|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:56 pm
Omega Sun wez, nawet nie przypominaj stressed noco? noco? fajnie bylo... mimo wszystko wtedy mnije banow lecialo..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:56 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:57 pm
Ozual Terrorystka Frania Ozual no coz moze doznaja czasem "oswiecenia" ( xd ) i sie ucza na wlasnych bledach ale nie liczylbym na to... tak masz racje powinienem spasowac pierw ale nie jestem doskonaly i wole doprowadzic cos dokonca gdy druga osoba zaczyna... racja nie jestes dokosnaly.... szufladkujesznikt nie jest eMka jes.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania czy ja wiem czy ironiczne.... ?
nauczyałam sie, ze nie wolno komentowac cudzego dziela, nawet jak jest okropne bo jak natrafie na osobe nie lubiaca własnej krytyki to wina, na mnie bo zaczelam komnetowac jako pierwsza mrgreen
Bo można tylko krytyka musi byc konstruktywna ... A wgule o co chodzi ?! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Ozual Terrorystka Frania Ozual no coz moze doznaja czasem "oswiecenia" ( xd ) i sie ucza na wlasnych bledach ale nie liczylbym na to... tak masz racje powinienem spasowac pierw ale nie jestem doskonaly i wole doprowadzic cos dokonca gdy druga osoba zaczyna... racja nie jestes dokosnaly.... szufladkujesz
Omi: lenistwo mi nie pozwala sweatdrop nikt nie jest (choc jest to pojecie wzgledne jesli chodzi o wlasne rozumowane i rozumowanie innych osob)... tyle ze nie podoba mi sie to takie potwierdzenie ironiczne mych slow... talk2hand czy ja wiem czy ironiczne.... ?
nauczyałam sie, ze nie wolno komentowac cudzego dziela, nawet jak jest okropne bo jak natrafie na osobe nie lubiaca własnej krytyki to wina, na mnie bo zaczelam komnetowac jako pierwsza mrgreen
tak, nauczylas sie zle wyciagac wnioski... jak doznaje krytyki to przyjmuje to spokojnie i staram sie poprawic ale jak ktos przez swoje humory czepia sie kogos innego ( w szczegolnosci osob mi blizszych) to nie bede siedzial cicho jak jakas sluzba, a to ze doszla tam krytyka to ciul z tym... wazniejsza sprawa jest wlasnie tego braku szacunku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:59 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania (...) ale trzeba jakos ozywiac gildie bo kurna powoli stygnie...... mała nutka wredoty nie zaszkodzi. cool (...) W sumie to z tym stwierdzeniem chcialabym sie zgodzic biggrin Na anarchii jest fajne zdanie: " klotnie miedzy nami nie sa karane tylko obserwowane". I powinno byc stosowane rowniez i tu rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Terrorystka Frania czy ja wiem czy ironiczne.... ?
Bo można tylko krytyka musi byc konstruktywna ... A wgule o co chodzi ?! mrgreen nic ... zwykla klotnia ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:00 pm
opcy Ozual Terrorystka Frania Ozual no coz moze doznaja czasem "oswiecenia" ( xd ) i sie ucza na wlasnych bledach ale nie liczylbym na to... tak masz racje powinienem spasowac pierw ale nie jestem doskonaly i wole doprowadzic cos dokonca gdy druga osoba zaczyna... racja nie jestes dokosnaly.... szufladkujesznikt nie jest eMka jes.. mrgreen e tam wink schlebiasz mi redface
mam swoje za uszami, mam cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:01 pm
Terrorystka Frania dla ciebie nie jestem skarbem >P to mam uzywac zwrotu "gowniaro" ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:01 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:02 pm
Ozual Terrorystka Frania Ozual Terrorystka Frania Ozual no coz moze doznaja czasem "oswiecenia" ( xd ) i sie ucza na wlasnych bledach ale nie liczylbym na to... tak masz racje powinienem spasowac pierw ale nie jestem doskonaly i wole doprowadzic cos dokonca gdy druga osoba zaczyna... racja nie jestes dokosnaly.... szufladkujesz
Omi: lenistwo mi nie pozwala sweatdrop nikt nie jest (choc jest to pojecie wzgledne jesli chodzi o wlasne rozumowane i rozumowanie innych osob)... tyle ze nie podoba mi sie to takie potwierdzenie ironiczne mych slow... talk2hand czy ja wiem czy ironiczne.... ?
tak, nauczylas sie zle wyciagac wnioski... jak doznaje krytyki to przyjmuje to spokojnie i staram sie poprawic ale jak ktos przez swoje humory czepia sie kogos innego ( w szczegolnosci osob mi blizszych) to nie bede siedzial cicho jak jakas sluzba, a to ze doszla tam krytyka to ciul z tym... wazniejsza sprawa jest wlasnie tego braku szacunku... to chyba normalne zachowanie.... nie dziwie ci sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|