|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 1:57 pm
Omega Sun Aidanna kto Ci powiedzial C?? xD B jak boskie cool wspomnialas o tym co najmniej 3 razy w temacie glownym... jezu.. jak tak na to patrzymy to ja mam F rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:47 pm
YumiTao mroczny: a widziałes je ? nie masz podstaw ,zeby tego kwestjonowac ... zreszta czy Ty widziałes kiedykolwiek kobiece piersi ? ,wapie ,więc prosze powstrzymaj sie od tego typu kometarzy. co mam ci robic zdjecia na dowod? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:48 pm
Lethiel Omega Sun Aidanna kto Ci powiedzial C?? xD B jak boskie cool wspomnialas o tym co najmniej 3 razy w temacie glownym... jezu.. jak tak na to patrzymy to ja mam F rofl a ja A sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 3:18 pm
Mroczny Tato Lethiel Omega Sun Aidanna kto Ci powiedzial C?? xD B jak boskie cool wspomnialas o tym co najmniej 3 razy w temacie glownym... jezu.. jak tak na to patrzymy to ja mam F rofl a ja A sad przy takiej numeracji to sie spokojnie na B zalapiesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 4:39 pm
ogolny offtop... a pani moderator zamiast przywrocic porzadek przylaczyla sie do tej beznadziejnej rozmowy...
na zdjeciu EvilYuki ten koles z twarzy wyglada jak panienka ale po ubiorze mozna rozpoznac ze facet... a reszta zdjec taka sobie pirate
edit Omi: ok ok... masz racje, koniec offtopa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 09, 2006 2:03 pm
Rin_Youkai EvilYuki BeeWolf A kim jest Bartuś ? Albo kim jest Bartłomieja. ... Bartuś jest byłym chlopakiem mojego znajomego xp o ***** < gleba > ale na chlopaka -normalnie- wyglada ^^ z tym normalnie to ja bym tak nie galopował.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 1:50 pm
Rin_Youkai EvilYuki BeeWolf A kim jest Bartuś ? Albo kim jest Bartłomieja. ... Bartuś jest byłym chlopakiem mojego znajomego xp o ***** < gleba > ale na chlopaka -normalnie- wyglada ^^ masz cos do gejow stare ? to teraz moja kolej, wrazliwych prosze o NIE KLIKANIE na ponizszy link 3nodding : http://img472.imageshack.us/img472/7791/dsc00235sb8.jpg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 11, 2006 12:52 am
Lady Revania Rin_Youkai EvilYuki BeeWolf A kim jest Bartuś ? Albo kim jest Bartłomieja. ... Bartuś jest byłym chlopakiem mojego znajomego xp o ***** < gleba > ale na chlopaka -normalnie- wyglada ^^ masz cos do gejow stare ? to teraz moja kolej, wrazliwych prosze o NIE KLIKANIE na ponizszy link 3nodding : http://img472.imageshack.us/img472/7791/dsc00235sb8.jpg ja nie jestem wrażliwy, a i tak nie klikam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 11, 2006 3:47 am
Lady Revania to teraz moja kolej, wrazliwych prosze o NIE KLIKANIE na ponizszy link 3nodding : http://img472.imageshack.us/img472/7791/dsc00235sb8.jpg i skad pomysl na twoja hm... "fryzure" o0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 11, 2006 5:58 am
Co do fryzury: pomysł był mój, już dawno chciałam tak obciąć włosy, a w domu akurat miałam farby w tych kolorach, więc wymyśliłam, że ufarbuje je właśnie tak wink . W tej chwili już mi się zmyły, a grzywkę mam troche inaczej obciętą, ale aktualnego zdjęcia nie mam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 11, 2006 9:17 am
Lady Revania masz cos do gejow stare ? to teraz moja kolej, wrazliwych prosze o NIE KLIKANIE na ponizszy link 3nodding : http://img472.imageshack.us/img472/7791/dsc00235sb8.jpg Raczej nic nie chce miec XD Fajny kolor wlosow i sympatyczna buzia ^^ Czy takiej fryzury nie mial ten Bill - czy jakos tak - z Tokio Hotel >.> ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 11, 2006 12:13 pm
Lady Revania Do Tatka: nie, homoseksualizm nie jest chorobą. Jeżeli nie wiesz nic na ten temat, to nie osądzaj. A może wam facetom nie podobają się dwie kobiety razem, co? Bo oprócz gejów są też lesbijki, a jeżeli negujecie dwóch facetów, to jednocześnie negujecie dwie kobiety 3nodding . Tak poza tematem, co ty pierdzielisz. Mnie bierze obrzydzenie jak widze dwóch facetów co się po kątach obmacują. Da Kobiety też tak reagują, "neguje 2 facetów" bo to paskudne, dwie kobiety mi nie przeszkadzają. Kobiety są apetyczniejsze, no i nie jest to takie ohydne. Tak więc nie wmawiaj mi co robie albo co robi mroczny, tudzież cała masa społeczeństwa. edit Omi: KONIEC OFFTOPA! wszelkie posty nie na temat beda kasowane przez moderatorow (czesc zostala juz usunieta)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|