|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:31 pm
Pszczola_M co to za wielka kalamarnica? Jeszcze nie pora na obiad! niewierna.. teraz bedziesz miala koszmary... cool IA IA!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:31 pm
Delein the Wildest BeeWolf_san Delein the Wildest Bee- kurde co ty za piosenki sluchasz XD Fajnych. eek Sex hat keine macht mrgreen Moja nie ma lista V.V' O_Szomanska_P_Branny_Oratorium_Tu_Es_Petrus_Niech_mowia_ze_to_nie_jest_miloscTeraz możesz mnie krytykowac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:32 pm
BeeWolf_san >krzechyla głowe patrzy sie na nia z ukosa< >lekko mruży łocka< a ty co masz mine jak by ci kto psa mandolina zatłukł ? czemu mandoliną?! Taki ladny instrument!!!! Nie mozna go tak niszczyć!!!! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
rozmowa oczyszcza.. 3nodding help mi help jurself.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san >krzechyla głowe patrzy sie na nia z ukosa< >lekko mruży łocka< a ty co masz mine jak by ci kto psa mandolina zatłukł ? mialam cos napisac i zapomnialam co sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:33 pm
BeeWolf_san O_Szomanska_P_Branny_Oratorium_Tu_Es_Petrus_Niech_mowia_ze_to_nie_jest_miloscTeraz możesz mnie krytykowac. OMG.... ja chyba zaczne eek Masakra... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san O_Szomanska_P_Branny_Oratorium_Tu_Es_Petrus_Niech_mowia_ze_to_nie_jest_miloscTeraz możesz mnie krytykowac. a moge cie zbic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Karnaaa BeeWolf_san >krzechyla głowe patrzy sie na nia z ukosa< >lekko mruży łocka< a ty co masz mine jak by ci kto psa mandolina zatłukł ? mialam cos napisac i zapomnialam co sweatdrop Skleroza nie boli. Pszcułko: mandolina to taka moja kolerzanka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:34 pm
Pszczola_M BeeWolf_san >krzechyla głowe patrzy sie na nia z ukosa< >lekko mruży łocka< a ty co masz mine jak by ci kto psa mandolina zatłukł ? czemu mandoliną?! Taki ladny instrument!!!! Nie mozna go tak niszczyć!!!! rofl Ukulele lepsze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:34 pm
opcy rozmowa oczyszcza.. 3nodding help mi help jurself.. mrgreen bo to przez te glupie wyniki z egzaminow mam zryty humorek stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:35 pm
Delein the Wildest BeeWolf_san O_Szomanska_P_Branny_Oratorium_Tu_Es_Petrus_Niech_mowia_ze_to_nie_jest_miloscTeraz możesz mnie krytykowac. a moge cie zbic? Nie ale możesz dac buzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:35 pm
Karnaaa bo to przez te glupie wyniki z egzaminow mam zryty humorek stressed pogadaj z eMka.... wink oina lubi na ten temat rozmawiac..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:36 pm
A bedziesz...? No dobra...*cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Karnaaa bo to przez te glupie wyniki z egzaminow mam zryty humorek stressed Matura ? Sesja ? innego wytłumaczenia nie przyjmuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Karnaaa BeeWolf_san >krzechyla głowe patrzy sie na nia z ukosa< >lekko mruży łocka< a ty co masz mine jak by ci kto psa mandolina zatłukł ? mialam cos napisac i zapomnialam co sweatdrop Skleroza nie boli. Pszcułko: mandolina to taka moja kolerzanka. ale za to w lepku pier.. ee miesza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|