|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:15 pm
BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san Delein the Wildest No, skonczylam z tym fotoszopem! co tu sie dzieje? /Nic dzieci udaja dorosłych. As usual...we should get used to... >wsadza jej palec do nosa< Tak jak lubie.. Woot wooot Omi dzis wymiata!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:15 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:16 pm
no coz milych snow
@Omi: thx choc to bylo zbedne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest Tak jak lubie.. Woot wooot Omi dzis wymiata! Jak myslisz będzie dogrywka ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:17 pm
Radyjka eh....oki skończmy juz to bo nie ma sesny ciągniecie tego dalej...;] juz skonczylismy, Frania dostala tymczasowego bana, jak dorosnie do przebywania z ludzmi to wroci blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Delein the Wildest Tak jak lubie.. Woot wooot Omi dzis wymiata! Jak myslisz będzie dogrywka ? Nie wiem, ale chetnie popatrze.. Ktos sie mnei pytal cos o te mysli...no ja wole uczestniczyc w dyskusji...ale za pozno przyszlam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:18 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:18 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:19 pm
Omega Sun Radyjka eh....oki skończmy juz to bo nie ma sesny ciągniecie tego dalej...;] juz skonczylismy, Frania dostala tymczasowego bana, jak dorosnie do przebywania z ludzmi to wroci blaugh Hehe smile dzieki razz i tez juz lece dobranoc smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:19 pm
Omega Sun Radyjka eh....oki skończmy juz to bo nie ma sesny ciągniecie tego dalej...;] juz skonczylismy, Frania dostala tymczasowego bana, jak dorosnie do przebywania z ludzmi to wroci blaugh ahrrrr. ona potrafi przebywac z ludzmi tylko na swoj, lekko zwariowany sposob rofl blaugh Ja myślę że będzie jakaś dogrywka biggrin musi być biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|