|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:03 pm
Mroczny Tato Ozual Delein the Wildest Boze kurde nikt swiety nie jest i moglibyscie juz zamknac ten temat? Bo znowu ktos dostanie bana...a w sumie jak dostaniecie, to spokoj bedzie, wiec co ja sie czepiam... a my sie nie klocimy... a jak ty bedziesz kapusiowac to sie niezdziwie ze dostaniemy... (wybacz za ta zniewage chco nie wiem jak to odbierzesz) Ozual prosze... przestan wchodzic bez wazeliny do dupy pff no przykro mi ale nie mow mi co mam robic bo sam to robisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:04 pm
Ozual Delein the Wildest Boze kurde nikt swiety nie jest i moglibyscie juz zamknac ten temat? Bo znowu ktos dostanie bana...a w sumie jak dostaniecie, to spokoj bedzie, wiec co ja sie czepiam... a my sie nie klocimy... a jak ty bedziesz kapusiowac to sie niezdziwie ze dostaniemy... (wybacz za ta zniewage chco nie wiem jak to odbierzesz) Zniewage...czlowieku, nie wiesz jak mnie zniewazyc... A kapusiowac nie musze, przeciez teraz byle jaki mod moze obserwowac co tu sie dzieje... Bo moim zdaniem robicie z igly widly...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:05 pm
Ozual Delein the Wildest Boze kurde nikt swiety nie jest i moglibyscie juz zamknac ten temat? Bo znowu ktos dostanie bana...a w sumie jak dostaniecie, to spokoj bedzie, wiec co ja sie czepiam... a my sie nie klocimy... a jak ty bedziesz kapusiowac to sie niezdziwie ze dostaniemy... (wybacz za ta zniewage chco nie wiem jak to odbierzesz) zreszta za to wybacz ale musialem wrednie sie zachowac xd zreszta to taki zarcik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:07 pm
Delein the Wildest Ozual Delein the Wildest Boze kurde nikt swiety nie jest i moglibyscie juz zamknac ten temat? Bo znowu ktos dostanie bana...a w sumie jak dostaniecie, to spokoj bedzie, wiec co ja sie czepiam... a my sie nie klocimy... a jak ty bedziesz kapusiowac to sie niezdziwie ze dostaniemy... (wybacz za ta zniewage chco nie wiem jak to odbierzesz) Zniewage...czlowieku, nie wiesz jak mnie zniewazyc... A kapusiowac nie musze, przeciez teraz byle jaki mod moze obserwowac co tu sie dzieje... Bo moim zdaniem robicie z igly widly... gdyby mi zalezalo to bym to zrobil ale nie jestem jakims debilem by sie starac kogos urazic neutral zreszta nie ja zaczynam ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:10 pm
Ozual Delein the Wildest Ozual Delein the Wildest Boze kurde nikt swiety nie jest i moglibyscie juz zamknac ten temat? Bo znowu ktos dostanie bana...a w sumie jak dostaniecie, to spokoj bedzie, wiec co ja sie czepiam... a my sie nie klocimy... a jak ty bedziesz kapusiowac to sie niezdziwie ze dostaniemy... (wybacz za ta zniewage chco nie wiem jak to odbierzesz) Zniewage...czlowieku, nie wiesz jak mnie zniewazyc... A kapusiowac nie musze, przeciez teraz byle jaki mod moze obserwowac co tu sie dzieje... Bo moim zdaniem robicie z igly widly... gdyby mi zalezalo to bym to zrobil ale nie jestem jakims debilem by sie starac kogos urazic neutral zreszta nie ja zaczynam ... Przeciez nie odnosze tego specjalnie do ciebie...mowie ogolnie.. Poza tym nikt z was nie musi tego kontynuowac...tak chyba lepiej bedzie dla wszystkich...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:12 pm
Delein the Wildest Ozual Delein the Wildest Ozual Delein the Wildest Boze kurde nikt swiety nie jest i moglibyscie juz zamknac ten temat? Bo znowu ktos dostanie bana...a w sumie jak dostaniecie, to spokoj bedzie, wiec co ja sie czepiam... a my sie nie klocimy... a jak ty bedziesz kapusiowac to sie niezdziwie ze dostaniemy... (wybacz za ta zniewage chco nie wiem jak to odbierzesz) Zniewage...czlowieku, nie wiesz jak mnie zniewazyc... A kapusiowac nie musze, przeciez teraz byle jaki mod moze obserwowac co tu sie dzieje... Bo moim zdaniem robicie z igly widly... gdyby mi zalezalo to bym to zrobil ale nie jestem jakims debilem by sie starac kogos urazic neutral zreszta nie ja zaczynam ... Przeciez nie odnosze tego specjalnie do ciebie...mowie ogolnie.. Poza tym nikt z was nie musi tego kontynuowac...tak chyba lepiej bedzie dla wszystkich... no tak masz racje... ale to jednak postaw sie na moim miejscu... czy olewanie bezpodstawnego czepialstwa da cos? przy takich ludziach z jakimi mam tu okazje rozmawiac to jednak odpowiedz brzmi stanowczo nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:13 pm
Delein the Wildest Ozual Delein the Wildest Ozual Delein the Wildest Boze kurde nikt swiety nie jest i moglibyscie juz zamknac ten temat? Bo znowu ktos dostanie bana...a w sumie jak dostaniecie, to spokoj bedzie, wiec co ja sie czepiam... a my sie nie klocimy... a jak ty bedziesz kapusiowac to sie niezdziwie ze dostaniemy... (wybacz za ta zniewage chco nie wiem jak to odbierzesz) Zniewage...czlowieku, nie wiesz jak mnie zniewazyc... A kapusiowac nie musze, przeciez teraz byle jaki mod moze obserwowac co tu sie dzieje... Bo moim zdaniem robicie z igly widly... gdyby mi zalezalo to bym to zrobil ale nie jestem jakims debilem by sie starac kogos urazic neutral zreszta nie ja zaczynam ... Przeciez nie odnosze tego specjalnie do ciebie...mowie ogolnie.. Poza tym nikt z was nie musi tego kontynuowac...tak chyba lepiej bedzie dla wszystkich... nom dokładnie...lepiej już to skończyć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:15 pm
Ozual no tak masz racje... ale to jednak postaw sie na moim miejscu... czy olewanie bezpodstawnego czepialstwa da cos? przy takich ludziach z jakimi mam tu okazje rozmawiac to jednak odpowiedz brzmi stanowczo nie Nie, nie daje skutkow...ale od tego sa m.in. PMy...mozna najezdzac na siebie poza gildia i okiem modow...i nikt bana nie dostanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:17 pm
Delein the Wildest Ozual no tak masz racje... ale to jednak postaw sie na moim miejscu... czy olewanie bezpodstawnego czepialstwa da cos? przy takich ludziach z jakimi mam tu okazje rozmawiac to jednak odpowiedz brzmi stanowczo nie Nie, nie daje skutkow...ale od tego sa m.in. PMy...mozna najezdzac na siebie poza gildia i okiem modow...i nikt bana nie dostanie. no coz tez prawda i to wlasnie sie dzieje... ale nie stety osoba z ktora mam doczynienia juz mi udowodnila ze jest warta tyle co eMka wiec juz nie powroce do tego tematu bo z takimi ludzmi rozmawiac sie nie da..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:19 pm
Ozual Delein the Wildest Ozual no tak masz racje... ale to jednak postaw sie na moim miejscu... czy olewanie bezpodstawnego czepialstwa da cos? przy takich ludziach z jakimi mam tu okazje rozmawiac to jednak odpowiedz brzmi stanowczo nie Nie, nie daje skutkow...ale od tego sa m.in. PMy...mozna najezdzac na siebie poza gildia i okiem modow...i nikt bana nie dostanie. no coz tez prawda i to wlasnie sie dzieje... ale nie stety osoba z ktora mam doczynienia juz mi udowodnila ze jest warta tyle co eMka wiec juz nie powroce do tego tematu bo z takimi ludzmi rozmawiac sie nie da.. A wiec koniec tematu... My ogladamy jakis debilny film na tvn siedem...jest wyjatkowo....glupi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:20 pm
Ozual Delein the Wildest Ozual no tak masz racje... ale to jednak postaw sie na moim miejscu... czy olewanie bezpodstawnego czepialstwa da cos? przy takich ludziach z jakimi mam tu okazje rozmawiac to jednak odpowiedz brzmi stanowczo nie Nie, nie daje skutkow...ale od tego sa m.in. PMy...mozna najezdzac na siebie poza gildia i okiem modow...i nikt bana nie dostanie. no coz tez prawda i to wlasnie sie dzieje... ale nie stety osoba z ktora mam doczynienia juz mi udowodnila ze jest warta tyle co eMka wiec juz nie powroce do tego tematu bo z takimi ludzmi rozmawiac sie nie da.. nie wjezdzaj na eMke.. mowie ci to otwarcie. denerwuje mnie to strasznie i teraz mocny jestes bo jej nie ma cwaniaku... taki z ciebie damski bokser... zal.pl i nic wiecej, wiec jak masz cos do mnie to prosze a od eMki sie odwal, bo ni uj ni w zab madrzejszy od niej nie jestes... wiec sie zamknij, albo dalej sie zal jaki biedny nie jestes.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:22 pm
Mroczny Tato Ozual Delein the Wildest Ozual no tak masz racje... ale to jednak postaw sie na moim miejscu... czy olewanie bezpodstawnego czepialstwa da cos? przy takich ludziach z jakimi mam tu okazje rozmawiac to jednak odpowiedz brzmi stanowczo nie Nie, nie daje skutkow...ale od tego sa m.in. PMy...mozna najezdzac na siebie poza gildia i okiem modow...i nikt bana nie dostanie. no coz tez prawda i to wlasnie sie dzieje... ale nie stety osoba z ktora mam doczynienia juz mi udowodnila ze jest warta tyle co eMka wiec juz nie powroce do tego tematu bo z takimi ludzmi rozmawiac sie nie da.. nie wjezdzaj na eMke.. mowie ci to otwarcie. denerwuje mnie to strasznie i teraz mocny jestes bo jej nie ma cwaniaku... taki z ciebie damski bokser... zal.pl i nic wiecej, wiec jak masz cos do mnie to prosze a od eMki sie odwal, bo ni uj ni w zab madrzejszy od niej nie jestes... wiec sie zamknij, albo dalej sie zal jaki biedny nie jestes. Kurna sio na PM scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:24 pm
pisze z nim na pmie ale nie moge jak taki obraza mi ukochana kiedy ona nawet szansy obrony nie ma...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:25 pm
aww eMki sie nie czepiam tylko jej wczorajszego zachowania co akzdemu sie zdarza.. ale dobra... mam dosc, odpuscilem jej i ona mi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:29 pm
Mroczny Tato pisze z nim na pmie ale nie moge jak taki obraza mi ukochana kiedy ona nawet szansy obrony nie ma... alez wcale jej nie obrazam... dobra koniec tego... widze ze tu ni %%$^ nie idzie sie porozumiesz wiec wyjscie bardziej nedzne i prymitywne... wy nie czepiacie sie mnie i Radyjki a my was... ja puszcze te 2 klotnie w niepamiec bo sam tu sie nie pochwalilem a wy robcie jak chcecie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|