|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:50 pm
opcy Pszczola_M *wygląda z piwnicy* jeszcze chwilka *znowu się chowa* oj.. ty to tu jeszcze nie widzialas zawieruchy.. jak byla kitt, prinee i julka.. to sie dzialo....... mrgreen własnie... co sie stało z Kitt? wiem ze na gai egzystuje, ale jakos na gildii jej nie widziałam juz dosyc długo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Terrorystka Frania o byle głupoty!? ja to tylko skomentowałam i od razu z pasmai na mnie, ze ja be i fe mrgreen nawet człowiek włąsnego zdania miec nie moze
aczkowliek wybacz pani o Mod. niech on mnie da do ignorow i nie kłołtuje moich wypowiedzi neutral powiedzialam pass on dalej. wina zawsze po mojej stranie - bo jakżeby inaczej... rolleyes
nie odzywam sie juz stare to moze Ty go dodaj? I moze juz nie bede pokazywac kto zaczal... Mam pomysł smile Ja zbanuje wszystkich.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Pszczola_M *wygląda z piwnicy* jeszcze chwilka *znowu się chowa* oj.. ty to tu jeszcze nie widzialas zawieruchy.. jak byla kitt, prinee i julka.. to sie dzialo....... mrgreen a co dokladnie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:51 pm
opcy Pszczola_M *wygląda z piwnicy* jeszcze chwilka *znowu się chowa* oj.. ty to tu jeszcze nie widzialas zawieruchy.. jak byla kitt, prinee i julka.. to sie dzialo....... mrgreen To w sumie dobrze ze nie widzialam rofl Sama się klocic to moze nie tyle co lubię, tylko... wole niz czytac jak ktos sie kloci biggrin A w sumie to w internecie czlowiek się częsciej kloci, niz w realu, bo nie widac kiedy ktos zartuje. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Ozual no coz moze doznaja czasem "oswiecenia" ( xd ) i sie ucza na wlasnych bledach ale nie liczylbym na to... tak masz racje powinienem spasowac pierw ale nie jestem doskonaly i wole doprowadzic cos dokonca gdy druga osoba zaczyna... racja nie jestes dokosnaly.... szufladkujesz
Omi: lenistwo mi nie pozwala sweatdrop nikt nie jest (choc jest to pojecie wzgledne jesli chodzi o wlasne rozumowane i rozumowanie innych osob)... tyle ze nie podoba mi sie to takie potwierdzenie ironiczne mych slow... talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Pszczola_M *wygląda z piwnicy* jeszcze chwilka *znowu się chowa* oj.. ty to tu jeszcze nie widzialas zawieruchy.. jak byla kitt, prinee i julka.. to sie dzialo....... mrgreen tak to byly piekne czasy*ociera lezke* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:52 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:53 pm
Twistus opcy Pszczola_M *wygląda z piwnicy* jeszcze chwilka *znowu się chowa* oj.. ty to tu jeszcze nie widzialas zawieruchy.. jak byla kitt, prinee i julka.. to sie dzialo....... mrgreen tak to byly piekne czasy*ociera lezke* mrgreen wez, nawet nie przypominaj stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:53 pm
Ozual Terrorystka Frania Ozual no coz moze doznaja czasem "oswiecenia" ( xd ) i sie ucza na wlasnych bledach ale nie liczylbym na to... tak masz racje powinienem spasowac pierw ale nie jestem doskonaly i wole doprowadzic cos dokonca gdy druga osoba zaczyna... racja nie jestes dokosnaly.... szufladkujesz
Omi: lenistwo mi nie pozwala sweatdrop nikt nie jest (choc jest to pojecie wzgledne jesli chodzi o wlasne rozumowane i rozumowanie innych osob)... tyle ze nie podoba mi sie to takie potwierdzenie ironiczne mych slow... talk2hand czy ja wiem czy ironiczne.... ?
nauczyałam sie, ze nie wolno komentowac cudzego dziela, nawet jak jest okropne bo jak natrafie na osobe nie lubiaca własnej krytyki to wina, na mnie bo zaczelam komnetowac jako pierwsza mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:54 pm
Terrorystka Frania nie odzywam sie juz stare eMciu skarbie.. badz konsekwentna... 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:54 pm
*idzie do kuchni po ptasie mleczko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:55 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:55 pm
opcy Terrorystka Frania nie odzywam sie juz stare eMciu skarbie.. badz konsekwentna... 4laugh heart dla ciebie nie jestem skarbem >P
jestem. jestem zła i podła. biggrin psuje humory innym! ale trzeba jakos ozywiac gildie bo kurna powoli stygnie...... mała nutka wredoty nie zaszkodzi. cool ale wybaczcie mi moja niekompetencje talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:56 pm
Omega Sun wez, nawet nie przypominaj stressed ej ja sie dobrze bawilam z Kitt mrgreen heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|