Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24305 24306 24307 24308 24309 24310 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Radyjka

PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:20 pm

Karnaaa
Witam wszystkich 4laugh co tam ciekawego porabiacie ?? ninja
siemka smile

Ozual
Mroczny Tato
rany... na poczatku to byla ironia.. a ze on nie ogarnia tego to kurde nie moja wina... wiem juz ze z nim trzeba gadac prosto. tyle
no przykro mi ja za to przeprosilem ale wtedy on juz zaczol i nie moze skonczyc ....

obaj zachowujecie sie jak dzieci. Dyskusje uwazam za zamknieta, a jak ktorys jeszcze raz wspomni cos o drugim to go osobiscie wypatrosze xp

Omega Sun
Captain

Mroczny Tato

Omega Sun
Rin_Youkai
Omega Sun

przeczytalam i musze stwierdzic, ze jak zwykle robicie z igly widly i oczywiscie nikt nikomu nie ustapi i jak znam zycie to bedziecie to pewnie jeszcze ciagnac z 10 stron skutecznie zniechecajac do rozmowy wszystkich tu lurkujacych stressed
Kucza masz szekszi ogonek heart , wszyscy teraz maja cos z tej seri ( oczywiscie jaaaa jak potrzeba to musze byc bez kasy == i jak zwykle miec wszystko opoznione =='''''''''' )

nie martw sie, niedlugo stanieja smile One sa takie drogie tylko jak je rzuca do marketu.
I to nie jest seria tylko jeden przedmiot, z tym, ze mozna go nosic na 12 sposobow smile
12 pozycji redface wink
PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:21 pm

Omega Sun
Rin_Youkai
Omega Sun

przeczytalam i musze stwierdzic, ze jak zwykle robicie z igly widly i oczywiscie nikt nikomu nie ustapi i jak znam zycie to bedziecie to pewnie jeszcze ciagnac z 10 stron skutecznie zniechecajac do rozmowy wszystkich tu lurkujacych stressed
Kucza masz szekszi ogonek heart , wszyscy teraz maja cos z tej seri ( oczywiscie jaaaa jak potrzeba to musze byc bez kasy == i jak zwykle miec wszystko opoznione =='''''''''' )

nie martw sie, niedlugo stanieja smile One sa takie drogie tylko jak je rzuca do marketu.
I to nie jest seria tylko jeden przedmiot, z tym, ze mozna go nosic na 12 sposobow smile
no coz... jako tako to mogliby te stare przedmioty dac razem z obrazkami jak sie nosi... fire gauntlet (mam 2) to sa pokazane tylko ulozenia postaci *konturki*

Gosza

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Mroczny Tato
Rin_Youkai
Mroczny Tato
Rin_Youkai
chwila odetchniecia O tutaj! moze troche temat sie rozluzni wink
znam to xd
kumpel dostal pale bo wlasnie cos takiego narysowal xd
oz!!! xd
wiesz i tak nic nie umial mimo ze to dosc banalny temat, to chlopak zaszalal xd
mogl jeszcze narysowac kwiatka ninja

Omega Sun
Ozual
Mroczny Tato
rany... na poczatku to byla ironia.. a ze on nie ogarnia tego to kurde nie moja wina... wiem juz ze z nim trzeba gadac prosto. tyle
no przykro mi ja za to przeprosilem ale wtedy on juz zaczol i nie moze skonczyc ....

obaj zachowujecie sie jak dzieci. Dyskusje uwazam za zamknieta, a jak ktorys jeszcze raz wspomni cos o drugim to go osobiscie wypatrosze xp
bedzie ciezko xd wink

witam Karno

Mroczny Tato

Karnaaa

Sparkly Fatcat

6,600 Points
  • Signature Look 250
  • Autobiographer 200
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:22 pm

Radyjka
Karnaaa
siemka smile
przynajmniej jedna osobka mnie przywitala sweatdrop
PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:22 pm

Mroczny Tato
12 pozycji redface wink
mozg meski nie zna granic ninja

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:23 pm

Mroczny Tato
Omega Sun

12 pozycji redface wink

Ty zboczuchu, Tobie to sie wszystko zawsze musi zle kojarzyc wink

Omega Sun
Ozual
Mroczny Tato

Go Omi surprised

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Karnaaa
Radyjka
Karnaaa
siemka smile
przynajmniej jedna osobka mnie przywitala sweatdrop
Kyuuuuuuuuuu *tul tul * heart

Mroczny Tato
Omega Sun
Ozual
Mroczny Tato

bedzie ciezko xd wink

witam Karno
łosz ty , jeszcze jedna sie znalazla xd heart witam witam pana nie lubiacego lazic po sklepach (chociaz w taka spiekote tez by m sie nie chcialo ) 3nodding

Karnaaa

Sparkly Fatcat

6,600 Points
  • Signature Look 250
  • Autobiographer 200
  • Dressed Up 200

Mroczny Tato

PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:24 pm

Rin_Youkai
mogl jeszcze narysowac kwiatka ninja
jeden na niektorych kartkowkach cos tam maluje xd
drugi za to jak mial sprawdzany zeszyt z polaka to pod wzorem zyciorysu mial nizej podpisane 'dozywocie w pierdlu' xd
a my mamy taka 60letnia polonistke rofl

szukam zrozumienia...

EvilYuki
Crew

Gosza

Rin_Youkai
Mroczny Tato
12 pozycji redface wink
mozg meski nie zna granic ninja
fakt... mrgreen xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24305 24306 24307 24308 24309 24310 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games