|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:03 am
Ozual Aidanna Ozual Aidanna Ozual skad wiesz?? ninja TOP SECRET bo ja sie wstydze xp e am jestem wyrozumialy nie masz co sie wstydzic wink ja protestuje xp vorge@fotka.pl ... prosze to ja powinienem sie wstydzic a nie ty a mnie sie nie chce tam logowac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:03 am
Ozual Aidanna Ozual Aidanna Ozual skad wiesz?? ninja TOP SECRET bo ja sie wstydze xp e am jestem wyrozumialy nie masz co sie wstydzic wink ja protestuje xp vorge@fotka.pl ... prosze to ja powinienem sie wstydzic a nie ty e tam zią....nie masz sie czego wstydzić dałnie..... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:04 am
Aidanna Ozual Aidanna Ozual Aidanna Ozual skad wiesz?? ninja TOP SECRET bo ja sie wstydze xp e am jestem wyrozumialy nie masz co sie wstydzic wink ja protestuje xp vorge@fotka.pl ... prosze to ja powinienem sie wstydzic a nie ty a mnie sie nie chce tam logowac xp Bo coś robia z fotka i nie chce się wlaczac u mnie tez ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:04 am
Radyjka Bo coś robia z fotka i nie chce się wlaczac u mnie tez ;p mhmmm whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:11 am
RADYJNA... w taki oto sposob  zaznaczony tekst usowasz Backspace'm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:13 am
Mroczny Tato RADYJNA... w taki oto sposob  zaznaczony tekst usowasz Backspace'm... hehe oki juz kapuje ;] dziex ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:24 am
Witam rofl
Aidanna : Masz piękną sygnaturkę whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:24 am
mhh zrobilem se boskie kanapeczki z szyneczka i barszczyk z torebeczki razz nikt nie potrafi tak dobrze robic zupek, rosolkow i barszczykow z torebeczek..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:25 am
Pszczola_M Witam rofl Aidanna : Masz piękną sygnaturkę whee witaj 3nodding co tam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:30 am
mhh nastala niezreczna cisza.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 3:35 am
Ozual Pszczola_M Witam rofl Aidanna : Masz piękną sygnaturkę whee witaj 3nodding co tam? Ahrrr... normalka rofl Dzisiaj na wies jadę xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|