|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 4:18 pm
Aidanna jak ktos jest w pokoju to tak ni mam xp Kiray! JA MAM CHLOPAKA! i mialam byc Ciebie jeszcze obmacywac rofl talk2hand neeee no ba... przeciez nie moglas sie oprzec i to zrobilas a teraz sie nie wstydz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 4:20 pm
Kiray Aidanna jak ktos jest w pokoju to tak ni mam xp Kiray! JA MAM CHLOPAKA! i mialam byc Ciebie jeszcze obmacywac rofl talk2hand neeee no ba... przeciez nie moglas sie oprzec i to zrobilas a teraz sie nie wstydz blaugh *chowa sie pod kocyki8em* wydalo sie... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 4:24 pm
Aidanna Kiray Aidanna jak ktos jest w pokoju to tak ni mam xp Kiray! JA MAM CHLOPAKA! i mialam byc Ciebie jeszcze obmacywac rofl talk2hand neeee no ba... przeciez nie moglas sie oprzec i to zrobilas a teraz sie nie wstydz blaugh *chowa sie pod kocyki8em* wydalo sie... gonk i jak bylo? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 4:28 pm
Kiray Aidanna Kiray Aidanna jak ktos jest w pokoju to tak ni mam xp Kiray! JA MAM CHLOPAKA! i mialam byc Ciebie jeszcze obmacywac rofl talk2hand neeee no ba... przeciez nie moglas sie oprzec i to zrobilas a teraz sie nie wstydz blaugh *chowa sie pod kocyki8em* wydalo sie... gonk i jak bylo? xd *mac mac* ninja redface ninja nie no ja wole moje kochanie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 4:30 pm
Aidanna *mac mac* ninja redface ninja nie no ja wole moje kochanie heart jak sobie chesz ide w kime dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 4:32 pm
Kiray Aidanna *mac mac* ninja redface ninja nie no ja wole moje kochanie heart jak sobie chesz ide w kime dobranoc kolorowych snow xd moze ja tyz pojde spac ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 10:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 10:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:25 am
Hm...heloł razz jest tu kto? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:50 am
Ich binaww dobrze ze z rana jest taka pogoda troche chlodniejszza gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:52 am
Ozual Ich binaww dobrze ze z rana jest taka pogoda troche chlodniejszza gonk E tam jest cały czas tak samo gorąco.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:59 am
Radyjka Ozual Ich binaww dobrze ze z rana jest taka pogoda troche chlodniejszza gonk E tam jest cały czas tak samo gorąco..... e tam zdaje ci sie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:04 am
Ozual Radyjka Ozual Ich binaww dobrze ze z rana jest taka pogoda troche chlodniejszza gonk E tam jest cały czas tak samo gorąco..... e tam zdaje ci sie mrgreen mozxliwe ale mi jest i tak cały czas tak samo gorąco..;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 1:05 am