|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:43 pm
Kukus Sango-Maho i widzisz obrażasz ludzi >< a ja naprzykład lubie inka, cale nie uważam go za "pedała" ponad to nie chce żeby sie zmieniał bo jest świetnym kumplem pederasta to nie człowiek... poza tym nigdy nie mówiłem, że nikogo nie obrażam. to moja melina, więc mogę robić tu to co chcę. właśnie że człowiek. I troche tolerancji. I jak chcesz to se ludzi obrażaj, ja sie tym przejmować nie bede ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:44 pm
opcy a ja wam powiem na to:  hej KK widze ze z gawiedzia sie zaprzyjazniasz.. mrgreen tak, tak... zacieśniam znajomości... prawo młodych, bunt, bunt, bunt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:44 pm
opcy a ja wam powiem na to:  hej KK widze ze z gawiedzia sie zaprzyjazniasz.. mrgreen uważaj i na ciebie pan domu sie zezłosci X3 ojojoj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:46 pm
Rishi-san opcy a ja wam powiem na to: hej KK widze ze z gawiedzia sie zaprzyjazniasz.. mrgreen uważaj i na ciebie pan domu sie zezłosci X3 ojojoj o niego się nie martw.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:47 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:55 pm
Rishi-san uważaj i na ciebie pan domu sie zezłosci X3 ojojoj rofl soryjola ale jakos sie nie boje.. a zeby wyjasnik kilka spraw.. tu jest melina: pierdolimy poprawnosc polityczna..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:55 pm
czasami dobrze być dziewczyną ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 1:04 pm
opcy Rishi-san uważaj i na ciebie pan domu sie zezłosci X3 ojojoj rofl soryjola ale jakos sie nie boje.. a zeby wyjasnik kilka spraw.. tu jest melina: pierdolimy poprawnosc polityczna.. jak również pierdolimy pierdolenie poprawności politycznej. oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 1:08 pm
Kukus opcy Rishi-san uważaj i na ciebie pan domu sie zezłosci X3 ojojoj rofl soryjola ale jakos sie nie boje.. a zeby wyjasnik kilka spraw.. tu jest melina: pierdolimy poprawnosc polityczna.. jak również pierdolimy pierdolenie poprawności politycznej. oi! ogolnie pierdolimy..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 1:08 pm
Kukus opcy Rishi-san uważaj i na ciebie pan domu sie zezłosci X3 ojojoj rofl soryjola ale jakos sie nie boje.. a zeby wyjasnik kilka spraw.. tu jest melina: pierdolimy poprawnosc polityczna.. jak również pierdolimy pierdolenie poprawności politycznej. oi! to ja znikam z tego tematu bo sie mnie znowu o coś przyczepią...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 1:16 pm
Sango-Maho Kukus opcy Rishi-san uważaj i na ciebie pan domu sie zezłosci X3 ojojoj rofl soryjola ale jakos sie nie boje.. a zeby wyjasnik kilka spraw.. tu jest melina: pierdolimy poprawnosc polityczna.. jak również pierdolimy pierdolenie poprawności politycznej. oi! to ja znikam z tego tematu bo sie mnie znowu o coś przyczepią... jupi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 2:27 am
opcy Sango-Maho Kukus opcy Rishi-san uważaj i na ciebie pan domu sie zezłosci X3 ojojoj rofl soryjola ale jakos sie nie boje.. a zeby wyjasnik kilka spraw.. tu jest melina: pierdolimy poprawnosc polityczna.. jak również pierdolimy pierdolenie poprawności politycznej. oi! to ja znikam z tego tematu bo sie mnie znowu o coś przyczepią... jupi mylisz sie, po prostu nikt ciebie nie lubi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 28, 2007 4:22 am