|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:24 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:25 pm
Omega Sun Ozual Terrorystka Frania nie, ten teksćior wcale nie wymiata. banalny i denny. i kto to mowi ;] czy to nie ty przypadkiem dalas sie pozbawic w banalny i denny sposob konta csssssiii nie klocmy sie 3nodding Nom dokładnie nie kłucmy się....;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:25 pm
Omega Sun Ozual Terrorystka Frania nie, ten teksćior wcale nie wymiata. banalny i denny. i kto to mowi ;] czy to nie ty przypadkiem dalas sie pozbawic w banalny i denny sposob konta csssssiii nie klocmy sie 3nodding no przykro mi ale nie znosze czepialstwa i braku szacunku bez powodu od kogos kto udaje bog wie kogo choc wcale nie swieci niczym lepszym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:26 pm
Omega Sun Ozual Terrorystka Frania nie, ten teksćior wcale nie wymiata. banalny i denny. i kto to mowi ;] czy to nie ty przypadkiem dalas sie pozbawic w banalny i denny sposob konta csssssiii nie klocmy sie 3nodding klocmy sie! War~! WAR!! WARRR!!!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Omega Sun Ozual Terrorystka Frania nie, ten teksćior wcale nie wymiata. banalny i denny. i kto to mowi ;] czy to nie ty przypadkiem dalas sie pozbawic w banalny i denny sposob konta csssssiii nie klocmy sie 3nodding klocmy sie! War~! WAR!! WARRR!!!! 4laugh pirate DYMY DYMY DYMY !!!! pirate mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:27 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:27 pm
opcy Omega Sun Ozual Terrorystka Frania nie, ten teksćior wcale nie wymiata. banalny i denny. i kto to mowi ;] czy to nie ty przypadkiem dalas sie pozbawic w banalny i denny sposob konta csssssiii nie klocmy sie 3nodding klocmy sie! War~! WAR!! WARRR!!!! 4laugh twisted moge tessss whee ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:28 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun opcy Omega Sun Masz bardzo interesujace nakrycie glowy wink jestem megahyphpowym arabskim alfonsem... z rondlem na glowie wink Ale ogolnie image fajny smile to ni imydz.. to moj blok moja klatka.. moja lawka.. moja dzielnica.. moje ziomale... moj... blok .. i klatka.. i te no ziomale.. i blok... no... cool *macha luzacko rekami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Omega Sun Ozual Terrorystka Frania nie, ten teksćior wcale nie wymiata. banalny i denny. i kto to mowi ;] czy to nie ty przypadkiem dalas sie pozbawic w banalny i denny sposob konta csssssiii nie klocmy sie 3nodding no przykro mi ale nie znosze czepialstwa i braku szacunku bez powodu od kogos kto udaje bog wie kogo choc wcale nie swieci niczym lepszym łohoohohohhoh! rofl
ales mi pojechał po ambicji chłopcze haha! jestem chamem, niewychowanym od urodzenia! a jak! DDDD<
przez tydzien nie wyjde z domu..
kusza mać. eek ales mi dowalił. eek
rany boskie! xd xd xd xd xd xd
mocny w gebie jestes rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:29 pm
opcy Omega Sun opcy Omega Sun Masz bardzo interesujace nakrycie glowy wink jestem megahyphpowym arabskim alfonsem... z rondlem na glowie wink Ale ogolnie image fajny smile to ni imydz.. to moj blok moja klatka.. moja lawka.. moja dzielnica.. moje ziomale... moj... blok .. i klatka.. i te no ziomale.. i blok... no... cool *macha luzacko rekami* i woje suczki wszystkie sa cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:29 pm
Terrorystka Frania Ozual Omega Sun Ozual Terrorystka Frania nie, ten teksćior wcale nie wymiata. banalny i denny. i kto to mowi ;] czy to nie ty przypadkiem dalas sie pozbawic w banalny i denny sposob konta csssssiii nie klocmy sie 3nodding no przykro mi ale nie znosze czepialstwa i braku szacunku bez powodu od kogos kto udaje bog wie kogo choc wcale nie swieci niczym lepszym łohoohohohhoh! rofl
ales mi pojechał po ambicji chłopcze haha! jestem chamem, niewychowanym od urodzenia! a jak! DDDD<
przez tydzien nie wyjde z domu..
kusza mać. eek ales mi dowalił. eek
rany boskie! xd xd xd xd xd xd
mocny w gebie jestes rofl rofl pff zalosne by pod moim tekstem ironia swiecic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|