|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 9:12 am
ale wy marudzicie... ja sobie pojde jutro nad morze... a co xD rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 9:13 am
Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato zaklady otwarte Del pakuj sie mrgreen Oo.... *wczepia sie pazurami w sciane* *laskocze* *rzuca jej torbe* *rzuca w niego kotem* *zjada* xd wlasnie sie dowiedzialem ze grozi mi ban za to samo za co ciebie zbanowali xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 9:13 am
Aidanna ale wy marudzicie... ja sobie pojde jutro nad morze... a co xD rofl nie zwlekaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 9:15 am
Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato zaklady otwarte Del pakuj sie mrgreen Oo.... *wczepia sie pazurami w sciane* *laskocze* *rzuca jej torbe* *rzuca w niego kotem* *zjada* xd wlasnie sie dowiedzialem ze grozi mi ban za to samo za co ciebie zbanowali xp Nu to wylacz tego autorefresza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 9:16 am
Mroczny Tato Aidanna ale wy marudzicie... ja sobie pojde jutro nad morze... a co xD rofl nie zwlekaj... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 9:16 am
Delein the Wildest Nu to wylacz tego autorefresza... no ja mam go wlaczonego tylko jak nie ma mnie przy kompie... a jesli mialbym na jednym koncie to wlaczone i co jakis czas przesylal na pierwotne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 9:17 am
Aidanna Mroczny Tato Aidanna ale wy marudzicie... ja sobie pojde jutro nad morze... a co xD rofl nie zwlekaj... xp 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 9:23 am
Mroczny Tato Aidanna Mroczny Tato Aidanna ale wy marudzicie... ja sobie pojde jutro nad morze... a co xD rofl nie zwlekaj... xp 4laugh jak sie cieszy surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 9:25 am
no bo w koncu jestes MoJa PsHyJaCiOoLeCzKa 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 9:30 am
Mroczny Tato no bo w koncu jestes MoJa PsHyJaCiOoLeCzKa 4laugh tylko mnie nie wkurzaj stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 9:31 am
Aidanna Mroczny Tato no bo w koncu jestes MoJa PsHyJaCiOoLeCzKa 4laugh tylko mnie nie wkurzaj stressed aLeSh Co SiE sTaLo? sad cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 9:35 am
Mroczny Tato Aidanna Mroczny Tato no bo w koncu jestes MoJa PsHyJaCiOoLeCzKa 4laugh tylko mnie nie wkurzaj stressed aLeSh Co SiE sTaLo? sad cry mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 9:53 am
Kiray a ja na LL glowna postac to sniper na 97 basic i 63 job a znasz serwer z wlaczana opcja zmiany klasy po przekroczeniu 99lvl'a? ponoc mozna na cos takiego trafić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 10:01 am
dziekuje Adwokacie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 10:05 am
Mroczny Tato dziekuje Adwokacie biggrin Oo...o co chodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|