|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:36 am
Ozual mhh nastala niezreczna cisza.. xd zdarza sie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:36 am
Pszczola_M Ozual Pszczola_M Witam rofl Aidanna : Masz piękną sygnaturkę whee witaj 3nodding co tam? Ahrrr... normalka rofl Dzisiaj na wies jadę xp aww... robaki cie zezra zywcem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:39 am
Ozual aww... robaki cie zezra zywcem... Robiaki nie... ale inne potwory... Kuny, lasice, orzesznice, popielice, moj krolik... XDD A przynajmniej kilka z tych zyjatek mieszka w dachu rofl Ale fajnie jest razz Nie ma internetu... cieplej wody... ale za to sa 3 kanaly na czarno-bialym telewizorze (no chyba ze jest burza to wtedy jest 1 xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:44 am
Pszczola_M Ozual aww... robaki cie zezra zywcem... Robiaki nie... ale inne potwory... Kuny, lasice, orzesznice, popielice, moj krolik... XDD A przynajmniej kilka z tych zyjatek mieszka w dachu rofl Ale fajnie jest razz Nie ma internetu... cieplej wody... ale za to sa 3 kanaly na czarno-bialym telewizorze (no chyba ze jest burza to wtedy jest 1 xd ) wow ^^ nie no wypas masz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:45 am
Pszczola_M Ozual aww... robaki cie zezra zywcem... Robiaki nie... ale inne potwory... Kuny, lasice, orzesznice, popielice, moj krolik... XDD A przynajmniej kilka z tych zyjatek mieszka w dachu rofl Ale fajnie jest razz Nie ma internetu... cieplej wody... ale za to sa 3 kanaly na czarno-bialym telewizorze (no chyba ze jest burza to wtedy jest 1 xd ) o jak bosko razz ... wiesz co w takim miejscu jest dobra na odprezenie... wes noz, patyk i obieraj patyki razz jak masz wiecej checi to jakis przedmiot zrob razz albo zdobiona laske... jak mi sie nudzilo to kupilem se narzedzia i se laske robilem zdobiona z drewna... spruchniala i rozpadla sie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:46 am
Ozual Pszczola_M Ozual aww... robaki cie zezra zywcem... Robiaki nie... ale inne potwory... Kuny, lasice, orzesznice, popielice, moj krolik... XDD A przynajmniej kilka z tych zyjatek mieszka w dachu rofl Ale fajnie jest razz Nie ma internetu... cieplej wody... ale za to sa 3 kanaly na czarno-bialym telewizorze (no chyba ze jest burza to wtedy jest 1 xd ) o jak bosko razz ... wiesz co w takim miejscu jest dobra na odprezenie... wes noz, patyk i obieraj patyki razz jak masz wiecej checi to jakis przedmiot zrob razz albo zdobiona laske... jak mi sie nudzilo to kupilem se narzedzia i se laske robilem zdobiona z drewna... spruchniala i rozpadla sie xd o no jaki peszek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:46 am
ogladal ktos z was wczoraj 'slodki listopad'?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:47 am
Ozual o jak bosko razz ... wiesz co w takim miejscu jest dobra na odprezenie... wes noz, patyk i obieraj patyki razz jak masz wiecej checi to jakis przedmiot zrob razz albo zdobiona laske... jak mi sie nudzilo to kupilem se narzedzia i se laske robilem zdobiona z drewna... spruchniala i rozpadla sie xd Jak bylam mniejsza to zrobilam chopka z patyczkow XDDD Nawet gdzies jeszcze jest... rofl Ale ja tam nie narzekam xd Jak jest ladna pogoda to tam jest co porobic, np. ponosic drzewo do domu, czy cos, ale jak pada deszcz to jest beznadziejnie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:48 am
Radyjka Pszczola_M Robiaki nie... ale inne potwory... Kuny, lasice, orzesznice, popielice, moj krolik... XDD A przynajmniej kilka z tych zyjatek mieszka w dachu rofl Ale fajnie jest razz Nie ma internetu... cieplej wody... ale za to sa 3 kanaly na czarno-bialym telewizorze (no chyba ze jest burza to wtedy jest 1 xd ) wow ^^ nie no wypas masz biggrin Widze ze moje opowiadanie zrobilo na was wielkie wrazenie nie do zapomnienia rofl pirate ~~lena-undesaid~~ : nie ogladalam... a duzo stracilam? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:49 am
~~lena-undesaid~~ ogladal ktos z was wczoraj 'slodki listopad'? ja oglądałam ale nie wczoraj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:52 am
Pszczola_M Ozual o jak bosko razz ... wiesz co w takim miejscu jest dobra na odprezenie... wes noz, patyk i obieraj patyki razz jak masz wiecej checi to jakis przedmiot zrob razz albo zdobiona laske... jak mi sie nudzilo to kupilem se narzedzia i se laske robilem zdobiona z drewna... spruchniala i rozpadla sie xd Jak bylam mniejsza to zrobilam chopka z patyczkow XDDD Nawet gdzies jeszcze jest... rofl Ale ja tam nie narzekam xd Jak jest ladna pogoda to tam jest co porobic, np. ponosic drzewo do domu, czy cos, ale jak pada deszcz to jest beznadziejnie stare tak razz bedziesz miala co robic razz ... +40 stopni w cieniu, robactwo, krowy gwalciciele.... ( xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:53 am
Radyjka ~~lena-undesaid~~ ogladal ktos z was wczoraj 'slodki listopad'? ja oglądałam ale nie wczoraj blaugh ooo! to nie wiesz moze jaki jest tytul tej piosenki co sie tak tam czesto powtazala xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:54 am
Ozual Pszczola_M Ozual aww... robaki cie zezra zywcem... Robiaki nie... ale inne potwory... Kuny, lasice, orzesznice, popielice, moj krolik... XDD A przynajmniej kilka z tych zyjatek mieszka w dachu rofl Ale fajnie jest razz Nie ma internetu... cieplej wody... ale za to sa 3 kanaly na czarno-bialym telewizorze (no chyba ze jest burza to wtedy jest 1 xd ) o jak bosko razz ... wiesz co w takim miejscu jest dobra na odprezenie... wes noz, patyk i obieraj patyki razz jak masz wiecej checi to jakis przedmiot zrob razz albo zdobiona laske... jak mi sie nudzilo to kupilem se narzedzia i se laske robilem zdobiona z drewna... spruchniala i rozpadla sie xd wiec mowisz ze zrobiles laske ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual tak razz bedziesz miala co robic razz ... +40 stopni w cieniu, robactwo, krowy gwalciciele.... ( xd ) Krowy sa fajnie!!! Ale kiedys byk na mnie... muczal? rofl Przezycia z dziecinstwa... talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Radyjka ~~lena-undesaid~~ ogladal ktos z was wczoraj 'slodki listopad'? ja oglądałam ale nie wczoraj blaugh ooo! to nie wiesz moze jaki jest tytul tej piosenki co sie tak tam czesto powtazala xd ? hm..nie wiem ale to wejdz na jakąś stornke w necie i wpisz muzyka z "słodkiego slistopadu" i bedzie wykaz piosenek razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|