|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:13 am
mhh nudno zaczyna sie robic ... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:14 am
Ozual mhh nudno zaczyna sie robic ... neutral To wymyśl cos ciekawego bo mi tez nudno mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:14 am
smieszny ten nowy item... sprzedam i mam 20k mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:15 am
Mroczny Tato smieszny ten nowy item... sprzedam i mam 20k mrgreen ninja ktory ten gey blade? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:15 am
Radyjka Ozual mhh nudno zaczyna sie robic ... neutral To wymyśl cos ciekawego bo mi tez nudno mrgreen to pokaz majtki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:16 am
Mroczny Tato Radyjka Ozual mhh nudno zaczyna sie robic ... neutral To wymyśl cos ciekawego bo mi tez nudno mrgreen to pokaz majtki zobacz na moja postać ;] juz je pokazałam dawno ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:18 am
aww Dark Halo wymiata!! chce wiecej!! wiecej!! kiedys beda warte duzooo kasy... chyba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:20 am
Ozual aww Dark Halo wymiata!! chce wiecej!! wiecej!! kiedys beda warte duzooo kasy... chyba za 5-10 lat a teraz tylko beda taniec bo do konca miesiaca jeszcze mozna zdotowac gaiae by dostac ten list wiec bedzie powodz dark halo i gey bladeow mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:20 am
Twistus Mroczny Tato smieszny ten nowy item... sprzedam i mam 20k mrgreen ninja ktory ten gey blade? mrgreen nie ten czarny... dark halo.. jakis taki nie teges, ale to moje zdanie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:21 am
Twistus Ozual aww Dark Halo wymiata!! chce wiecej!! wiecej!! kiedys beda warte duzooo kasy... chyba za 5-10 lat a teraz tylko beda taniec bo do konca miesiaca jeszcze mozna zdotowac gaiae by dostac ten list wiec bedzie powodz dark halo i gey bladeow mrgreen no coz pewnie tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:22 am
Ozual Twistus Ozual aww Dark Halo wymiata!! chce wiecej!! wiecej!! kiedys beda warte duzooo kasy... chyba za 5-10 lat a teraz tylko beda taniec bo do konca miesiaca jeszcze mozna zdotowac gaiae by dostac ten list wiec bedzie powodz dark halo i gey bladeow mrgreen no coz pewnie tak... norma.... ale w sumie nie wiem czy czekac.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:30 am
sprzedaje za 15k... a co sie bede
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:36 am
wygladam jak maly ofensywny skrzat xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:38 am
Ozual wygladam jak maly ofensywny skrzat xd wygladasz troche jak ten gosc z sin city... taki gowniarz w trampkach co byl super zwinny... kusza a jemu pozniej leb scieli sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|