|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 10:26 am
Delein the Wildest Mroczny Tato dziekuje Adwokacie biggrin Oo...o co chodzi? eee..... myslalem ze to on mi wyslal Diamond Yukata... mylilem sie? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 10:31 am
Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato dziekuje Adwokacie biggrin Oo...o co chodzi? eee..... myslalem ze to on mi wyslal Diamond Yukata... mylilem sie? sweatdrop No wiec nie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 10:34 am
Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato dziekuje Adwokacie biggrin Oo...o co chodzi? eee..... myslalem ze to on mi wyslal Diamond Yukata... mylilem sie? sweatdrop Mylisz sie klomie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 10:35 am
Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato dziekuje Adwokacie biggrin Oo...o co chodzi? eee..... myslalem ze to on mi wyslal Diamond Yukata... mylilem sie? sweatdrop No wiec nie XD Dostalem od kogos kto sie nie podpisal. i cos w stylu ' niech ci sluzy stary wink ' juz nie kumam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 10:36 am
Adwokat Kozy Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato dziekuje Adwokacie biggrin Oo...o co chodzi? eee..... myslalem ze to on mi wyslal Diamond Yukata... mylilem sie? sweatdrop Mylisz sie klomie.. nie jestem klonem... miales inne ubranie i teraz sie przebrales confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 10:38 am
Mroczny Tato Adwokat Kozy Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato dziekuje Adwokacie biggrin Oo...o co chodzi? eee..... myslalem ze to on mi wyslal Diamond Yukata... mylilem sie? sweatdrop Mylisz sie klomie.. nie jestem klonem... miales inne ubranie i teraz sie przebrales confused Milcz klonie! .. od pol roku mialem pirate rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 10:40 am
Adwokat Kozy Milcz klonie! .. od pol roku mialem pirate rofl jassssne xd nic mnie to nie obchodzi teraz bylem pierwszy! a jak nie pasi to sie przebierz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 10:43 am
Mroczny Tato Adwokat Kozy Milcz klonie! .. od pol roku mialem pirate rofl jassssne xd nic mnie to nie obchodzi teraz bylem pierwszy! a jak nie pasi to sie przebierz xd Pomyslowosc nie jest twoja mocna strona tatku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 10:47 am
Adwokat Kozy Mroczny Tato Adwokat Kozy Milcz klonie! .. od pol roku mialem pirate rofl jassssne xd nic mnie to nie obchodzi teraz bylem pierwszy! a jak nie pasi to sie przebierz xd Pomyslowosc nie jest twoja mocna strona tatku. prosz... bom dzis laskaw
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 11:04 am
whee heeeeeee, jak slodko juz tak nie praży
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 11:07 am
Karnaaa whee heeeeeee, jak slodko juz tak nie praży a w hiszpani tak goraco! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 11:09 am
Mroczny Tato Adwokat Kozy Mroczny Tato Adwokat Kozy Milcz klonie! .. od pol roku mialem pirate rofl jassssne xd nic mnie to nie obchodzi teraz bylem pierwszy! a jak nie pasi to sie przebierz xd Pomyslowosc nie jest twoja mocna strona tatku. prosz... bom dzis laskaw Zartuje, ubieraj sie jak chcesz stary smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 11:09 am
Mroczny Tato Karnaaa whee heeeeeee, jak slodko juz tak nie praży a w hiszpani tak goraco! gonk a co ty w hiszpani jestes czy co ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 11:11 am
Karnaaa Mroczny Tato Karnaaa whee heeeeeee, jak slodko juz tak nie praży a w hiszpani tak goraco! gonk a co ty w hiszpani jestes czy co ? 9 lipca jade niby super, ale kurde taki gorac a ja mam same czarne ciuchy gonk Adwokat: przeca wiem, ale ja tez nie za bardzo lubie wygladac niemal tak samo jak ktos inny z gildi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 11:13 am
nie rob mi lachy przebierajac sie xd ja naprawde sie o to nie pluje czy tez strasznie mi na tym nie zalezy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|