|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:36 am
Kiray a wlasnie Del czemu nie smazysz sie na sloncu? A bo tak na balkonie niebardzo...nie dosc, ze wszyscy widza, to jeszcze w paski przez balustrade mozna sie opalic XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:40 am
Delein the Wildest Kiray a wlasnie Del czemu nie smazysz sie na sloncu? A bo tak na balkonie niebardzo...nie dosc, ze wszyscy widza, to jeszcze w paski przez balustrade mozna sie opalic XD no ale jak sie opalisz w paski to pozniej wystarczy przesunac sie troche i opalisz reszte ciala... tak na dwa razy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:43 am
Kiray Delein the Wildest Kiray a wlasnie Del czemu nie smazysz sie na sloncu? A bo tak na balkonie niebardzo...nie dosc, ze wszyscy widza, to jeszcze w paski przez balustrade mozna sie opalic XD no ale jak sie opalisz w paski to pozniej wystarczy przesunac sie troche i opalisz reszte ciala... tak na dwa razy xd XD jasne poza tym za goraco jednak jest...przy takiej temperaturze, to tylko nad woda siedziec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:45 am
Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest Kiray a wlasnie Del czemu nie smazysz sie na sloncu? A bo tak na balkonie niebardzo...nie dosc, ze wszyscy widza, to jeszcze w paski przez balustrade mozna sie opalic XD no ale jak sie opalisz w paski to pozniej wystarczy przesunac sie troche i opalisz reszte ciala... tak na dwa razy xd XD jasne poza tym za goraco jednak jest...przy takiej temperaturze, to tylko nad woda siedziec... zabierz mnie nad morze crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:45 am
Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest Kiray a wlasnie Del czemu nie smazysz sie na sloncu? A bo tak na balkonie niebardzo...nie dosc, ze wszyscy widza, to jeszcze w paski przez balustrade mozna sie opalic XD no ale jak sie opalisz w paski to pozniej wystarczy przesunac sie troche i opalisz reszte ciala... tak na dwa razy xd XD jasne poza tym za goraco jednak jest...przy takiej temperaturze, to tylko nad woda siedziec... naposc sobie wody do wanny i siedz caly czas w lazience mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:47 am
Mroczny Tato zabierz mnie nad morze crying Jasne, to tylko 880 km, jak rzekles XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:49 am
Delein the Wildest Mroczny Tato zabierz mnie nad morze crying Jasne, to tylko 880 km, jak rzekles XD niestety slask ma tez swoje wady sad no ale ... ale ... ale zrob to dla mnie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:49 am
Delein the Wildest Mroczny Tato zabierz mnie nad morze crying Jasne, to tylko 880 km, jak rzekles XD jak dzisiaj ruszycie piechota to na koniec wakacji dojdziecie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:50 am
Kiray naposc sobie wody do wanny i siedz caly czas w lazience mrgreen Juz siedzialam....ale w lazience nie mam kompa, ani radia, ani tv...co to za radocha...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:51 am
Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato zabierz mnie nad morze crying Jasne, to tylko 880 km, jak rzekles XD niestety slask ma tez swoje wady sad no ale ... ale ... ale zrob to dla mnie crying Oo... co ci mam morze przesunac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:52 am
Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato zabierz mnie nad morze crying Jasne, to tylko 880 km, jak rzekles XD niestety slask ma tez swoje wady sad no ale ... ale ... ale zrob to dla mnie crying Oo... co ci mam morze przesunac? 'katowice zadaja dostepu do morza!!!" xd jak ci wygodniej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:53 am
Delein the Wildest Kiray naposc sobie wody do wanny i siedz caly czas w lazience mrgreen Juz siedzialam....ale w lazience nie mam kompa, ani radia, ani tv...co to za radocha... to faktycznie moze byc problem ide odpale sobie Ragnaroka bo dawno nie gralem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:54 am
blad w rachunkowosci... 529kilosow do gdanska crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:54 am
Mroczny Tato 'katowice zadaja dostepu do morza!!!" xd jak ci wygodniej xd Jasne, czekaj tu, zaraz wracam z Bałtykiem XD Chyba, ze chcesz Czarne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|