|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:55 am
Kiray Delein the Wildest Kiray naposc sobie wody do wanny i siedz caly czas w lazience mrgreen Juz siedzialam....ale w lazience nie mam kompa, ani radia, ani tv...co to za radocha... to faktycznie moze byc problem ide odpale sobie Ragnaroka bo dawno nie gralem Oj ja tez bym sobie pograla...ale musze patcha nowego sciagnac, a nie mam miejsca na kompie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:57 am
Delein the Wildest Mroczny Tato 'katowice zadaja dostepu do morza!!!" xd jak ci wygodniej xd Jasne, czekaj tu, zaraz wracam z Bałtykiem XD Chyba, ze chcesz Czarne... to wole czarne... mniej zanieczyszczone a jak zasniesz to sie nawet nie utopisz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:58 am
Kiray Delein the Wildest Mroczny Tato zabierz mnie nad morze crying Jasne, to tylko 880 km, jak rzekles XD jak dzisiaj ruszycie piechota to na koniec wakacji dojdziecie No co ty obstawiam, ze w 3 tygodnie by doszli.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:58 am
Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest Kiray naposc sobie wody do wanny i siedz caly czas w lazience mrgreen Juz siedzialam....ale w lazience nie mam kompa, ani radia, ani tv...co to za radocha... to faktycznie moze byc problem ide odpale sobie Ragnaroka bo dawno nie gralem Oj ja tez bym sobie pograla...ale musze patcha nowego sciagnac, a nie mam miejsca na kompie... no wlasnie jakas nowa wersje zrobili i podobno najlepsze expowiska narazie zamkneli a przydalo by sie troche poexpic aby nabic wyzszy poziom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:59 am
Delein the Wildest Oj ja tez bym sobie pograla...ale musze patcha nowego sciagnac, a nie mam miejsca na kompie... na ktorym serwerze gracie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 9:00 am
BeeWolf_san Kiray Delein the Wildest Mroczny Tato zabierz mnie nad morze crying Jasne, to tylko 880 km, jak rzekles XD jak dzisiaj ruszycie piechota to na koniec wakacji dojdziecie No co ty obstawiam, ze w 3 tygodnie by doszli. no co ty mowisz oni sa zbyt leniwi tyle to moze by zrobili w 3 tyg ale jak by w pielgrzymce szli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 9:01 am
BeeWolf_san Kiray Delein the Wildest Mroczny Tato zabierz mnie nad morze crying Jasne, to tylko 880 km, jak rzekles XD jak dzisiaj ruszycie piechota to na koniec wakacji dojdziecie No co ty obstawiam, ze w 3 tygodnie by doszli. zaklady otwarte Del pakuj sie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 9:02 am
BeeWolf_san Kiray Delein the Wildest Mroczny Tato zabierz mnie nad morze crying Jasne, to tylko 880 km, jak rzekles XD jak dzisiaj ruszycie piechota to na koniec wakacji dojdziecie No co ty obstawiam, ze w 3 tygodnie by doszli. Ja bym zrezygnowala po wyjsciu z mojej dzielnicy. Autark- ja na KDR
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 9:03 am
Mroczny Tato zaklady otwarte Del pakuj sie mrgreen Oo.... *wczepia sie pazurami w sciane*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 9:04 am
ja na KDR i na EuphRO, na obu jako swordsman okolo 40lvl basic i 30lvl job
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 9:05 am
Delein the Wildest Mroczny Tato zaklady otwarte Del pakuj sie mrgreen Oo.... *wczepia sie pazurami w sciane* *laskocze* *rzuca jej torbe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 9:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 9:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 9:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 9:10 am
Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato zaklady otwarte Del pakuj sie mrgreen Oo.... *wczepia sie pazurami w sciane* *laskocze* *rzuca jej torbe* *rzuca w niego kotem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|