|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:43 am
Mroczny Tato Aidanna Ozual Hello wink czesc, jak tam zionek? narazie dobrze... wstalam, wyszlam z psem na spacer, zjadlam sniadanie, a pozniej bede jechac do media marktu kupic kamerke internetowa 4laugh bede jechac do media mark* ja tam zawsze mowie po swojemu xp mandziasznie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:43 am
Mroczny Tato Aidanna Ozual Hello wink czesc, jak tam zionek? narazie dobrze... wstalam, wyszlam z psem na spacer, zjadlam sniadanie, a pozniej bede jechac do media marktu kupic kamerke internetowa 4laugh bede jechac do media mark* DO MEDIA MARKT , jeśli mamy sięczepiać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:44 am
chcialbys* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:45 am
EvilYuki DO MEDIA MARKT , jeśli mamy sięczepiać... taaa... literowka - to ze smiechu. ten sklep i tak jest do nieczego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:45 am
Mroczny Tato chcialbys* mrgreen twisted domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:46 am
Mroczny Tato chcialbys* mrgreen twisted ooo, rośnie nam wspaniała pod względem ortograficznym młodzież mrgreen a błędy fleksyjne i semantyczne też będziesz poprawiać? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:47 am
Aidanna Ozual Aidanna Ozual Hello wink czesc, jak tam zionek? narazie dobrze... wstalam, wyszlam z psem na spacer, zjadlam sniadanie, a pozniej bede jechac do media marktu kupic kamerke internetowa 4laugh ooo bosko, no przykro bedziesz musiala sie nam pokazac przez ta kamerke razz chcial bys xd skad wiesz?? ninja TOP SECRET
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:49 am
EvilYuki Mroczny Tato chcialbys* mrgreen twisted ooo, rośnie nam wspaniała pod względem ortograficznym młodzież mrgreen a błędy fleksyjne i semantyczne też będziesz poprawiać? 3nodding niech sie zajmnie stylistyka xd bo tu czasem widze takie wypowiedzi ze glowa boli mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:49 am
Ozual skad wiesz?? ninja TOP SECRET bo ja sie wstydze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:51 am
Aidanna Ozual skad wiesz?? ninja TOP SECRET bo ja sie wstydze xp e am jestem wyrozumialy nie masz co sie wstydzic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:52 am
Ozual EvilYuki Mroczny Tato chcialbys* mrgreen twisted ooo, rośnie nam wspaniała pod względem ortograficznym młodzież mrgreen a błędy fleksyjne i semantyczne też będziesz poprawiać? 3nodding niech sie zajmnie stylistyka xd bo tu czasem widze takie wypowiedzi ze glowa boli mrgreen oj... ale Ci najlepsi i tak nie wpadaja ostatnio... np. czikka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:54 am
EvilYuki Ozual EvilYuki Mroczny Tato chcialbys* mrgreen twisted ooo, rośnie nam wspaniała pod względem ortograficznym młodzież mrgreen a błędy fleksyjne i semantyczne też będziesz poprawiać? 3nodding niech sie zajmnie stylistyka xd bo tu czasem widze takie wypowiedzi ze glowa boli mrgreen oj... ale Ci najlepsi i tak nie wpadaja ostatnio... np. czikka mrgreen Fakt xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:56 am
Ozual Aidanna Ozual skad wiesz?? ninja TOP SECRET bo ja sie wstydze xp e am jestem wyrozumialy nie masz co sie wstydzic wink ja protestuje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:58 am
Aidanna Ozual Aidanna Ozual skad wiesz?? ninja TOP SECRET bo ja sie wstydze xp e am jestem wyrozumialy nie masz co sie wstydzic wink ja protestuje xp vorge@fotka.pl ... prosze to ja powinienem sie wstydzic a nie ty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:59 am
EvilYuki Mroczny Tato chcialbys* mrgreen twisted ooo, rośnie nam wspaniała pod względem ortograficznym młodzież mrgreen a błędy fleksyjne i semantyczne też będziesz poprawiać? 3nodding zalezy jak lezy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|