|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:18 pm
Radyjka Terrorystka Frania *mierzyw wzrokiem Radyjke* duh!? neutral
"Jesteś Boska, Boska Darijko Jak Boskie Radyjko Na Boskie Baterijko." rofl
*parska smiechem* hiehiehiehe..... lol hehe ten teksior został wymyślony na cześc mojej boskie osoby przez Ozuala ;] Ozual Terrorystka Frania *mierzyw wzrokiem Radyjke* duh!? neutral
*parska smiechem* hiehiehiehe..... lol no przykro mi ten tekst wymiata xd nie, ten teksćior wcale nie wymiata. banalny i denny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:20 pm
Masz bardzo interesujace nakrycie glowy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odurzony Piotruś Pan... Zwykle w centrum świata stał... rofl Meczy mnie ta piosenka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:21 pm
Terrorystka Frania Radyjka Terrorystka Frania *mierzyw wzrokiem Radyjke* duh!? neutral
*parska smiechem* hiehiehiehe..... lol hehe ten teksior został wymyślony na cześc mojej boskie osoby przez Ozuala ;] Ozual Terrorystka Frania *mierzyw wzrokiem Radyjke* duh!? neutral
*parska smiechem* hiehiehiehe..... lol no przykro mi ten tekst wymiata xd nie, ten teksćior wcale nie wymiata. banalny i denny. i kto to mowi ;] czy to nie ty przypadkiem dalas sie pozbawic w banalny i denny sposob konta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Radyjka Terrorystka Frania *mierzyw wzrokiem Radyjke* duh!? neutral
*parska smiechem* hiehiehiehe..... lol no przykro mi ten tekst wymiata xd nie, ten teksćior wcale nie wymiata. banalny i denny. EE tam smile ja go lubie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
widzę, ze ty tez nie w sosie. łelkom inda klab
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:22 pm
Ozual Terrorystka Frania Radyjka Terrorystka Frania *mierzyw wzrokiem Radyjke* duh!? neutral
*parska smiechem* hiehiehiehe..... lol no przykro mi ten tekst wymiata xd nie, ten teksćior wcale nie wymiata. banalny i denny. i kto to mowi ;] czy to nie ty przypadkiem dalas sie pozbawic w banalny i denny sposob konta hm..moze mnie wprowadzisz do tematu zia?:> w jaki sposo??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:22 pm
Omega Sun Masz bardzo interesujace nakrycie glowy wink jestem megahyphpowym arabskim alfonsem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:23 pm
Terrorystka Frania widzę, ze ty tez nie w sosie. łelkom inda klab no wiesz... dowiedzialam sie wczoraj ze jestem za glupia zeby isc na wymarzony profil i dreczy mnie to sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:23 pm
Ozual Terrorystka Frania nie, ten teksćior wcale nie wymiata. banalny i denny. i kto to mowi ;] czy to nie ty przypadkiem dalas sie pozbawic w banalny i denny sposob konta csssssiii nie klocmy sie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:24 pm
opcy Omega Sun Masz bardzo interesujace nakrycie glowy wink jestem megahyphpowym arabskim alfonsem... z rondlem na glowie wink Ale ogolnie image fajny smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|