|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:40 am
Mroczny Tato Ozual wygladam jak maly ofensywny skrzat xd wygladasz troche jak ten gosc z sin city... taki gowniarz w trampkach co byl super zwinny... kusza a jemu pozniej leb scieli sad oj jak przykro xd nagrajmy gaiaowe sin city *przelyka glosno sline* sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:42 am
Ozual Mroczny Tato Ozual wygladam jak maly ofensywny skrzat xd wygladasz troche jak ten gosc z sin city... taki gowniarz w trampkach co byl super zwinny... kusza a jemu pozniej leb scieli sad oj jak przykro xd nagrajmy gaiaowe sin city *przelyka glosno sline* sweatdrop nie wiem... nie podobal mi sie ten film za bardzo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:46 am
49. Led Zeppelin - Stairway to Heaven.mp3 [8:03] na uspokojenie i wyciszenie umyslu a takze skuteczne to wyciszenie ambicji i ego sweatdrop mrgreen wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:50 am
Ozual 49. Led Zeppelin - Stairway to Heaven.mp3 [8:03] na uspokojenie i wyciszenie umyslu a takze skuteczne to wyciszenie ambicji i ego sweatdrop mrgreen wink chyba mi sie przyda......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:51 am
Radyjka Ozual 49. Led Zeppelin - Stairway to Heaven.mp3 [8:03] na uspokojenie i wyciszenie umyslu a takze skuteczne to wyciszenie ambicji i ego sweatdrop mrgreen wink chyba mi sie przyda...... to se kup blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:54 am
Mroczny Tato Radyjka Ozual 49. Led Zeppelin - Stairway to Heaven.mp3 [8:03] na uspokojenie i wyciszenie umyslu a takze skuteczne to wyciszenie ambicji i ego sweatdrop mrgreen wink chyba mi sie przyda...... to se kup blaugh hehe..... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:55 am
Radyjka Mroczny Tato Radyjka Ozual 49. Led Zeppelin - Stairway to Heaven.mp3 [8:03] na uspokojenie i wyciszenie umyslu a takze skuteczne to wyciszenie ambicji i ego sweatdrop mrgreen wink chyba mi sie przyda...... to se kup blaugh hehe..... cool jak mi dasz kase to sobie kupie ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:57 am
Radyjka jak mi dasz kase to sobie kupie ;] z tym u mnie slabiudko, bo prawie wszystko wydalem sad Your Gold: 11292
zeby sie hakis prezent trafil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:00 am
Mroczny Tato Radyjka jak mi dasz kase to sobie kupie ;] z tym u mnie slabiudko, bo prawie wszystko wydalem sad Your Gold: 11292
zeby sie hakis prezent trafil lol ja mam 1,4k xd xp gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:03 am
ide se kupic jakas koszulenie bo ta z kroliczkiem troche znudzial mi sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Mroczny Tato Radyjka jak mi dasz kase to sobie kupie ;] z tym u mnie slabiudko, bo prawie wszystko wydalem sad Your Gold: 11292
zeby sie hakis prezent trafil lol ja mam 1,4k xd xp gonk postaram sie dzisiaj opisac w pomocy 'jak zarabiac nic nie robiac'.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Mroczny Tato Radyjka jak mi dasz kase to sobie kupie ;] z tym u mnie slabiudko, bo prawie wszystko wydalem sad Your Gold: 11292
zeby sie hakis prezent trafil lol ja mam 1,4k xd xp gonk no przykro mi ja mam jeszcze mniej 1129 mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 2:05 am
Radyjka Ozual Mroczny Tato Radyjka jak mi dasz kase to sobie kupie ;] z tym u mnie slabiudko, bo prawie wszystko wydalem sad Your Gold: 11292
zeby sie hakis prezent trafil lol ja mam 1,4k xd xp gonk no przykro mi ja mam jeszcze mniej 1129 mrgreen ty no calkiem niezle, w taki tepie szybko se kupisz cos fajnego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|