|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:28 am
Radyjka nom...masakra nie da sie zyc.... Kto chetny na basen? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:28 am
Pszczola_M Lavagetas_heqetai Radyjka nom...masakra nie da sie zyc.... bzdurzycie- ja na to cały rok czekałem- niech praży jak najdłużej tak tak tak! Zgadzam sie!! rofl W zime ludzie narzekaja, ze za zimno, w lato ze za cieplo... whee no coz ludzie zawsze zarzekają ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:29 am
Delein the Wildest Radyjka nom...masakra nie da sie zyc.... Kto chetny na basen? 4laugh Ooo ja bardzo chetnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:29 am
Lavagetas_heqetai Radyjka nom...masakra nie da sie zyc.... bzdurzycie- ja na to cały rok czekałem- niech praży jak najdłużej tak tak tak! Hyh nie nu dobrze, ze swieci...tylko stwierdzilam fakt, ze hica jest :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:30 am
Pszczola_M xXx NeGaI xXx Em... fajnie, bo od przyszłej soboty wakacje xd . Hej Delein. 3nodding Ahrrrr.... nawet mi nie mow rofl Nie moge sie doczekac!!! biggrin A w lipcu dostaje psa 4laugh 4laugh 4laugh jakiej rasy?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
DLACZEGO ONI MI ROBIA TO? MEJBI ITS ROKENDROL rofl 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radyjka Lavagetas_heqetai Radyjka nom...masakra nie da sie zyc.... bzdurzycie- ja na to cały rok czekałem- niech praży jak najdłużej tak tak tak! nie no ja tez lubie gorąco ;p ale np. w takie noce jak teraz sa nie da sie spac razz w koncu mozna spać nago- tym sie ciesz ;P Del- jaka hcica? Oo ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:31 am
Radyjka Pszczola_M xXx NeGaI xXx Em... fajnie, bo od przyszłej soboty wakacje xd . Hej Delein. 3nodding Ahrrrr.... nawet mi nie mow rofl Nie moge sie doczekac!!! biggrin A w lipcu dostaje psa 4laugh 4laugh 4laugh jakiej rasy?:> *mysli mysli* Foksterier krotkowlosy!! biggrin Taki jak byl w "Masce" rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:32 am
Lavagetas_heqetai Radyjka Lavagetas_heqetai Radyjka nom...masakra nie da sie zyc.... bzdurzycie- ja na to cały rok czekałem- niech praży jak najdłużej tak tak tak! nie no ja tez lubie gorąco ;p ale np. w takie noce jak teraz sa nie da sie spac razz w koncu mozna spać nago- tym sie ciesz ;P hehe dokładnie ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:32 am
Hica nie chcica zboczuchu! Hica=upał. Mroszny coś taki ubrany?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:33 am
Delein the Wildest Hica nie chcica zboczuchu! Hica=upał. Mroszny coś taki ubrany? nie bij
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:34 am
Pszczola_M Radyjka Pszczola_M Ahrrrr.... nawet mi nie mow rofl Nie moge sie doczekac!!! biggrin A w lipcu dostaje psa 4laugh 4laugh 4laugh jakiej rasy?:> *mysli mysli* Foksterier krotkowlosy!! biggrin Taki jak byl w "Masce" rofl Fajnio. xd Ja psa już mam i to już od 9 lat. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:36 am
Lavagetas_heqetai Delein the Wildest Hica nie chcica zboczuchu! Hica=upał. Mroszny coś taki ubrany? nie bij Oo... No przeciez bym cie nie uderzyla... Jeszcze bys mi oddal XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:36 am