|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:54 pm
Mroczny Tato Radyjka Mroczny Tato Radyjka Boże...ludzie odpuscie sobie wreszcie....bez sesnu że zablokowałes Ozulala...zamiast sie pogodzic sami sobie problemy robicie... problemy? nom problemy razz bo wszytsko sie za soba ciągnie...ktos coś popwie i pozniej to sie ciągnie przez Bog wie ile...teraz go zablokowałes.... wiesz jestes tu nowa wiec nie mow mi jak mam zyc a napewno jak tu jest. zablokowalem go bo nie mam zamiaru klocic sie z kims kto nawet nie rozumie pojecia ironia. wiesz musialo by byc w tym cos konstrutkywnego, a nie ciagle popisywanie sie. i kto tu mowi o ironii... czy bluzganie mnie i nazywanie ciota bylo konstruktywne z twojej strony? no wlasnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:57 pm
Mroczny Tato Radyjka Mroczny Tato Radyjka Boże...ludzie odpuscie sobie wreszcie....bez sesnu że zablokowałes Ozulala...zamiast sie pogodzic sami sobie problemy robicie... problemy? nom problemy razz bo wszytsko sie za soba ciągnie...ktos coś popwie i pozniej to sie ciągnie przez Bog wie ile...teraz go zablokowałes.... wiesz jestes tu nowa wiec nie mow mi jak mam zyc a napewno jak tu jest. zablokowalem go bo nie mam zamiaru klocic sie z kims kto nawet nie rozumie pojecia ironia. wiesz musialo by byc w tym cos konstrutkywnego, a nie ciagle popisywanie sie. po 1. to że ejstem nowa to nie znaczy ze nie moge miec w;asnego zdania a po 2. nie mowie Ci jak masz zyc....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:58 pm
Radyjka po 1. to że ejstem nowa to nie znaczy ze nie moge miec w;asnego zdania a po 2. nie mowie Ci jak masz zyc.... a wiesz co to dystans?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:00 pm
Mroczny Tato Radyjka po 1. to że ejstem nowa to nie znaczy ze nie moge miec w;asnego zdania a po 2. nie mowie Ci jak masz zyc.... a wiesz co to dystans? Sory, ze wtrace, ale z jakiej racji ten dystans?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:00 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:01 pm
Mroczny Tato Radyjka po 1. to że ejstem nowa to nie znaczy ze nie moge miec w;asnego zdania a po 2. nie mowie Ci jak masz zyc.... a wiesz co to dystans? a co tutaj dystans ma wspolnego... zreszta z naszej rozmowy (ja : ty) wyniki ze ty masz nie wiele tego dystansu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:01 pm
a tak w ogole to SIO NA PM!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:02 pm
Delein the Wildest Mroczny Tato Radyjka po 1. to że ejstem nowa to nie znaczy ze nie moge miec w;asnego zdania a po 2. nie mowie Ci jak masz zyc.... a wiesz co to dystans? Sory, ze wtrace, ale z jakiej racji ten dystans? nie znam sie z nia wiec nie powinna sie probowac wtracac i mowic mi co dobre a co zle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:03 pm
Delein the Wildest a tak w ogole to SIO NA PM! siuu siuuu ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:04 pm
Rin_Youkai Delein the Wildest a tak w ogole to SIO NA PM! siuu siuuu ninja xd przeciez sie nie klocimy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:04 pm
Delein the Wildest a tak w ogole to SIO NA PM! aww on mnie juz irytuje, nie denerwuje tylko irytuje... bo bezczelny ize jako jestesmy na forum to mysli ze jest bog wie kim... sam mi mowi ze nic nie rozumiem a sam nie wie co mowi... potrafi jedynie bezpodstawnie bluzgac neutral jakie to przykre... ze nie potrafi on przyjac przeprosin a samemu przeprosci, zal mi takich bo za swoje EA (EGo i Ambicje) bolesnie zostana dotknieci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:05 pm
Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato Radyjka po 1. to że ejstem nowa to nie znaczy ze nie moge miec w;asnego zdania a po 2. nie mowie Ci jak masz zyc.... a wiesz co to dystans? Sory, ze wtrace, ale z jakiej racji ten dystans? nie znam sie z nia wiec nie powinna sie probowac wtracac i mowic mi co dobre a co zle Tak naprawde to nikogo tu nie znasz...poza tym to jest forum i kazdy ma prawo wyrazic swoja oponie, czy to komus pasuje, czy nie...wszyscy podlegamy tu jednakowym zasadom. A przeciez do zadnej wypowiedzi nie trzeba sie ustosunkowywac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:05 pm
Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato Radyjka po 1. to że ejstem nowa to nie znaczy ze nie moge miec w;asnego zdania a po 2. nie mowie Ci jak masz zyc.... a wiesz co to dystans? Sory, ze wtrace, ale z jakiej racji ten dystans? nie znam sie z nia wiec nie powinna sie probowac wtracac i mowic mi co dobre a co zle wiesz co zachowujesz sie tak jakbys był tutaj niewiadomo kim, jak juz mowiłam to ze ejstem nowa to nie znaczy ze nie moge sie wypowiedziec ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:06 pm
no zesz kurde.... czy Was nie mozna na chwile zostawic samych?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:08 pm
Omega Sun no zesz kurde.... czy Was nie mozna na chwile zostawic samych? Omi ty decyduj kto ma racje ... tzn zanim zdecydujesz przeczytaj wszystkie posty bo moze byc nie ciekawie. a tak po zatym witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|