|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:29 pm
Ozual aww eMki sie nie czepiam tylko jej wczorajszego zachowania co akzdemu sie zdarza.. ale dobra... mam dosc, odpuscilem jej i ona mi... nie kumam co tu ma jedna klotnia do rzeczy... moze pokloc sie z nia jeszcze raz? bedziesz miec inne zdanie rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:31 pm
Ozual Mroczny Tato pisze z nim na pmie ale nie moge jak taki obraza mi ukochana kiedy ona nawet szansy obrony nie ma... alez wcale jej nie obrazam... dobra koniec tego... widze ze tu ni %%$^ nie idzie sie porozumiesz wiec wyjscie bardziej nedzne i prymitywne... wy nie czepiacie sie mnie i Radyjki a my was... ja puszcze te 2 klotnie w niepamiec bo sam tu sie nie pochwalilem a wy robcie jak chcecie prosze... pisz normalnie, a nie udawaj madrego sweatdrop bo to naprawde wychodzi w praniu neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:32 pm
SUCCESS! User Ozual has been added to your Ignored List.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:37 pm
nie wiem... moge zwolac jakiegos
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:39 pm
czego oczy nie widza tego sercu nie zal cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:39 pm
beznadziejna sytuacja i beznadziejny powod tego s**t'u
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:41 pm
Mroczny Tato czego oczy nie widza tego sercu nie zal cool mody nie maja zalu... maja opcje pozwalajaca banowac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:42 pm
Oz co tutaj sie wyprawia x_X
Witam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:43 pm
Rin_Youkai Oz co tutaj sie wyprawia x_X Witam whee juz nic... mala sprzeczka... beznadziejna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:44 pm
Boże...ludzie odpuscie sobie wreszcie....bez sesnu że zablokowałes Ozulala...zamiast sie pogodzic sami sobie problemy robicie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:45 pm
Radyjka Boże...ludzie odpuscie sobie wreszcie....bez sesnu że zablokowałes Ozulala...zamiast sie pogodzic sami sobie problemy robicie... problemy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:47 pm
aww dobra moze robie zle ale przepraszam was... (choc to nie ja powinienem) moze nie ja zaczelem ale ja podsycalem wiec wy robcie jak chcecie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:50 pm
Mroczny Tato Radyjka Boże...ludzie odpuscie sobie wreszcie....bez sesnu że zablokowałes Ozulala...zamiast sie pogodzic sami sobie problemy robicie... problemy? nom problemy razz bo wszytsko sie za soba ciągnie...ktos coś popwie i pozniej to sie ciągnie przez Bog wie ile...teraz go zignorowałeś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:53 pm
Radyjka Mroczny Tato Radyjka Boże...ludzie odpuscie sobie wreszcie....bez sesnu że zablokowałes Ozulala...zamiast sie pogodzic sami sobie problemy robicie... problemy? nom problemy razz bo wszytsko sie za soba ciągnie...ktos coś popwie i pozniej to sie ciągnie przez Bog wie ile...teraz go zablokowałes.... wiesz jestes tu nowa wiec nie mow mi jak mam zyc a napewno jak tu jest. zablokowalem go bo nie mam zamiaru klocic sie z kims kto nawet nie rozumie pojecia ironia. wiesz musialo by byc w tym cos konstrutkywnego, a nie ciagle popisywanie sie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|