|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:02 pm
Omega Sun Delein the Wildest Bay! *wpatruje sie w Kijanu* nie lubie tego filmu, jest pesymistyczny i dolujacy sweatdrop Hy, ja pierwszy raz ogladam :] a teraz ide zalaczyc fotoszopa...jak mi szczescie dopisze, to nawet uda mi sie go otworzyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:03 pm
ehhh.....nie wiem czemu nie działają mi te rybki..;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:05 pm
Omega Sun Mroczny Tato Delein the Wildest Byedactwa...obejrz sobie "Słodki Listopad" na tvn :3 slucham muzyki, a leb mnie napierdala stressed wiec tv odpada... i teraz tez odpadam... dobranoc ] ekhem stare dobra Omi zawsze pilnuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:06 pm
Delein the Wildest Omega Sun Delein the Wildest Bay! *wpatruje sie w Kijanu* nie lubie tego filmu, jest pesymistyczny i dolujacy sweatdrop Hy, ja pierwszy raz ogladam :] a to przepraszam... o malo nie zrobilam tego, czego sama nienawidze u innych: opowiedzialabym Ci zakonczenie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:08 pm
Radyjka ehhh.....nie wiem czemu nie działają mi te rybki..;/ moze byc tak z kilku powodow: 1) nie masz odpowiedniej wtyczki w przegladarce (musisz miec flashplayera) 2) nie masz wedki albo przynety 3) cos jest zepsute i nie dziala u wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:09 pm
aww zbyt mordercza pogoda jest, ide pograc w cos gonk pozdr i zegnam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:11 pm
Omega Sun Radyjka ehhh.....nie wiem czemu nie działają mi te rybki..;/ moze byc tak z kilku powodow: 1) nie masz odpowiedniej wtyczki w przegladarce (musisz miec flashplayera) 2) nie masz wedki albo przynety 3) cos jest zepsute i nie dziala u wszystkich no wlasnie flashplayera jej niby zainstalowalem, wedke i przynete ma, i np u mnie dziala a u niej nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Radyjka ehhh.....nie wiem czemu nie działają mi te rybki..;/ moze byc tak z kilku powodow: 1) nie masz odpowiedniej wtyczki w przegladarce (musisz miec flashplayera) 2) nie masz wedki albo przynety 3) cos jest zepsute i nie dziala u wszystkich Hm....w takim razie zajemi sie tym jutro George ;] (Ozual) razz ale dziex za pomoc ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:13 pm
uwielbiam Garfisia <3 mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:14 pm
Terrorystka Frania uwielbiam Garfisia <3 mrgreen hehe garfild wymiata ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:14 pm
*mierzyw wzrokiem Radyjke* duh!? neutral
"Jesteś Boska, Boska Darijko Jak Boskie Radyjko Na Boskie Baterijko." rofl
*parska smiechem* hiehiehiehe..... lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:15 pm
Terrorystka Frania *mierzyw wzrokiem Radyjke* duh!? neutral
*parska smiechem* hiehiehiehe..... lol hehe ten teksior został wymyślony na cześc mojej boskie osoby przez Ozuala ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania *mierzyw wzrokiem Radyjke* duh!? neutral
*parska smiechem* hiehiehiehe..... lol no przykro mi ten tekst wymiata xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania uwielbiam Garfisia <3 mrgreen rofl A "Brzydkie Kaczątko" ma podteksty polityczne rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|