|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 11:49 am
Radyjka Mroczny Tato Ozual ona przeciez z Radyjka wogle sie nie klocila... tylko ze mna odejdz przecież to Ozual się z nia kłucił....ona sie doczepiła do mojego opisu po prostu... klocil* chce ktos jeszcze cos powiedziec na eMusie? twisted domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 11:49 am
Ozual Mroczny Tato Ozual ona przeciez z Radyjka wogle sie nie klocila... tylko ze mna odejdz przykro mi jak odejde to pociagne za soba cala ludzka egzystencje eeee xd xd xd niewatpie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 11:50 am
Mroczny Tato Radyjka Mroczny Tato Ozual ona przeciez z Radyjka wogle sie nie klocila... tylko ze mna odejdz przecież to Ozual się z nia kłucił....ona sie doczepiła do mojego opisu po prostu... klocil* chce ktos jeszcze cos powiedziec na eMusie? twisted domokun no przykro mi nikt nic na nia nie mowil, bylo to zbedne gdyz sama to robila o sobie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 11:51 am
Ozual Mroczny Tato Radyjka Mroczny Tato Ozual ona przeciez z Radyjka wogle sie nie klocila... tylko ze mna odejdz przecież to Ozual się z nia kłucił....ona sie doczepiła do mojego opisu po prostu... klocil* chce ktos jeszcze cos powiedziec na eMusie? twisted domokun no przykro mi nikt nic na nia nie mowil, bylo to zbedne gdyz sama to robila o sobie... a mozesz pisac do mnie po polsku, a nie po pOlSkIeMu? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 11:53 am
Mroczny Tato Ozual Mroczny Tato Radyjka Mroczny Tato Ozual ona przeciez z Radyjka wogle sie nie klocila... tylko ze mna odejdz przecież to Ozual się z nia kłucił....ona sie doczepiła do mojego opisu po prostu... klocil* chce ktos jeszcze cos powiedziec na eMusie? twisted domokun no przykro mi nikt nic na nia nie mowil, bylo to zbedne gdyz sama to robila o sobie... a mozesz pisac do mnie po polsku, a nie po pOlSkIeMu? mrgreen pisze po Polsku ale po mojemu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 11:55 am
Ozual pisze po Polsku ale po mojemu czyli po jakiemu? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 11:57 am
Mroczny Tato Ozual pisze po Polsku ale po mojemu czyli po jakiemu? rolleyes no przykro mi ale po jakiemu tzn po mojemu... ty tego nie zrozumiesz talk2hand bo ja posiadam swoj wlasny punkt widzenia a nie jakis przyziemny stereotypowy .... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 11:57 am
Boze kurde nikt swiety nie jest i moglibyscie juz zamknac ten temat? Bo znowu ktos dostanie bana...a w sumie jak dostaniecie, to spokoj bedzie, wiec co ja sie czepiam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 11:58 am
eh..jestem tu chyba dopiero 3 dzień a jak narazie odnosze wrażenie że to wszytsko kreci sie wokol czepiania sie siebie nawzajem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 11:59 am
Delein the Wildest Boze kurde nikt swiety nie jest i moglibyscie juz zamknac ten temat? Bo znowu ktos dostanie bana...a w sumie jak dostaniecie, to spokoj bedzie, wiec co ja sie czepiam... czepiasz sie... oj czepiasz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 11:59 am
Delein the Wildest Boze kurde nikt swiety nie jest i moglibyscie juz zamknac ten temat? Bo znowu ktos dostanie bana...a w sumie jak dostaniecie, to spokoj bedzie, wiec co ja sie czepiam... a my sie nie klocimy... a jak ty bedziesz kapusiowac to sie niezdziwie ze dostaniemy... (wybacz za ta zniewage chco nie wiem jak to odbierzesz)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:00 pm
Ozual Mroczny Tato Ozual pisze po Polsku ale po mojemu czyli po jakiemu? rolleyes no przykro mi ale po jakiemu tzn po mojemu... ty tego nie zrozumiesz talk2hand bo ja posiadam swoj wlasny punkt widzenia a nie jakis przyziemny stereotypowy .... xd zalosny jestes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:01 pm
Ozual Delein the Wildest Boze kurde nikt swiety nie jest i moglibyscie juz zamknac ten temat? Bo znowu ktos dostanie bana...a w sumie jak dostaniecie, to spokoj bedzie, wiec co ja sie czepiam... a my sie nie klocimy... a jak ty bedziesz kapusiowac to sie niezdziwie ze dostaniemy... (wybacz za ta zniewage chco nie wiem jak to odbierzesz) Ozual prosze... przestan wchodzic bez wazeliny do dupy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:02 pm
Mroczny Tato Ozual Mroczny Tato Ozual pisze po Polsku ale po mojemu czyli po jakiemu? rolleyes no przykro mi ale po jakiemu tzn po mojemu... ty tego nie zrozumiesz talk2hand bo ja posiadam swoj wlasny punkt widzenia a nie jakis przyziemny stereotypowy .... xd zalosny jestes to że ktos ma własny punkt widzenia uważasz za załosne? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:02 pm
Mroczny Tato Ozual Mroczny Tato Ozual pisze po Polsku ale po mojemu czyli po jakiemu? rolleyes no przykro mi ale po jakiemu tzn po mojemu... ty tego nie zrozumiesz talk2hand bo ja posiadam swoj wlasny punkt widzenia a nie jakis przyziemny stereotypowy .... xd zalosny jestes nie zaprzeczam... zreszta i kto to mowi... zanim zaczniesz oceniac innych spojrz na siebie bo widze ze eMka ci sie udziela...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|