|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 7:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 7:53 am
a ty co? scream surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 7:55 am
Aidanna a ty co? scream surprised polak *zief*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:03 am
] nom Argentyna swietnei dzisiaj zagrala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:09 am
Kiray ] nom Argentyna swietnei dzisiaj zagrala... Nu bomba byli :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:11 am
ciekawe jak Brazylia na to odpowie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:15 am
Kiray ciekawe jak Brazylia na to odpowie... Bedzie ostro...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:18 am
Delein the Wildest Kiray ciekawe jak Brazylia na to odpowie... Bedzie ostro... mam nadzieje a wogole to co tam i jak tam? fajny stroj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:20 am
Kiray Delein the Wildest Kiray ciekawe jak Brazylia na to odpowie... Bedzie ostro... mam nadzieje a wogole to co tam i jak tam? fajny stroj whee a umieramy z Adwokatem z goraca... Jeszcze troche i picia zabraknie... :3 Dziki nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:24 am
Delein the Wildest a umieramy z Adwokatem z goraca... Jeszcze troche i picia zabraknie... :3 Dziki nie? mam tak samo dzisiaj mialem ogrodek skosic ale szybko zrezygnowalem... nie lubie takiej pogody nom taki wsam raz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:26 am
Kiray Delein the Wildest a umieramy z Adwokatem z goraca... Jeszcze troche i picia zabraknie... :3 Dziki nie? mam tak samo dzisiaj mialem ogrodek skosic ale szybko zrezygnowalem... nie lubie takiej pogody nom taki wsam raz W takich momentach ciesze sie, ze nie mam ogrodka... Ale za to moj pokoj jest od strony poludniowej i teraz jest tu taka temperatura jak na zewtnatrz...caly czas mi slonce grzeje mimo zaluzji... W sam raz to by byl listek figowy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:32 am
Delein the Wildest W takich momentach ciesze sie, ze nie mam ogrodka... Ale za to moj pokoj jest od strony poludniowej i teraz jest tu taka temperatura jak na zewtnatrz...caly czas mi slonce grzeje mimo zaluzji... W sam raz to by byl listek figowy mrgreen nom w taka pogode nic sie nie da zrobic moj pokoj jest po prawej stronie mrgreen i jest calkiem znosnie kto wie moze specjalnie dla ciebie zrobia taki listek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:34 am
a wlasnie Del czemu nie smazysz sie na sloncu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:35 am
Kiray Delein the Wildest W takich momentach ciesze sie, ze nie mam ogrodka... Ale za to moj pokoj jest od strony poludniowej i teraz jest tu taka temperatura jak na zewtnatrz...caly czas mi slonce grzeje mimo zaluzji... W sam raz to by byl listek figowy mrgreen nom w taka pogode nic sie nie da zrobic moj pokoj jest po prawej stronie mrgreen i jest calkiem znosnie kto wie moze specjalnie dla ciebie zrobia taki listek Przynajmniej wypoce sie i schudne XD ooo ja bym chciala :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|