|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:30 pm
Ozual hehe i jeszcze udaje madra... pff obys sie kiedy przeliczyla tym swoim podejsciem, bolesnie ja nie udaje madrej tak jak ty ;]
ja jestem madra mrgreen
hiah! twoje proby zagiecia mnie sa takie ..... ontolegętne źąąąą XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:30 pm
Terrorystka Frania Ozual Omega Sun Ozual Terrorystka Frania nie, ten teksćior wcale nie wymiata. banalny i denny. i kto to mowi ;] czy to nie ty przypadkiem dalas sie pozbawic w banalny i denny sposob konta csssssiii nie klocmy sie 3nodding no przykro mi ale nie znosze czepialstwa i braku szacunku bez powodu od kogos kto udaje bog wie kogo choc wcale nie swieci niczym lepszym łohoohohohhoh! rofl
ales mi pojechał po ambicji chłopcze haha! jestem chamem, niewychowanym od urodzenia! a jak! DDDD<
przez tydzien nie wyjde z domu..
kusza mać. eek ales mi dowalił. eek
rany boskie! xd xd xd xd xd xd
mocny w gebie jestes rofl rofl LOL Ty sie tak zawsze tu wszytskich czepiasz? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:31 pm
opcy Omega Sun opcy Omega Sun Masz bardzo interesujace nakrycie glowy wink jestem megahyphpowym arabskim alfonsem... z rondlem na glowie wink Ale ogolnie image fajny smile to ni imydz.. to moj blok moja klatka.. moja lawka.. moja dzielnica.. moje ziomale... moj... blok .. i klatka.. i te no ziomale.. i blok... no... cool *macha luzacko rekami* yyy jasne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:31 pm
Ozual pierw skomentuj siebie zanim ktos inny to zrobi neutral a po uja mam siebie skomentowac skoro doskonale wiem jaka jestem? mrgreen
lepiej mnie nie tykaj bo sie jeszcze zarazisz ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:32 pm
Terrorystka Frania Ozual hehe i jeszcze udaje madra... pff obys sie kiedy przeliczyla tym swoim podejsciem, bolesnie ja nie udaje madrej tak jak ty ;]
ja jestem madra mrgreen
hiah! twoje proby zagiecia mnie sa takie ..... ontolegętne źąąąą XD po pierwsze mloda pyskata damo ja nie udaje madrego bo nie musze i nie mam zamiaru probowac cie zginac tylko bronie kogos...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rofl Jak wy szybko piszecie biggrin biggrin biggrin biggrin
Myslovitz- Czytanka Dla Niegrzecznych- 6:50
A ja za miesiąc bez 4 dni będę miała psaaaa.... rofl rofl rofl 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Ozual pierw skomentuj siebie zanim ktos inny to zrobi neutral a po uja mam siebie skomentowac skoro doskonale wiem jaka jestem? mrgreen
lepiej mnie nie tykaj bo sie jeszcze zarazisz ninja po raz drugi grzecznie prosze: czy moglibyscie sie nawzajem ignorowac albo przeniesc te, do niczego nie prowadzaca dyskusje, na pmy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:33 pm
Radyjka LOL Ty sie tak zawsze tu wszytskich czepiasz? neutral tylko przy pelni ksiezyca.. zwylkle jest potulna..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:33 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:34 pm
Terrorystka Frania Ozual pierw skomentuj siebie zanim ktos inny to zrobi neutral a po uja mam siebie skomentowac skoro doskonale wiem jaka jestem? mrgreen
lepiej mnie nie tykaj bo sie jeszcze zarazisz ninja przykro mi, glupota i bezczelnoscia sie nie zaraze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:34 pm