|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:37 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:37 pm
aww wybacz Omi ale ... nie wiem ona to zaczela i niech ona to skonczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:38 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:39 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:39 pm
opcy Radyjka LOL Ty sie tak zawsze tu wszytskich czepiasz? neutral tylko przy pelni ksiezyca.. zwylkle jest potulna.. eh...no wg mnie nie wprawia wrażenia potulnej neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:40 pm
Ozual no przykro mi ale tacy ludzie nie zasluguja na szacunek, wymadrzajacy sie... pobij mnie cool tacy smiecie jak ja wpoinni zdychac w rynsztoku.. zatruwaja tylko atmosfere cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:41 pm
Ozual aww wybacz Omi ale ... nie wiem ona to zaczela i niech ona to skonczy ech... zaraz ja to skoncze... Franko, jak nastepnym razem przyjdziesz tu odreagowywac swoje humory na innych i wszczynac klotnie o byle glupoty bede zmuszona wyslac Cie na przymusowy, 24-godzinny urlop od gildii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
{materialistka} przynajmniej mi sie golda sypneło cool {/materialistka}
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Karnaaa *kuca sobie w kaciku* niech mnie ktos przytuli *przytula*
jak milusio , widzicie , wcale nie jest taka wredna whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Mhohny zmęczony jest sad to dlatego. nie dziwie mu sie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:42 pm
Terrorystka Frania Ozual no przykro mi ale tacy ludzie nie zasluguja na szacunek, wymadrzajacy sie... pobij mnie cool tacy smiecie jak ja wpoinni zdychac w rynsztoku.. zatruwaja tylko atmosfere cool nie, tacy powinni sluzyc takim jak ja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Ozual no przykro mi ale tacy ludzie nie zasluguja na szacunek, wymadrzajacy sie... pobij mnie cool tacy smiecie jak ja wpoinni zdychac w rynsztoku.. zatruwaja tylko atmosfere cool nom co do tego moge sie z toba zgodzić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A tu jestes małpo i sie nic nie odzywasz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
To juz koniec tej klotni? Moge juz wyjsc z piwnicy?
*wychodzi, ale zaraz potem wraca w podskokach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:43 pm
Omega Sun Ozual aww wybacz Omi ale ... nie wiem ona to zaczela i niech ona to skonczy ech... zaraz ja to skoncze... Franko, jak nastepnym razem przyjdziesz tu odreagowywac swoje humory na innych i wszczynac klotnie o byle glupoty bede zmuszona wyslac Cie na przymusowy, 24-godzinny urlop od gildii o byle głupoty!? ja to tylko skomentowałam i od razu z pasmai na mnie, ze ja be i fe mrgreen nawet człowiek włąsnego zdania miec nie moze
aczkowliek wybacz pani o Mod. niech on mnie da do ignorow i nie kłołtuje moich wypowiedzi neutral powiedzialam pass on dalej. wina zawsze po mojej stranie - bo jakżeby inaczej... rolleyes
nie odzywam sie juz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|