|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:59 pm
Hadogenes Tej wyobrazcie sobie, ze zostalem nazwany swinia, bo nie jem kolacji od tygodnia a co ma jedno do drugiego? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:59 pm
Hadogenes Tej wyobrazcie sobie, ze zostalem nazwany swinia, bo nie jem kolacji od tygodnia Gorzej jakbys nie jadl sniadania...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 3:01 pm
Irinn Hadogenes Tej wyobrazcie sobie, ze zostalem nazwany swinia, bo nie jem kolacji od tygodnia a co ma jedno do drugiego? XD nie mam zielonego pojecia, ale tak mnie mama nazwala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest Hadogenes Tej wyobrazcie sobie, ze zostalem nazwany swinia, bo nie jem kolacji od tygodnia Gorzej jakbys nie jadl sniadania... ^_^ Slayer - [God hates us all (Outtake)] Burn in Hell Pewnie nie je, no i to jest problem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest Adwokat Kozy Hej Dzika i reszta brygady.. *ciagnie go za aureolke* smile :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest Hadogenes Tej wyobrazcie sobie, ze zostalem nazwany swinia, bo nie jem kolacji od tygodnia Gorzej jakbys nie jadl sniadania... w sumie to prawda xp A o co chodzilo z tą świnią? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 3:02 pm
Adwokat Kozy Delein the Wildest Adwokat Kozy Hej Dzika i reszta brygady.. *ciagnie go za aureolke* smile :* Daaaaaj przymierzyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 3:03 pm
Irinn a jakie inne miało by być? nie martw się nic mnie nigdzie nie uciska xd JA, Jak to jakie. No promienisty uśmiech do mojej skromnej osoby. No ja się martwię o podstawę kręgosłupa gajanek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 3:03 pm
Hadogenes Irinn Hadogenes Tej wyobrazcie sobie, ze zostalem nazwany swinia, bo nie jem kolacji od tygodnia a co ma jedno do drugiego? XD nie mam zielonego pojecia, ale tak mnie mama nazwala no kurna przykrość jej zrobiłeś widocznie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 3:04 pm
Pooodziel sie (wszystkich na cos naciąga rofl ) Ide się myć ludki. Moze jeszcze powroce.... Szybko, jesli bedzie zimna woda neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Gryzie ją w wafla* teraz to jestem ten dobry ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Now playing: 'Simon & Garfunkel - The Sound Of Silence'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 3:05 pm
BeeWolf_san Irinn a jakie inne miało by być? nie martw się nic mnie nigdzie nie uciska xd JA, Jak to jakie. No promienisty uśmiech do mojej skromnej osoby. No ja się martwię o podstawę kręgosłupa gajanek Uhm...cycki tez mozesz podtrzymac ne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|