|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:18 am
Lavagetas_heqetai Ozual Lavagetas_heqetai Ozual bez takich xd zrobilem laske z drewna.... ja tam jestem tolerancyjny ;D poza tym wiekszosc ludzi to robi, co z tego ze to prawie same kobiety (niezaleznie czy porzadne czy nie ;D) tak wiec- nie ma sz sie czego wstydzic ;] pff do ciebie jak grochem o sciane... sie nie nerwuj ;P pff snisz razz nie potrafilbys mnie zdenerwowac ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:20 am
Lavagetas_heqetai Pszczola_M Lavagetas_heqetai 'płytki facet' swietny film ;D Nie! Bo lecial w czasie kiedy zawsze lecialy "Gotowe Na Wszystko" rofl A samego filmu to tam nie ogladalam mrgreen żałuj- żałuj ze nie widziałaś jakie ona miała stringi- zdjeła je i rzuciła mu na tors- miały spokojnie 2m w obwodzie ;DDDDDDD chyba nie zaluje ze nie widzialam... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:21 am
Ozual Lavagetas_heqetai Ozual Lavagetas_heqetai Ozual bez takich xd zrobilem laske z drewna.... ja tam jestem tolerancyjny ;D poza tym wiekszosc ludzi to robi, co z tego ze to prawie same kobiety (niezaleznie czy porzadne czy nie ;D) tak wiec- nie ma sz sie czego wstydzic ;] pff do ciebie jak grochem o sciane... sie nie nerwuj ;P pff snisz razz nie potrafilbys mnie zdenerwowac ;] wiem wiem, ja nikogo nie umiem zdenerwowac ;D hej Negai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:24 am
nom...masakra nie da sie zyc....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:25 am
Fajnie wlasnie jest ninja Ja uwielbiam taka pogode mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:26 am
Radyjka nom...masakra nie da sie zyc.... bzdurzycie- ja na to cały rok czekałem- niech praży jak najdłużej tak tak tak!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:26 am
Em... fajnie, bo od przyszłej soboty wakacje xd . Hej Delein. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:27 am
Lavagetas_heqetai Radyjka nom...masakra nie da sie zyc.... bzdurzycie- ja na to cały rok czekałem- niech praży jak najdłużej tak tak tak! Zgadzam sie!! rofl W zime ludzie narzekaja, ze za zimno, w lato ze za cieplo... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:27 am
Lavagetas_heqetai Radyjka nom...masakra nie da sie zyc.... bzdurzycie- ja na to cały rok czekałem- niech praży jak najdłużej tak tak tak! nie no ja tez lubie gorąco ;p ale np. w takie noce jak teraz sa nie da sie spac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 4:28 am
xXx NeGaI xXx Em... fajnie, bo od przyszłej soboty wakacje xd . Hej Delein. 3nodding Ahrrrr.... nawet mi nie mow rofl Nie moge sie doczekac!!! biggrin A w lipcu dostaje psa 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|