|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:43 pm
BeeWolf_san Karnaaa BeeWolf_san Karnaaa bo to przez te glupie wyniki z egzaminow mam zryty humorek stressed Matura ? Sesja ? innego wytłumaczenia nie przyjmuje. gimnazjalny mrgreen >podpiera leniwie głowe reka i gapi sie na nia bezmyslnie< i ty to egzaminem nazywasz ? eek mrgreen Jakie maszmajtki ? confused Egzamin... Mnie to za rok czeka gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:43 pm
BeeWolf_san NIe aż tak pogański nie bede. mrgreen *merd* Czeeemu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:44 pm
Irinn BeeWolf_san Pszczola_M BeeWolf_san : ta twoja kolezanka fajnie sie nazywa xp xp xd wystaczy Panie BeeWolfie. ninja Bee co Ty taki oficyjalny wink :> ?? ty ty, że powiedziałem ze ładna dziewczynka z ciebie to nie uporznia cie do spoufalania sie. >chcesz sie pospoufalac u mnie ? <
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:44 pm
BeeWolf_san Karnaaa BeeWolf_san Karnaaa bo to przez te glupie wyniki z egzaminow mam zryty humorek stressed Matura ? Sesja ? innego wytłumaczenia nie przyjmuje. gimnazjalny mrgreen >podpiera leniwie głowe reka i gapi sie na nia bezmyslnie< i ty to egzaminem nazywasz ? eek mrgreen Jakie maszmajtki ? confused jakos nie dziwi mnie Twa reakcja rolleyes , test lepiej brzmi ? Zreszta juz Ci ladnie elegancko wytlumacze o co mi dokladnie chodzi : nie jestem pewna czy mi dobre wyniki podali z matmy stare (niebieskie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:45 pm
Delein the Wildest BeeWolf_san NIe aż tak pogański nie bede. mrgreen *merd* Czeeemu? Bo bo nie wiem kiedys miałem wytłumaczenie na BeeWolfa ... a juz wiem ...Pszczoło wilk, czyli wilk na szczoły co sie rowna Niedvied smile mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:46 pm
No witam po dluzszym czasie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:46 pm
wow, nowe itemki sa super heart Aureole mozna nosic jako gorset, skrzydelka, naszyjnik, ogon i mase innych rzeczy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:47 pm
BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san NIe aż tak pogański nie bede. mrgreen *merd* Czeeemu? Bo bo nie wiem kiedys miałem wytłumaczenie na BeeWolfa ... a juz wiem ...Pszczoło wilk, czyli wilk na szczoły co sie rowna Niedvied smile mrgreen Tak jest psze pana pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun wow, nowe itemki sa super heart Aureole mozna nosic jako gorset, skrzydelka, naszyjnik, ogon i mase innych rzeczy smile wszystkie pozycje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadogenes No witam po dluzszym czasie O DZIZAS ... ha Ha hahahahhaha HAdo Hado do do do Ge GeneS HADOGENES ...siema.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:48 pm
BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san NIe aż tak pogański nie bede. mrgreen *merd* Czeeemu? Bo bo nie wiem kiedys miałem wytłumaczenie na BeeWolfa ... a juz wiem ...Pszczoło wilk, czyli wilk na szczoły co sie rowna Niedvied smile mrgreen Niedzwiedz? Oo... ave Hado :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:49 pm
Pszczola_M BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san NIe aż tak pogański nie bede. mrgreen *merd* Czeeemu? Bo bo nie wiem kiedys miałem wytłumaczenie na BeeWolfa ... a juz wiem ...Pszczoło wilk, czyli wilk na szczoły co sie rowna Niedvied smile mrgreen Tak jest psze pana pirate Nie, spoko mała to nie jest propozycja. Ja tylko o swoim nicku opowiadam.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:49 pm
boze.... az sie poplakalam na tym filmie ''slodki listopad''
jaki ladny film... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:50 pm
BeeWolf_san Hadogenes No witam po dluzszym czasie O DZIZAS ... ha Ha hahahahhaha HAdo Hado do do do Ge GeneS HADOGENES ...siema. No ale co w tym takiego smiesznego, no dawno mnie tu nie bylo i tyle... a moze bardzo dawno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|