Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24267 24268 24269 24270 24271 24272 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

opcy

PostPosted: Thu Jun 15, 2006 1:56 pm

Omega Sun
wez, nawet nie przypominaj stressed
noco? noco?
fajnie bylo...

mimo wszystko wtedy mnije banow lecialo..
PostPosted: Thu Jun 15, 2006 1:56 pm

[ Message temporarily off-line ]

Radyjka

opcy

PostPosted: Thu Jun 15, 2006 1:57 pm

Ozual
Terrorystka Frania
Ozual
no coz moze doznaja czasem "oswiecenia" ( xd ) i sie ucza na wlasnych bledach ale nie liczylbym na to... tak masz racje powinienem spasowac pierw ale nie jestem doskonaly i wole doprowadzic cos dokonca gdy druga osoba zaczyna...
racja nie jestes dokosnaly.... szufladkujesz
nikt nie jest
eMka jes.. mrgreen

Terrorystka Frania
czy ja wiem czy ironiczne.... ?

nauczyałam sie, ze nie wolno komentowac cudzego dziela, nawet jak jest okropne bo jak natrafie na osobe nie lubiaca własnej krytyki to wina, na mnie bo zaczelam komnetowac jako pierwsza mrgreen

Bo można tylko krytyka musi byc konstruktywna ...

A wgule o co chodzi ?! mrgreen

BeeWolf_san

Gosza

Terrorystka Frania
Ozual
Terrorystka Frania
Ozual
no coz moze doznaja czasem "oswiecenia" ( xd ) i sie ucza na wlasnych bledach ale nie liczylbym na to... tak masz racje powinienem spasowac pierw ale nie jestem doskonaly i wole doprowadzic cos dokonca gdy druga osoba zaczyna...

Omi: lenistwo mi nie pozwala sweatdrop
nikt nie jest (choc jest to pojecie wzgledne jesli chodzi o wlasne rozumowane i rozumowanie innych osob)... tyle ze nie podoba mi sie to takie potwierdzenie ironiczne mych slow... talk2hand

nauczyałam sie, ze nie wolno komentowac cudzego dziela, nawet jak jest okropne bo jak natrafie na osobe nie lubiaca własnej krytyki to wina, na mnie bo zaczelam komnetowac jako pierwsza mrgreen

tak, nauczylas sie zle wyciagac wnioski... jak doznaje krytyki to przyjmuje to spokojnie i staram sie poprawic ale jak ktos przez swoje humory czepia sie kogos innego ( w szczegolnosci osob mi blizszych) to nie bede siedzial cicho jak jakas sluzba, a to ze doszla tam krytyka to ciul z tym... wazniejsza sprawa jest wlasnie tego braku szacunku...
PostPosted: Thu Jun 15, 2006 1:59 pm

Terrorystka Frania

Pszczola_M

Terrorystka Frania
(...) ale trzeba jakos ozywiac gildie bo kurna powoli stygnie......
mała nutka wredoty nie zaszkodzi. cool
(...)

W sumie to z tym stwierdzeniem chcialabym sie zgodzic biggrin
Na anarchii jest fajne zdanie: "klotnie miedzy nami nie sa karane tylko obserwowane". I powinno byc stosowane rowniez i tu rofl

BeeWolf_san
Terrorystka Frania

Bo można tylko krytyka musi byc konstruktywna ...

A wgule o co chodzi ?! mrgreen
nic ... zwykla klotnia ... xd

Gosza

Terrorystka Frania

PostPosted: Thu Jun 15, 2006 2:00 pm

opcy
Ozual
Terrorystka Frania
Ozual
nikt nie jest
eMka jes.. mrgreen
e tam wink
schlebiasz mi redface

mam swoje za uszami, mam cool
PostPosted: Thu Jun 15, 2006 2:01 pm

Terrorystka Frania
dla ciebie nie jestem skarbem >P
to mam uzywac zwrotu "gowniaro" ? wink

opcy

Gosza

PostPosted: Thu Jun 15, 2006 2:01 pm

PostPosted: Thu Jun 15, 2006 2:02 pm

Ozual
Terrorystka Frania
Ozual
Terrorystka Frania
Ozual

Omi: lenistwo mi nie pozwala sweatdrop
nikt nie jest (choc jest to pojecie wzgledne jesli chodzi o wlasne rozumowane i rozumowanie innych osob)... tyle ze nie podoba mi sie to takie potwierdzenie ironiczne mych slow... talk2hand

tak, nauczylas sie zle wyciagac wnioski... jak doznaje krytyki to przyjmuje to spokojnie i staram sie poprawic ale jak ktos przez swoje humory czepia sie kogos innego ( w szczegolnosci osob mi blizszych) to nie bede siedzial cicho jak jakas sluzba, a to ze doszla tam krytyka to ciul z tym... wazniejsza sprawa jest wlasnie tego braku szacunku...
to chyba normalne zachowanie.... nie dziwie ci sie

Terrorystka Frania

Terrorystka Frania

PostPosted: Thu Jun 15, 2006 2:03 pm

PostPosted: Thu Jun 15, 2006 2:04 pm

i znowu zaczeli ...

Karnaaa

Sparkly Fatcat

6,600 Points
  • Signature Look 250
  • Autobiographer 200
  • Dressed Up 200

Pszczola_M

PostPosted: Thu Jun 15, 2006 2:05 pm

Karnaaa
i znowu zaczeli ...

Nie no na razie jest "swobodna wymiana mysli" rofl
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24267 24268 24269 24270 24271 24272 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games