Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24303 24304 24305 24306 24307 24308 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gosza

PostPosted: Fri Jun 16, 2006 12:54 pm

Mroczny Tato
Radyjka
Mroczny Tato
Radyjka
Boże...ludzie odpuscie sobie wreszcie....bez sesnu że zablokowałes Ozulala...zamiast sie pogodzic sami sobie problemy robicie...
problemy?
nom problemy razz bo wszytsko sie za soba ciągnie...ktos coś popwie i pozniej to sie ciągnie przez Bog wie ile...teraz go zablokowałes....
wiesz jestes tu nowa wiec nie mow mi jak mam zyc a napewno jak tu jest. zablokowalem go bo nie mam zamiaru klocic sie z kims kto nawet nie rozumie pojecia ironia. wiesz musialo by byc w tym cos konstrutkywnego, a nie ciagle popisywanie sie.
i kto tu mowi o ironii... czy bluzganie mnie i nazywanie ciota bylo konstruktywne z twojej strony? no wlasnie
PostPosted: Fri Jun 16, 2006 12:57 pm

Mroczny Tato
Radyjka
Mroczny Tato
Radyjka
Boże...ludzie odpuscie sobie wreszcie....bez sesnu że zablokowałes Ozulala...zamiast sie pogodzic sami sobie problemy robicie...
problemy?
nom problemy razz bo wszytsko sie za soba ciągnie...ktos coś popwie i pozniej to sie ciągnie przez Bog wie ile...teraz go zablokowałes....
wiesz jestes tu nowa wiec nie mow mi jak mam zyc a napewno jak tu jest. zablokowalem go bo nie mam zamiaru klocic sie z kims kto nawet nie rozumie pojecia ironia. wiesz musialo by byc w tym cos konstrutkywnego, a nie ciagle popisywanie sie.
po 1. to że ejstem nowa to nie znaczy ze nie moge miec w;asnego zdania a po 2. nie mowie Ci jak masz zyc....

Radyjka

Mroczny Tato

PostPosted: Fri Jun 16, 2006 12:58 pm

Radyjka
po 1. to że ejstem nowa to nie znaczy ze nie moge miec w;asnego zdania a po 2. nie mowie Ci jak masz zyc....
a wiesz co to dystans?
PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:00 pm

Mroczny Tato
Radyjka
a wiesz co to dystans?

Sory, ze wtrace, ale z jakiej racji ten dystans?

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150

Radyjka

PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:00 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:01 pm

Mroczny Tato
Radyjka
a wiesz co to dystans?
a co tutaj dystans ma wspolnego... zreszta z naszej rozmowy (ja : ty) wyniki ze ty masz nie wiele tego dystansu

Gosza

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:01 pm

a tak w ogole to SIO NA PM!
PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:02 pm

Delein the Wildest
Mroczny Tato
Radyjka
a wiesz co to dystans?

nie znam sie z nia wiec nie powinna sie probowac wtracac i mowic mi co dobre a co zle

Mroczny Tato

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:03 pm

Delein the Wildest
siuu siuuu ninja
PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:04 pm

Rin_Youkai
Delein the Wildest
siuu siuuu ninja
xd
przeciez sie nie klocimy 3nodding

Mroczny Tato

Gosza

PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:04 pm

Delein the Wildest
aww on mnie juz irytuje, nie denerwuje tylko irytuje... bo bezczelny ize jako jestesmy na forum to mysli ze jest bog wie kim... sam mi mowi ze nic nie rozumiem a sam nie wie co mowi... potrafi jedynie bezpodstawnie bluzgac neutral jakie to przykre... ze nie potrafi on przyjac przeprosin a samemu przeprosci, zal mi takich bo za swoje EA (EGo i Ambicje) bolesnie zostana dotknieci
PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:05 pm

Mroczny Tato
Delein the Wildest
Mroczny Tato
Radyjka
a wiesz co to dystans?

nie znam sie z nia wiec nie powinna sie probowac wtracac i mowic mi co dobre a co zle

Tak naprawde to nikogo tu nie znasz...poza tym to jest forum i kazdy ma prawo wyrazic swoja oponie, czy to komus pasuje, czy nie...wszyscy podlegamy tu jednakowym zasadom. A przeciez do zadnej wypowiedzi nie trzeba sie ustosunkowywac...

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150

Radyjka

PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:05 pm

Mroczny Tato
Delein the Wildest
Mroczny Tato
Radyjka
a wiesz co to dystans?

wiesz co zachowujesz sie tak jakbys był tutaj niewiadomo kim, jak juz mowiłam to ze ejstem nowa to nie znaczy ze nie moge sie wypowiedziec ;/
PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:06 pm

no zesz kurde.... czy Was nie mozna na chwile zostawic samych?

Omega Sun
Captain

Gosza

PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:08 pm

Omega Sun
no zesz kurde.... czy Was nie mozna na chwile zostawic samych?
Omi ty decyduj kto ma racje ... tzn zanim zdecydujesz przeczytaj wszystkie posty bo moze byc nie ciekawie. a tak po zatym witaj
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24303 24304 24305 24306 24307 24308 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games