|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:36 pm
opcy Pszczola_M co to za wielka kalamarnica? Jeszcze nie pora na obiad! niewierna.. teraz bedziesz miala koszmary... cool IA IA!  Nie zasne przez pol nocy xp BeeWolf_san : ta twoja kolezanka fajnie sie nazywa xp xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:37 pm
łaaaa gorącooo gonk umieeram crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:37 pm
Delein the Wildest A bedziesz...? No dobra...*cmok* Łata z wielkim dwurecznymmieczem z plastyku i udaje walecznego Fińskiego woja: Turisas - [Battle Metal #04] The Land Of Hope And Glory
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:38 pm
BeeWolf_san Delein the Wildest A bedziesz...? No dobra...*cmok* Łata z wielkim dwurecznymmieczem z plastyku i udaje walecznego Fińskiego woja: Turisas - [Battle Metal #04] The Land Of Hope And Glory mrgreen *slucha poganskiej Hedningarny*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn łaaaa gorącooo gonk umieeram crying *otwiera okno* Lepiej? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Karnaaa bo to przez te glupie wyniki z egzaminow mam zryty humorek stressed pogadaj z eMka.... wink oina lubi na ten temat rozmawiac.. juz gadalam, nie chce mi sie wiecej myslec o zadnych glupich szkolach , gdzie i tak mnie nie przyjma stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:39 pm
Pszczola_M BeeWolf_san : ta twoja kolezanka fajnie sie nazywa xp xp xd wystaczy Panie BeeWolfie. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:40 pm
BeeWolf_san Karnaaa bo to przez te glupie wyniki z egzaminow mam zryty humorek stressed Matura ? Sesja ? innego wytłumaczenia nie przyjmuje. gimnazjalny mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:40 pm
BeeWolf_san Pszczola_M BeeWolf_san : ta twoja kolezanka fajnie sie nazywa xp xp xd wystaczy Panie BeeWolfie. ninja Beowulf...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:41 pm
ide spac o!
Animal Collective [Here Comes the Indian #04] Panic [3:52]
dobrej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karnaaa BeeWolf_san Karnaaa bo to przez te glupie wyniki z egzaminow mam zryty humorek stressed Matura ? Sesja ? innego wytłumaczenia nie przyjmuje. gimnazjalny mrgreen >podpiera leniwie głowe reka i gapi sie na nia bezmyslnie< i ty to egzaminem nazywasz ? eek mrgreen Jakie maszmajtki ? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Pszczola_M BeeWolf_san : ta twoja kolezanka fajnie sie nazywa xp xp xd wystaczy Panie BeeWolfie. ninja Ohrrrr.... mrgreen *czuje sie zaszczycona* Dobrze BeeWolf_san'iiiiie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:42 pm
opcy ide spac o! Animal Collective [Here Comes the Indian #04] Panic [3:52]dobrej... Bay bay!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Pszczola_M BeeWolf_san : ta twoja kolezanka fajnie sie nazywa xp xp xd wystaczy Panie BeeWolfie. ninja Bee co Ty taki oficyjalny wink :> ?? @Pszczola_M : nuuu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest BeeWolf_san Pszczola_M BeeWolf_san : ta twoja kolezanka fajnie sie nazywa xp xp xd wystaczy Panie BeeWolfie. ninja Beowulf... NIe aż tak pogański nie bede. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|