|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:51 pm
BeeWolf_san Irinn BeeWolf_san Pszczola_M BeeWolf_san : ta twoja kolezanka fajnie sie nazywa xp xp xd wystaczy Panie BeeWolfie. ninja Bee co Ty taki oficyjalny wink :> ?? ty ty, że powiedziałem ze ładna dziewczynka z ciebie to nie uporznia cie do spoufalania sie. >chcesz sie pospoufalac u mnie ? < stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:52 pm
Aidanna boze.... az sie poplakalam na tym filmie ''slodki listopad'' jaki ladny film... crying Ja nie plakalam, pewnie daltego, ze przy kompie siedze i sie nie wczulam... Ale sympatyczny bardzo :] Ave Kozisław.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna boze.... az sie poplakalam na tym filmie ''slodki listopad'' jaki ladny film... crying jak juz mowilam, nie lubie go, zle sie konczy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Omega Sun wow, nowe itemki sa super heart Aureole mozna nosic jako gorset, skrzydelka, naszyjnik, ogon i mase innych rzeczy smile wszystkie pozycjetaaaaaaaaaa a mi jak zwykle cos sada i nei moge tego ogladnac stare ide spac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Pszczola_M BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san NIe aż tak pogański nie bede. mrgreen *merd* Czeeemu? Bo bo nie wiem kiedys miałem wytłumaczenie na BeeWolfa ... a juz wiem ...Pszczoło wilk, czyli wilk na szczoły co sie rowna Niedvied smile mrgreen Tak jest psze pana pirate Nie, spoko mała to nie jest propozycja. Ja tylko o swoim nicku opowiadam.... mrgreen Tak jest psze pana rofl eMka kazala mi napisac ze bez niej nie ma tu tak fajnie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:53 pm
Hej Dzika i reszta brygady..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:55 pm
Adwokat Kozy Hej Dzika i reszta brygady.. *ciagnie go za aureolke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:55 pm
Pszczola_M Tak jest psze pana rofl eMka kazala mi napisac ze bez niej nie ma tu tak fajnie rofl No posłuch jest mile widziany. Powiedz jej, ze nieszkodzi. My lubimy jak jest niefajnie przynajmniej ja. Irinn: zero zaszyfrowanych wiadomosci no to jest lekcewarzenie ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:56 pm
Omega Sun Aidanna boze.... az sie poplakalam na tym filmie ''slodki listopad'' jaki ladny film... crying jak juz mowilam, nie lubie go, zle sie konczy blaugh i to mnie wlasnie najbardziej rozbilo crying starsznie mi sie podobal crying juz nie trzeba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:56 pm
Tej wyobrazcie sobie, ze zostalem nazwany swinia, bo nie jem kolacji od tygodnia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:57 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:57 pm
Omega Sun Aidanna boze.... az sie poplakalam na tym filmie ''slodki listopad'' jaki ladny film... crying jak juz mowilam, nie lubie go, zle sie konczy blaugh A wlasnie fajne sa te ktore zle sie koncza *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:58 pm
Hadogenes Tej wyobrazcie sobie, ze zostalem nazwany swinia, bo nie jem kolacji od tygodnia Odchudzasz się?? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:59 pm
Pszczola_M Hadogenes Tej wyobrazcie sobie, ze zostalem nazwany swinia, bo nie jem kolacji od tygodnia Odchudzasz się?? rofl bynajmniej jestem zbyt chudy aby sie odchudzac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|