle no przykro mi ja za to przeprosilem ale wtedy on juz zaczol i nie moze skonczyc .... obaj zachowujecie sie jak dzieci. Dyskusje uwazam za zamknieta, a jak ktorys jeszcze raz wspomni cos o drugim to go osobiscie wypatrosze xp bedzie ciezko xd wink witam Karno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:22 pm
Radyjka Karnaaa Witam wszystkich 4laugh co tam ciekawego porabiacie ?? ninja siemka smile przynajmniej jedna osobka mnie przywitala sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:22 pm
mozg meski nie zna granic ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:23 pm
Mroczny Tato Omega Sun nie martw sie, niedlugo stanieja smile One sa takie drogie tylko jak je rzuca do marketu. I to nie jest seria tylko jeden przedmiot, z tym, ze mozna go nosic na 12 sposobow smile 12 pozycji redface wink Ty zboczuchu, Tobie to sie wszystko zawsze musi zle kojarzyc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Ozual Mroczny Tato rany... na poczatku to byla ironia.. a ze on nie ogarnia tego to kurde nie moja wina... wiem juz ze z nim trzeba gadac prosto. tyle no przykro mi ja za to przeprosilem ale wtedy on juz zaczol i nie moze skonczyc .... obaj zachowujecie sie jak dzieci. Dyskusje uwazam za zamknieta, a jak ktorys jeszcze raz wspomni cos o drugim to go osobiscie wypatrosze xp Go Omi surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karnaaa Radyjka Karnaaa Witam wszystkich 4laugh co tam ciekawego porabiacie ?? ninja siemka smile przynajmniej jedna osobka mnie przywitala sweatdrop Kyuuuuuuuuuu *tul tul * heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Omega Sun Ozual Mroczny Tato rany... na poczatku to byla ironia.. a ze on nie ogarnia tego to kurde nie moja wina... wiem juz ze z nim trzeba gadac prosto. tyle no przykro mi ja za to przeprosilem ale wtedy on juz zaczol i nie moze skonczyc .... obaj zachowujecie sie jak dzieci. Dyskusje uwazam za zamknieta, a jak ktorys jeszcze raz wspomni cos o drugim to go osobiscie wypatrosze xp bedzie ciezko xd wink witam Karno łosz ty , jeszcze jedna sie znalazla xd heart witam witam pana nie lubiacego lazic po sklepach (chociaz w taka spiekote tez by m sie nie chcialo ) 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:24 pm
Rin_Youkai mogl jeszcze narysowac kwiatka ninja jeden na niektorych kartkowkach cos tam maluje xd drugi za to jak mial sprawdzany zeszyt z polaka to pod wzorem zyciorysu mial nizej podpisane 'dozywocie w pierdlu' xd a my mamy taka 60letnia polonistke rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:24 pm