|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:09 pm
Radyjka wiesz co zachowujesz sie tak jakbys był tutaj niewiadomo kim, jak juz mowiłam to ze ejstem nowa to nie znaczy ze nie moge sie wypowiedziec ;/ ja? ... ja jestem mroczny xd Del otoz znam troche ludzi... ale to prawda ze nikt nie musi sie do zadnej wypowiedzi ustosunkowywac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:10 pm
Ozual Omega Sun no zesz kurde.... czy Was nie mozna na chwile zostawic samych? Omi ty decyduj kto ma racje ... tzn zanim zdecydujesz przeczytaj wszystkie posty bo moze byc nie ciekawie. a tak po zatym witaj przeczytalam i musze stwierdzic, ze jak zwykle robicie z igly widly i oczywiscie nikt nikomu nie ustapi i jak znam zycie to bedziecie to pewnie jeszcze ciagnac z 10 stron skutecznie zniechecajac do rozmowy wszystkich tu lurkujacych stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:12 pm
Omega Sun Ozual Omega Sun no zesz kurde.... czy Was nie mozna na chwile zostawic samych? Omi ty decyduj kto ma racje ... tzn zanim zdecydujesz przeczytaj wszystkie posty bo moze byc nie ciekawie. a tak po zatym witaj przeczytalam i musze stwierdzic, ze jak zwykle robicie z igly widly i oczywiscie nikt nikomu nie ustapi i jak znam zycie to bedziecie to pewnie jeszcze ciagnac z 10 stron skutecznie zniechecajac do rozmowy wszystkich tu lurkujacych stressed no przykro mi ja przeprosilem, 2 razy proponowalem odpuszczenie, raz nawet na pm ale on mnie nie slucha tylko bluzga i bluzga... a radyjka i mroczny to maja maly spor o wartosci i podejscie do innych oraz o rownosci, przynajmniej tak mi sie wydaje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:13 pm
Omega Sun Ozual Omega Sun no zesz kurde.... czy Was nie mozna na chwile zostawic samych? Omi ty decyduj kto ma racje ... tzn zanim zdecydujesz przeczytaj wszystkie posty bo moze byc nie ciekawie. a tak po zatym witaj przeczytalam i musze stwierdzic, ze jak zwykle robicie z igly widly i oczywiscie nikt nikomu nie ustapi i jak znam zycie to bedziecie to pewnie jeszcze ciagnac z 10 stron skutecznie zniechecajac do rozmowy wszystkich tu lurkujacych stressed rany... na poczatku to byla ironia.. a ze on nie ogarnia tego to kurde nie moja wina... wiem juz ze z nim trzeba gadac prosto. tyle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:13 pm
Omega Sun przeczytalam i musze stwierdzic, ze jak zwykle robicie z igly widly i oczywiscie nikt nikomu nie ustapi i jak znam zycie to bedziecie to pewnie jeszcze ciagnac z 10 stron skutecznie zniechecajac do rozmowy wszystkich tu lurkujacych stressed Kucza masz szekszi ogonek heart , wszyscy teraz maja cos z tej seri ( oczywiscie jaaaa jak potrzeba to musze byc bez kasy == i jak zwykle miec wszystko opoznione =='''''''''' )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:14 pm
Rin_Youkai Omega Sun przeczytalam i musze stwierdzic, ze jak zwykle robicie z igly widly i oczywiscie nikt nikomu nie ustapi i jak znam zycie to bedziecie to pewnie jeszcze ciagnac z 10 stron skutecznie zniechecajac do rozmowy wszystkich tu lurkujacych stressed Kucza masz szekszi ogonek heart , wszyscy teraz maja cos z tej seri ( oczywiscie jaaaa jak potrzeba to musze byc bez kasy == i jak zwykle miec wszystko opoznione =='''''''''' ) ja dzis mialem prawie 1k no i sprzedalem zlom, uzbieralem cos i mam 2 te...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:15 pm
chwila odetchniecia O tutaj! moze troche temat sie rozluzni wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:16 pm
Mroczny Tato Omega Sun Ozual Omega Sun no zesz kurde.... czy Was nie mozna na chwile zostawic samych? Omi ty decyduj kto ma racje ... tzn zanim zdecydujesz przeczytaj wszystkie posty bo moze byc nie ciekawie. a tak po zatym witaj przeczytalam i musze stwierdzic, ze jak zwykle robicie z igly widly i oczywiscie nikt nikomu nie ustapi i jak znam zycie to bedziecie to pewnie jeszcze ciagnac z 10 stron skutecznie zniechecajac do rozmowy wszystkich tu lurkujacych stressed rany... na poczatku to byla ironia.. a ze on nie ogarnia tego to kurde nie moja wina... wiem juz ze z nim trzeba gadac prosto. tyle no przykro mi ja za to przeprosilem ale wtedy on juz zaczol i nie moze skonczyc ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:16 pm
Rin_Youkai Omega Sun przeczytalam i musze stwierdzic, ze jak zwykle robicie z igly widly i oczywiscie nikt nikomu nie ustapi i jak znam zycie to bedziecie to pewnie jeszcze ciagnac z 10 stron skutecznie zniechecajac do rozmowy wszystkich tu lurkujacych stressed Kucza masz szekszi ogonek heart , wszyscy teraz maja cos z tej seri ( oczywiscie jaaaa jak potrzeba to musze byc bez kasy == i jak zwykle miec wszystko opoznione =='''''''''' ) a ja sprzedalem tego darka jakos nie specjalnie mi sie podobal, a kasa z niego jest blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:17 pm
Rin_Youkai chwila odetchniecia O tutaj! moze troche temat sie rozluzni wink znam to xd kumpel dostal pale bo wlasnie cos takiego narysowal xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:18 pm
Mroczny Tato Rin_Youkai chwila odetchniecia O tutaj! moze troche temat sie rozluzni wink znam to xd kumpel dostal pale bo wlasnie cos takiego narysowal xd oz!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:19 pm
Rin_Youkai Omega Sun przeczytalam i musze stwierdzic, ze jak zwykle robicie z igly widly i oczywiscie nikt nikomu nie ustapi i jak znam zycie to bedziecie to pewnie jeszcze ciagnac z 10 stron skutecznie zniechecajac do rozmowy wszystkich tu lurkujacych stressed Kucza masz szekszi ogonek heart , wszyscy teraz maja cos z tej seri ( oczywiscie jaaaa jak potrzeba to musze byc bez kasy == i jak zwykle miec wszystko opoznione =='''''''''' ) nie martw sie, niedlugo stanieja smile One sa takie drogie tylko jak je rzuca do marketu. I to nie jest seria tylko jeden przedmiot, z tym, ze mozna go nosic na 12 sposobow smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam wszystkich 4laugh co tam ciekawego porabiacie ?? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Mroczny Tato Rin_Youkai chwila odetchniecia O tutaj! moze troche temat sie rozluzni wink znam to xd kumpel dostal pale bo wlasnie cos takiego narysowal xd oz!!! xd wiesz i tak nic nie umial mimo ze to dosc banalny temat, to chlopak zaszalal xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:20 pm
Omega Sun nie martw sie, niedlugo stanieja smile One sa takie drogie tylko jak je rzuca do marketu. I to nie jest seria tylko jeden przedmiot, z tym, ze mozna go nosic na 12 sposobow smile to mi to nawet na dobre wyjdzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|